onsdag 29. juni 2011

Vi snakker urter...

...i lange baner..


basilikum
bladpersille
gressløk
kruspersille




de andre plantene mine dør, enten av lus, for mye vann, for lite vann..eller kanskje for lite kjærlighet...
med barn, samboer, katt og kanin, blir det lite kjærlighet igjen til plantene...
men urtene gror som bare det, sammen med lavendelen..





















Espalieret skal være i blomsterbedet foran lekestua, bak de to klematisene jeg har kjøpt idag. Fin, gammel patina og kjøpt på Plantasjen. Mye fint man kan finne der..




Syns du store bilder er fint?


  



 







tirsdag 28. juni 2011

Country chic?

Idag henger ikke hodet helt med, da det har skjedd noe veldig trist.
En god venninne har mistet mammaen sin til kreften, og jeg har så vondt av henne akkurat nå... skulle ønske jeg kunne ta noe av smerten hennes, så hun slapp å bære alt alene..
Men hun har heldigvis mange gode mennesker rundt seg, og det er hvertfall et lite lysglimt i sorgen...

 

















 Derfor kommer det bilder av noe så lite spennende som en dørmatte idag. Men selv dørmatter er viktige for meg, og det er ikke så lett å få tak i noen fine syns jeg.. men denne Country Chic er jeg altså veldig fornøyd med. Du får den på Skeidar til en liten hundrelapp.


Så fikk jeg jo vist fram den flotte lavendelen min også. Det er visst den eneste blomsten jeg får til ser det ut til, da alt annet på mystisk vis bare visner.. så nå blir det kun lavendel framover her i huset..



















 Ellers er jeg faktisk helt overveldet og rørt over hvor mange som er innom her om dagen, og over alle de fine kommentarene deres. Kan nesten ikke tro at det er mulig. Så moro at dere likte lekestua, for det ligger en del jobb bak. Og vi er enda ikke ferdig, så det blir nok mange lekestue bilder framover.

Har du husket å melde deg på
min?
Utrolig moro å lese kommentarene deres, hvor dere avslører noe om dere selv. Jammen mye vi ikke vet om hverandre, og jeg har fått meg en god latter underveis.




Nå er det en date med fruene og sofaen som står for tur.
Ha en fin kveld! 











mandag 27. juni 2011

Lekestua ute

Det er tydeligvis mange damer som vil se bilder fra den flotte Glansdagen, for det raser jo inn med treff etter gårsdagens innlegg.
Synd jeg ikke fikk tatt flere bilder, men jeg tror dere får en god følelse av hvordan det var å være der....helt magisk rett og slett...


Jeg skulle tatt noen bilder av hytta en dag det er sol, men siden vi bor i Norge, kan det ta sin tid...derfor knipset jeg noen i gråværet idag. Malingen er ferdig utvendig, nå mangler det bare noen strøk på noen småmøbler hun skal ha inne. Syns det ble fint med den fjellblå fargen mot alt det rosa... tok den på gulvet også, da det ikke er veldig praktisk med hvitt gulv....små prinsesser husker ikke alltid på å ta av skoa når de går inn nemlig... 



















  De rosa lyktene er fra Ikea, og de lyser så fint på kvelden. Postkassa er klar og venter på brev.
Hun har allerede klart å rote inne ser jeg, så innebilder kommer senere...kan ikke avsløre alt på engang..
Skal også lage et blomsterbed på siden av hytta og henge opp en tørkesnor så hun kan vaske dukkeklærne sine.





















 Noen som har noen gode tips til hvordan jeg kan få av maskeringstapen på vinduene? Den sitter dønn fast...og det er jo ikke særlig pent...


Har du lyst på en lignende lekestue, så titt innom Sommerbutikken.
De har masse annet fint også, bl.a. flotte lysthus og lekeapparater.
Nyt kvelden, 
og tusen takk for alle
gode ord dere legger igjen til meg.













post signature

søndag 26. juni 2011

Skinner du fortsatt?

Igår var det endelig tid for den o store Glansdagen, som NIB jentene har jobbet så lenge med. Det har vært forventninger i forkant, men dagen ble mye bedre enn man hadde drømt om..glitter, glamour, flotte damer, mye latter og høy champagneføring.


