torsdag 31. mars 2011

Endelig er ventetiden over...

...og dagen er endelig her..
Tror til og med lykkeliten skjønner hvor spent mamma er, for idag har jeg fått lov å vaske håret, kle på og sminke meg uten ville protester. Hvite klær og pastasaus til middag er en særs farlig kombinasjon, men til og med tomatsausen sprutet riktig vei idag.. Så da kan vel bare boka og møtet med de andre bloggerne bli fantastisk?
Nå kjører jeg innover sammen med svigerinne,
ønsker dere er god kveld,
så blir det nok bilder fra festen i morgen.



 Tuddeluuuu!!!








post signature

onsdag 30. mars 2011

Ramme alvor..

Nå som sola skinner og fuglene synger om dagen, er jeg klar for å komme igang med litt uteprosjekter. I garasjen er det stapp fullt av diverse ting jeg har funnet på loppis, som ikke er klare for å bli flyttet inn enda.. men nå har jeg fått noen av dem ut i gården og kommet igang med extreme makeover på dem. Det hadde jo vært greit å fått plass til bilen i garasjen etterhvert også...


De her opptok ikke den største plassen da, men de ble fine når de ble sprayet hvite. Jeg er på stadig leting etter gamle speil, men fram til jeg finner noen så har jeg rammedilla...

  
Nøkkelen er til den gamle sveitserdøra mi. Den ene delen av døra har jo blitt sengegavl, mens den andre opptar store deler av garasjen. Så nå ønsker jeg meg tips av dere til hva jeg kan bruke den til...den er jo altfor vakker til å ligge å støve ned i garasjen.. kanskje det blir en hylle etterhvert..


Kommoden fant jeg på bruktbutikken for lenge siden, og fikk den nesten gratis. Knottene skal av selvfølgelig, og jeg tror den blir kjempefin når den er ferdig.



















  Det var mange lag med maling på denne, og pussejobben var ikke så lett. Jeg ga opp da jeg kom til det tredje laget, så vasket den godt og ga den et lag med grunning isteden.



















Jeg rakk også å få tatt et strøk med den lys lys grønne på toppen. Så får jeg få hjelp til å få av knottene, så jeg kan fortsette malingen.


I morgen er det lanseringsfest på ZanZ av sukkertøyet av en bok "Sanselig Sommer". Gleder meg veldig til å møte mange av favorittbloggerne mine, og ikke minst få den ferdige boka i hendene. Tenk alle de flotte sommerbildene samlet i en bok da. Vet det er flere enn meg som ser fram til å få boka.


Ønsker dere en deilig lys vårkveld,
ta vare på de du er glad i.
Mine tanker går i dag til en god venninne som har det veldig tungt. Mammaen hennes fikk vite at hun har uhelbredelig kreft idag, og alt er veldig tungt og meningsløst.
Hun er så vakker, livsglad og positiv,
og fortjener å leve i hundre år til.
Tenner et lys for henne ikveld.








post signature

tirsdag 29. mars 2011

Spanske aner

Disse tallerkenene er håndlagde og ble kjøpt i Spania i januar. Kanskje litt på impuls og egentlig ikke meg i det hele tatt. Altså impuls er meg, men tallerkenene ikke helt min stil... tror jeg.. litt vanskelig å si, da stilen har blitt litt blandet drops i det siste.
Jeg syns at mange ting er fine i sitt rette element, sånn som disse er vakre på en hvitkalket vegg i solnedgangen ved middelhavet, men kanskje ikke så fine her hos meg.. 


















  Var på et hotell for en stund siden hvor de hadde dekorert i østen tema, og det var kjempefint det også. Man kunne sette seg ned blant masse fargerike puter med en kopp te, og drømme seg langt bort fra kulda. Men ikke fint her hos meg det heller.. Østen chic...nei, ikke helt meg...



















 Da tror jeg at jeg heller er på vei til en mer gjennomført norsk landstil, med mye innslag fra naturen. Planlegger allerede neste kjøkken i neste hus, hvor jeg skal fjerne overskap og få inn et gammelt kjøkken. Har funnet masse nydelige tapeter inne hos LivsLyst..sukk...så vakkert det blir... 
Må si jeg har lært mye av dette huset. Bloggingen startet jo her rett etter at vi kjøpte og inspirasjonen kom mer og mer etterhvert.. men hadde jo allerede rukket å gjøre noen "feil". Men ingenting som ikke går ann å rette opp..



















 Men tilbake til poenget og disse spanske tallerkenene. De er jo nydelige og det ligger mye jobb bak, og jeg skal absolutt gi de en sjanse ute på veggen her til sommeren. Så får vi se om de passer inn med resten av utemøblene.. Hvis ikke er jeg sikker på at det er noen som blir glade for å få de.


Bountyene jeg lagde i helga har sneket seg med på bildene her,
*nam nam*, ble du fristet?



