mandag 28. februar 2011

I'm so excited!!!

...that I just can't hide it......
 

Ser dere denne flotte sommerboka?
(det skal vel mye til at denne har gått deg hus forbi her inne i blogglandia om dagen...)
Jeg er med i den!!! Jippi!!
Eller ikke jeg da, men bilder som jeg har tatt,
og jeg er skikkelig superglad nå. Dette var virkelig en fantastisk beskjed å få på en ellers så grå og kald mandag.


Flinke, flinke Franciska, som er kjent fra flere interiørblader, bl.a. Vakre hjem, er igang med det største interiørbokprosjektet i Norge på lang tid. Her har hun samlet sine nydeligste sommerbilder, sammen med masse bilder fra utvalgte bloggere. Her er det mye inspirasjon å glede seg til.
Og det blir en stor bok. 200 sider og 23 x 31 cm med stivbind og smussomslag og masse fargebilder.


Gleder meg veldig til denne boka kommer ut i starten av april. Da er alle vi som har bidratt til boken invitert til lanseringsfesten på Lillestrøm, og jeg kan få treffe flere av bloggerne jeg beundrer, som

                                             Hos Gry

Og mange flere flotte bloggere!         
 
Har du lyst til å forhåndsbestille denne perlen av en bok, så kan du gjøre det HER.
Det er vel ikke feil med litt sommerinspirasjon for noen av oss nå tror jeg... Nå er mars rett rundt hjørnet, og jeg håper den bringer med seg mildvær og vårsko.

 
Nå skal jeg sveve videre denne mandagen,
så snakkes vi snart igjen! Håper dere har hatt en like bra start
på uka som jeg har hatt..









post signature

lørdag 26. februar 2011

Bloggfavoritter

Det er mye spennende som skjer om dagen, fine, søte gode ting, og jeg skulle gjerne fortalt dere alt på engang.... men vi får blogges litt etter litt... det gode må deles opp, da varer det lenger tenker jeg..
Men noe som gjorde meg varm om hjertet og glad langt inn i ribbeina her om dagen, var at jeg ble utnevnt som favoritt.
Og ikke av noen ringere enn Bustenellik, som hadde mottat en bloggfavoritt award og skulle velge ut tre av sine favoritter igjen. Tenk at hun valgte meg...
Tusen takk vennen, du er unik!
 

Jeg har så mange favoritter, og liker ikke velge ut noen framfor andre. Jeg finner så mye glede og inspirasjon på forskjellige måter hos dere alle, for dere er alle unike og ser lykken i forskjellige ting. Og det er det som gjør denne verdenen så spennende og lærerik for meg. Det er så mange søte mennesker som tilsammen blir en kjempestor godtepose.. Jess, det tror jeg beskriver alle dere bloggdamer bra. Godteposedamer...litt salt, litt søtt og litt syrlig....


Dette er de nydelige ordene hun skriver om meg:

LykkeLise var den første interiørbloggen jeg dumpet borti her i Blogglandia, og hos LykkeLise har jeg det siste året hentet masse inspirasjon. Både når det gjelder interiør og mat har hun mange ideer, og det er alltid spennende å titte innom. Hos LykkeLise føler man seg alltid velkommen, og hun skriver med både varme, humor og energi. LykkeLise og jeg bor dessuten i samme by. Ved et par anledninger har vi møttes, og jeg kan forsikre om at dama er like sprudlende i virkeligheten. 
 
Og så til mine 3
 
 Dette er den første bloggeren som jeg ble kjent med her inne, og som jeg mailet da jeg ikke skjønte stort av dette bloggstyret. Eddas har et stort hjerte, hjalp til med alt hun kunne, prøvde å verve følgere til meg og viste i det hele tatt en stor omsorg for noen hun aldri hadde møtt.
Det går ikke en dag hvor jeg ikke er innom denne fargerike bloggen som har masse herlige loppisfunn.Og ikke bare i hvitt, selvom jeg elsker det, men i alle regnbuens farger. Du blir garantert inspirert og i godt humør om du tar deg en tur innom. Bak denne bloggen bor det en nydelig dame med et stort hjerte for andre mennesker.
 
Her finner du hverdagslykke, vakkert interiør og humor. Line setter pris på de små gledene her i livet, og deler gledelig med oss lesere. Hun er superflink til å kommentere og legge igjen gode ord, og tar seg alltid tid til en oppmuntring. En sprudlende dame som sprer mye glede her i blogglandia. Absolutt en av mine MÅ innom blogger.
 