Jeg dro sammen med vakre Anette, som jeg også har møtt et par ganger før. Føler at jeg har kjent henne en evighet da..vi har det kjempefint hver gang vi møtes. Før banketten startet var vi ute en tur sammen med nydelige, høygravide Anne Grete. Har hatt masse kontakt med henne på bloggen og det var veldig koselig å endelig få møte henne. 




















 Selvfølgelig må interiørdamer ta bilder av den fine bordpynten, og de supergode kakene. Vi kosa oss med tapas og musserende, før vi fikk dessert og kaffe. Bildene inne ble ikke noe bra, da en mørk sal og kameraet mitt ikke er helt bestevenner... må ta meg et fotokurs snart tror jeg...


I det siste har jeg vært mye innom en ganske ny blogg som heter Lulle og Laban, og jeg syns den bloggen er så inspirerende og fin. 
Vi snakket på forhånd om at det hadde vært hyggelig å treffes,
og gjett hvem jeg ble sittende ved siden av.. jo verdens hyggeligste Carina og svigerinnen hennes. Skravla gikk hele kvelden selvfølgelig. 




















 Helt utrolig hvor mange fine premier som ble delt ut, og dere har sikkert lest inne hos NIB allerede hvem som gikk av med seieren. Heldigste Emmeline vant en turkis Kitchen Aid...sukk..så flott!


Bloggdamer i dyp diskusjon...lurer på om det er polkadotter eller englevinger de snakker om... 



















  Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke dro inn på dagen. Ble bittelitt misunnelig da jentene viste fram de flotte goodiebagsene de hadde fått. Til dere som syns bill. var for dyr, så var det mer enn verdt det. Flotte gaver til mange penger fikk man med seg hjem, god mat, morsom underholdning og en helt uforglemmelig kveld.
Håper virkelig det blir en gjentakelse neste år, med ennå flere bloggdamer, for dette var minnerikt.
Noen gaver ble det på oss kveldsdamene også, og bordet er fullt av fine ting her nå.




















 De flinke, flotte NIB damene skinte mer enn noen andre denne kvelden. Tusen takk for den fantastiske kvelden dere har fikset, vet det ligger masse jobb bak, og hvem skulle tro at det er første gang dere gjør dette. Krysser fingrene for en reprise neste år.

Jeg fikk snakket med flere hyggelige damer, og det var morsomt å møte de i virkeligheten og ikke bare bak tastaturet.

Så, shine on søte damer...
Nå skal jeg kose meg med kaffe latte og hjemmelaget sunn, sjokoladeis. Fri i morgen, så avslutter ikke helga helt enda...




















post signature

fredag 24. juni 2011

Se min kjole...

....den er hvit som sneen...
...alt hva jeg eier det er hvitt som den...

 Hvit blondekjole så klart...interiørdamer kler seg som interiøret ikke sant? Og rundt halsen henger det pikekyss og rosa skumputer.
Da burde dere vel kjenne meg igjen i morgen?


Håper flere legger ut en liten sneak peak på hva de skal ha på seg i morgen...ser at det er det store tema på bloggene om dagen... 
Gleder meg så veldig at jeg har bittelitt vondt i magen!



Vi sees i morgen!
Og til dere som ikke skal på Glansdagen;
en riktig god helg... dere skal få se masse bilder.











post signature

onsdag 22. juni 2011

Gi bort tid!

På tide å gi noe tilbake til dere trofaste blogglesere.
Dere som bare er innom å titter i ny og ne, dere som alltid legger igjen noen ord, dere som legger igjen lange, koselige hilsner, dere som følger bloggen og dere jeg blitt både bloggvenn og ordentlig venn med. Dere utgjør alle denne verdenen jeg elsker og har blitt hekta på, og noe som er veldig gøy her inne, er Give aways!
Man kan vinne uten å betale noe som helst.


Denne gangen vil jeg gjerne gi bort ett lodd til hver av dere som legger igjen noen ord og forteller noe jeg ikke vet om dere fra før av. Altså bare ett lodd denne gang. Dere som ikke har blogg, kan selvfølgelig også delta her.

Premiene vises fram i et senere innlegg, men jeg vil gjerne få presentere mine fantastiske sponsorer. Mine favorittbutikker på nettet, som har bare gode produkter. Kun det beste er godt nok for dere lesere. Her handler jeg mer enn gjerne, istedenfor å stå i kø i butikken. Behagelig og avslappende, rett fra sofaen. 


har masse fint til barnerommet, flotte dukkehus, Green Gate, pynteting og tekstiler. Hun gir bort en fin gave fra butikken sin til en av dere heldige vinnere. Titt innom nettbutikken for å se mer.


har så utrolig mange favoritter. Her har jeg shoppet mye, og jeg kommer alltid tilbake. En perle av en butikk dere kan vinne noe fra her. Her er det noe til alle rom i huset, masse sink, små kort, møbler, det meste en interiørelsker kan tenke seg. 