Nå skal vi i vei på babysvømming igjen.
Takk for at du tittet innom meg idag!







post signature

søndag 27. mars 2011

Endelig litt blomster på trappa..

og flere skal det bli...
Burde vel strengt tatt kvittet meg med juletreet nå, men i påvente av flere blomster får det stå litt til... kongler hører vel heller ikke akkurat våren til...men nå er jeg hvertfall igang med å skape litt vårstemning ute...
Håper veldig på å få se den første hestehoven snart, da jeg ble litt misunnelig igår da jeg allerede så noen hestehovinnlegg. Det er jo det ultimate vårtegnet syns jeg..

Mamma og pappa fant for en stund tilbake en stor sinkbalje til meg, som noen tydeligvis ikke satte så pris på og hadde kastet den. Heldig for meg, som har ønsket meg en, og nå skal også den fylles med masse blomster og få plass ute.


Idag tidlig skinte sola og jeg hadde gleda meg til å pakke sekken, og dra på tur og grille pølser. Men da vi kom hjem fra babysvømminga, var det overskyet og skikkelig vind ute..
Så da får vi finne på noe gøy inne istedet.

Igår lagde jeg noe a la Bountysjokolade, selvfølgelig helt uten sukker og tull..og den ble veldig god faktisk. Har også funnet en oppskrift på lakrisfudge og gleder meg til å teste den. Må bare få kjøpt inn lakrisrotpulver først...


Må bare helt til slutt vise dere hvor fint Ramsign skiltet,
jeg fikk etter Give away'en ble.

Håper dere som er innom har en avslappende søndag, 
og får en finfin ukestart i morgen.


Vi blogges!







post signature

fredag 25. mars 2011

Noen har lagt egg...

...i lykkehjemmet om dagen.. i alle størrelser og fasonger...
og det er ikke meg. En lilla høne har vært på besøk og lagt igjen både egg og fjær. Så nå er det fritt fram for å starte med påskeforberedelsene.


Idag har jeg endelig fått pusset vinduene, og vi kan endelig se ut igjen. Sola får alt støv fram i lyset, men man får også mye mer lyst til å vaske og ordne nå som været er bra. Kan ikke få sagt hvor deilig jeg syns det er med sol og varmere vær.
Idag ble lunsjen spist ute, og vi har vært en tur i banken og fått ordnet med alt til oppussingen av badet. Gleder meg veldig til det blir ferdig og jeg kan vise det til dere.



Men altså, for ikke å spore helt av; jeg har fått mange egg, fjær og påsketing, og er klar for å sette igang her. Håper jeg snart har noen fine, bloggbare egg klare her. Kanskje det blir påskeinnlegg framover...kanskje ikke...




















 Alt er faktisk ikke bare hvitt og grått i år, slik som eggene fra ifjor. Er faktisk litt lei, og trenger litt farger nå etter den lange vinteren. Så får vi se hvor lenge fargemanien varer, før jeg er tilbake på det hvite igjen.. Men nå går det i fargerike blomster og GG servise om dagen, og jeg liker det.

Nå er vinglasset fylt opp og jeg skal kose meg med eggepynting og norske talenter.

Takk for at akkurat DU tittet innom meg,
kanskje du legger igjen et lite spor før du går så jeg finner deg også.


(eggene er fra Panduro og Åhlens)







post signature

onsdag 23. mars 2011

Vårtegn ute og inne

Nå er det virkelig vår i lufta, og jeg merker at humøret er så mye bedre om dagen og energien stiger. Utrolig hva sol og varmere vær gjør med kroppen. Lysere kvelder og snart skal vi stille klokka...da kan jeg vel snart ta fram hagemøblene og grillen.. Ute i solveggen igår var det jo så stekende varmt at jeg kunne sitte i t-skjorta, og gradestokken viste 20+ i sola.



















  Det har vært mye innetid i vinter, så nå er vi ute så mye vi kan. Går tur og leker ute. Igår trilla vi en lang tur, og jeg ville ta med mye løvgrener hjem som snart skal få litt påskepynt. Men noe jeg ikke trodde vi skulle finne allerede var pusekatter.. men jammen var ikke pusekattene glade for å se sola også.



















  Jeg blir så glad av disse bildene, påskeliljene som blomstrer, sola som skinner og alle de fine ordene dere legger igjen hos meg. 
Nå skal jeg kose meg med de fine bloggene deres, mens Lykkemannen er ute å prøver å bli jeger... får håpe han kommer hjem i god behold...



 Ønsker dere en fin onsdagskveld,
og en solskinnsdag i morgen!