 Denne frua er helt rå! Jeg elsker måten hun skriver på, her er det humor og selvironi hele veien, og ofte litt moro på mannens bekostning...akkurat sånn vi liker det.
Har du en dårlig dag, så titt innom og du blir garantert glad.
I tillegg er hun super på interiør, og jeg gleder meg til å se hvordan det nye hjemmet deres blir etter et touch fra frua.
 
Og til alle dere andre; jeg elsker dere også  
 
 
Håper alle koser seg ikveld..
Jeg skal plane ut på sofaen, da formen har vært bedre..
Blogges snart igjen!
 
 
 
 
 



post signature

torsdag 24. februar 2011

Gavetips til små, søte jenter

Jeg gir meg ikke med rosa helt enda, for jeg har en liten ting jeg må vise dere. En nydelig gave som lykkeliten fikk på bursdagen sin av "tante kreativ". De hjemmelagde gavene er fortsatt de fineste syns jeg, for det ligger en god tanke bak. Noen har brukt tid på å lage noe fint for å glede deg, og slike gaver tar man ekstra godt vare på. Og denne gaven er jeg sikker på at lykkeliten kommer til å ta fram mange ganger, og sette stor pris på når hun blir litt større.


Er den ikke søt?
En vanlig rosa liten koffert, som har blitt en nydelig "minnekoffert". Oppi her kan hun samle på små ting, ta vare på fine kort, en hårlokk, glansbilder... ja alt små jenter liker..


Det havner nok mye rart her etterhvert.. jeg husker godt hvor mye jeg sparte på selv som liten. Men da var det i en gammel isboks, ikke en fin rosa koffert.


Dette er jo noe de fleste av oss kan få til å lage også,
til og med jeg som hverken kan strikke eller hekle..


Den tanta her derimot lager nye ting støtt,
og nå har hun også startet med scrapping.
Dette nydelige kortet var limt inne i lokket.


Hun hadde sett denne idéen på nettet et sted, 
og hvis det var på DIN blogg, så må du bare skrike ut, så skal jeg så klart linke til siden din. 

Kanskje noe du kan lage til neste barnebursdag du skal i?

Tusen hjertelig takk for all positiv respons på 1 års dags innlegget, dere er bare søte. 
Tenk nå er det snart helg igjen, hvor ble denne uka av...
og det er meldt mer snø, det liker vi ikke!
Håper det blir masse sol der du bor.







post signature

onsdag 23. februar 2011

1 rosa dag

Min første gang som vertinne for barnebursdag er over, og jeg må si det var en ny opplevelse. To dagers forberedelser med vasking, shopping, baking osv, var den mest slitsomme oppgaven som mor så langt.. men skal prinsessa feires, så skal hun feires. Og det er jo veldig koselig slit da, selvom marsipanlokket blir rødt istedenfor rosa og man er redd man ikke har bakt nok, men har to helt urørte kaker når gjestene har gått. Kan bli bedre på den kakeberegningen, men nå har alle naboer og bekjente fått kake, så da har jeg gledet noen der også.

Manuelas cup cakes måtte prøves, hun har jo bare verdens nydeligste side, og jeg har lyst til å bake alt som er der...
Kanskje derfor det ble noen kaker til overs også...


En ting jeg også må huske på innen neste bursdag, 
er at vi må ha større hus. Eller få sommerbarn som kan ha bursdag i hagen. For igår ble vi 15 stykk med stort og smått,
og i vår lille stue blir det veldig veldig trangt. Men intimt og koselig da. Ingen kan la være å snakke med sidemannen hvertfall....



Bursdagsbarnet var i storform, blid som ei sol og veldig glad for at det kom så mange på besøk. Søskenbarna lekte og kosa så mye, så når kaka kom på bordet var den ikke så interessant likevel. Det som hadde vært nam nam hele dagen, var bare et stort gjesp, og det endte med litt pirking i kaka bare.
Veldig greit for meg at hun heller vil ha frukt enn kakekliss..
prøvde med noen biter idag også, men det var ikke så stas.


Nå har vi en liten pause, og så skal vi feire videre til helga igjen sammen med venner og fadderen til lykkeliten.
Det er så koselig med rosa feiringer, og det er vel ikke tvil om at dette var en jentebursdag.



Jeg er veldig glad for at jeg har fått hele fem nye følgere siden mandag. Tenk så heldig jeg er, som har mange som titter innom min lille side.