Tusen hjertelig takk til dere som har gitt meg awarder i det siste, det setter jeg veldig stor pris på.





post signature

tirsdag 22. mars 2011

En kirkestake er min

Lenge har en fransk original kirkestake stått høyt på ønskelista mi... men de er akk så dyre, og ikke førstepri før jeg evnt. blir lottomillionær.. Og det skjer nok ikke med det første, men tanke på at man da bør levere inn en lottolapp først. Men da jeg så at gutta bak Keiserens nye trær
skulle ha give away og dele ut en kirkestake ble jeg veldig ivrig på å vinne! Og kan du tenke deg hva som skjedde?

Jippi Ja! Jeg vant kirkestaken, og ble jo så glad. Nå venter jeg bare på å få gitt den hedersplassen i stua her.






Men en lykke kommer sjelden alene ser det ut til, for jeg har også fått en veldig hyggelig mail fra Anita om at jeg har vunnet et gavekort på 500 kr inne hos Emily Rose.
Gjett om jeg skal shoppe Green Gate da!



Jeg er veldig glad nå, og i tillegg skinner sola fra blå himmel her idag, så nå blir det snart en lang trilletur.
Kanskje du oppdaget noen nye blogger i dette innlegget?
For det er jo en lykke det også...

Ha en deilig dag alle sammen.







post signature

mandag 21. mars 2011

Bare kos:)

Mandagen er ikke akkurat favorittdagen i uka, men man må jo gjøre det beste ut av ting man ikke liker..og hva er vel koseligere enn et formiddagsbesøk av gode venner. Starter man uka med kos, så satser vi på at hele uka blir like fin... 

Lykkeliten kosa seg med grove vafler, en liten babykompis som hun stjal smokken fra og etter lunsj gikk vi en lang tur.
Litt surt ute idag, men sola titta fram innimellom. Det gjør godt for kropp og sjel.



Fine Tilda bokser hadde de med i gave til oss. Kjempekoselig med gaver når det egentlig ikke er noen anledning.




















 Etter de hadde gått hjem begynte jeg å finne fram påskepynten. Påskepynt er lissom vårpynt syns jeg, så da er det bare koselig å være tidlig ute. Jeg pynter jo til jul i starten av desember, så da kan jeg snart pynte til påske. De påskedagene går jo så fort, så skal man få glede av pynten må man jo sette den fram litt før.. Det er så koselig med løv som spretter, med fine egg på..




















Har også vært innom Panduro og kjøpt inn litt ting til å lage egg av. Har flere fra ifjor, men må lage noen i år også. Koselig å gi bort med litt godt i.






















 Vil gjerne få ønske mine nye følgere hjertelig velkommen inn i Lykkehjemmet. Hyggelig at du ville bli her og titte litt.
Veldig koselig om du legger igjen noen ord før du går også.

Ikveld starter tippeligaen for FFK sin del, og jeg er veldig veldig spent. Håper på en en god start! Tvi tvi!


Ønsker dere en nydelig kveld, med eller uten fotball.





post signature

lørdag 19. mars 2011

Mosa macroner og en skuffende H&M

Oslotur igår, og inn til Oslo ikveld i 30 års lag, så det er et tett program om dagen. Pluss at sola skinner idag så vi må prøve å få mest mulig ut av dagen før vi kjører innover. Men jeg sniker meg til en liten oppdatering her, mens Lykkeliten sover.

Vi var i Bogstadveien i hele går, bortsett fra en lunsjtur ned på Dinner og en kjapp tur innom Pascal. Siden jeg ikke har fått til macronene selv enda, måtte jeg inn å kjøpe noen mesterverk. Men husk å ikke legg macronene i bunnen av shoppingposen, de blir mosa...men smaker like godt for det.
Kakeserviettene er fra Åhlens (har kjøpt flere ting i samme mønster) og løperen fra H&M Home.
















 Sistnevnte hadde jeg gleda meg lenge til å besøke, og det var en nydelig butikk for all del. Mulig jeg tråkker noen på tærne nå og flere av dere ikke er enige, men jeg syns butikken var littegrann skuffende. Det var mye fint der i forskjellige stiler, fine priser og morsom måte å handle på med magnettavlene.
Men det var jo veldig lite varer og kun tekstiler. Hadde sett for meg en mye større avdeling, men ellers var det en bra butikk. Kjøpte løperen der, putetrekket og en badematte.


Disse bildene har dere sikkert sett rundt om på bloggene flere ganger de siste dagene, men vi tar en liten reprise. Måtte jo knipse litt når jeg først var der.



Har dere ikke vært der enda, så bør dere ta dere en tur, for her får dere mye for pengene. Og kanksje de har tenkt til å utvide etterhvert? Jeg er hvertfall superfornøyd med å ha funnet kjole til bryllupet vi skal i, vårjakke, sommerkjole, bikini og litt annet. Veldig klar for varmere vær ute nå!

Nå må jeg stikke, men i morgen blir det en rolig dag og forhåpentligvis tid til en skikkelig bloggrunde.
Enn så lenge ønsker jeg alle dere som titter innom en herlig solfylt dag. Kos dere masse!








post signature