Hvis noen av de følgerne er menn, tror jeg de har falt ut for lenge siden...dette ble et langt rosa bilderas...
Men jeg vet at det er flere av dere som elsker råååsa like mye som meg, så da er jeg vel tilgitt *fniiis*

 

Lykkeliten fikk masse fine gaver, og idag har vi vært inne og kosa oss og lekt med dem. Vi har drukket te av det nye, søte tesettet hennes, og lest en bok om en mus som går rundt å titter i bleiene til de andre dyra...
Dagen startet med ett års vaksine, og formen har vært så der etterpå...så vi har bare slappet av og kosa oss.
Nå sover hun søtt, lykkemannen er på jobb og jeg kan blogge litt. Gleder meg til å ta en runde innom dere.
Har du holdt ut helt ned hit, er det veldig koselig om du orker å bruke to kalorier på å legge igjen noen ord også.
På forhånd; Tuuusen takk!


Og ha en nydelig onsdagskveld.







post signature

mandag 21. februar 2011

Nydelig kjole til ei nydelig jente

For ett år siden på denne tiden, satt jeg på samme sted i sofaen som nå, med rier og ventet på at lykkemannen skulle komme seg hjem fra jobb. Jeg hadde hørt at dette kunne ta lang tid, og at det ville være så vondt at jeg helst ville gnage av meg armen. Men det man hører og det man opplever stemmer ikke alltid. For det tok veldig kort tid, og det var godt at min kjære ikke brukte lenger tid i butikken på vei hjem. For kort tid etter vi ankom sykehuset hadde vi lille tulla vår i armene. Kan ikke tro at hun allerede har blitt 1 år, tida har gått så altfor fort. Men dette året kan kun beskrives med ordet KOS og endeløs kjærlighet. Alle dager får mer mening etter man har fått barn, og hun gjør meg til verdens lykkeligste mamma. Min vakre, smilende lille prinsesse.

 Og vakre prinsesser må ha vakre kjoler.
Når man ser etter noe som ikke alle andre har, så er det så mye nydelig her i blogglandia. Denne vakre forklekjolen falt jeg for med engang, og den er laget av Nina.
Ta en titt innom bloggshopen hennes, hun lager masse fint.
Elsker vintagestoffer, og gleder meg til å se lykkeliten i denne. Her pynter vi oss mye, og bruker minst mulig joggis. Det blir nok av det når hun blir eldre tenker jeg.

Bake, vaske, bake, vaske...
Snart ferdig til bursdagsfeiringen i morgen,
så da kommer det nok et lite rosa 1 års innlegg snart.


Tusen hjertelig for alle gode ord dere legger igjen,
jeg leser de mange ganger og blir såå glad..
Dere er best!




 


post signature

søndag 20. februar 2011

Velkommen inn!

Nå er helga snart vel overstått, og jeg håper dere har slappet av og kosa dere. Jeg har vært så heldig å få slippe inn med kamera i huset til bror og svigerinne, og endte opp med langt over hundre bilder. Det går jo fort når det er så mye fint å knipse av! Litt fra nesten alle rom, og en del detaljbilder. Jeg er jo så svak for detaljer og pynt, og den flinke dama som bor her er jo kreativiteten selv, så det er små hjemmelagde skatter overalt. En drøm for alle interiørglade/gale...
Jeg lar bildene tale for seg selv idag..
Velkommen inn!












Verdens søteste hjemmelagde frøposer!














Kan dere se hva hun sparer på?










Se på den flotte antikke lampa over bordet..









Hjemmelagd vimpelrekke.





Jess, det bor en jeger her..







 Det ble mange store bilder idag, men dette huset fortjener store bilder, og mange bilder. 
Her er alt gjort med egne hender, og det har vært en tidkrevende prosess. Det skal sies at bror er byggmester, men byggmestere blir også slitne og lei. Men nå er de største prosjektene over, så de begynner vel å se en ende på det.
Titt her og her for flere bilder fra Trampen. 
Må sende en ekstra god klem til min kjære Bustenellik
venn, som har valgt meg som en av sine tre favorittbloggere.
Det er jo utrolig moro, og sånne ting gjør virkelig dagen min.
Tusen hjertelig takk! Nå må jeg gå litt i tenkeboksen før jeg velger ut mine...tre stykk...ikke lett i det hele tatt...



Håper dere får en fin ukestart i morgen!







post signature