 Så til Gourmet Pikene
min siste sponsor. Som virkelig er prikken over i'en. Her kan det være farlig å gå inn og se, for her har de alt fra ekslusiv sjokolade, til gode oljer, frokostblandinger og de nydelige lemonadeflaskene som så mange av dere har spurt etter. En deilig gave eske blir sendt ut til en av dere.


Så kom igjen, fortell noe jeg ikke vet om DEG, så kan du være med i trekningen om en av tre premier.
Vil dere linke, så gjør gjerne det med det øverste bildet.
Og nye følgere ønsker jeg varmt velkommen.


Trekningen blir 1. august, så mange rekker å melde seg på.

 Tusen takk for at dere ikke ringte barnevernet igår, men leste hele innlegget først, selvom det var flere som var litt i harnisk i starten der. Mareritt er rett og slett ganske ille når de står på... men det kom jo et morsomt innlegg ut av det... så tusen takk for at dere tar dere tid til å legge igjen så gode ord til meg.



Ha en flott kveld!











post signature

mandag 20. juni 2011

Et sant mareritt!

Rett før journalisten og fotografen skulle komme på besøk til meg idag, oppdaget jeg at vi ikke hadde kaffe. Og jeg som hadde planlagt alt til punkt og prikke, og skrevet liste opp og liste ned. Dekt på bordet kvelden før, fått mamma til å kjøre gatelangs etter lupiner og nesten ikke sovet hele natta. Også hadde jeg altså glemt noe av det viktigste; kaffe....



















 Klokka var kvart på ti, så jeg burde rekke ned i butikken før de kom. De skulle jo komme ca. ti. Så jeg kaster meg i bilen, mens jeg setter på en film til lykkeliten. En ettåring bør tross alt klare seg alene hjemme i et kvarter...hun kan jo bare klatre i gardinene eller leke med kjøkkenknivene hvis hun kjeder seg..og hun er jo faktisk nærmere halvannet, enn ett.


 Men det skulle vise seg at det ble mange hindringer på veien, og både punktering, drap i butikken og skravling med bloggvenner opptok tiden min. Plutselig så jeg på klokka, og da var den tolv! Jezeeez, nå hadde de vel dratt igjen, og lykkeliten hvordan klarte hun seg hjemme?


Da jeg kom hjem sto damene helt i sjokk på trappa, med en stykk lykkeliten hylende innenfor døra. Og de kunne virkelig ikke fatte hvordan jeg kunne dra fra en ettåring sånn??!!




















 Da våknet jeg heldigvis, gjennomvått av svette, og kunne liste meg, fortsatt litt skjelven, inn på rommet til lykkeliten og se at hun sov søtt i senga si og ikke hang i lysekrona...
Nok et mareritt forårsaket av stress, forventninger og spenning..


















 Ofte har jeg mareritt forut for slike ting.

Det er ikke få ganger jeg har dukket opp på intervju uten klær, ikke rukket flyet til syden eller tatt livet av læreren...


Da er det veldig godt å våkne, og kjenne lettelsen av at det bare var et mareritt...heldigvis...

Her er kaffeslabraset over, damene har knipset bilder, lykkeliten og jeg har posert, og nå tar vi en velfortjent strekk på sofaen etter en helg som har vært den mest stressende noensinne...

Bildene får jeg i september, etter at de har vært i september utgaven av bladet. Det blir moro å få noen ordentlige bilder av huset, tatt av en flink fotograf.



Tusen hjertelig for alle gode ord de siste dagene, også ser jeg at flere nye følgere har lagt seg til. Det setter jeg stor pris på. Har ikke rukket å besøke dere alle, da det har vært litt hektiske dager, men det blir bedre framover nå.



Ha en flott kveld allesammen!













post signature

søndag 19. juni 2011

Det er alltid full rulle....

...når man er samboer med ei interiørskrulle...



















 dagens visdomsord fra min kjære lykkemann og min besteste pappa...
De har skrudd, limt, klippet, hamret og bært i hele dag, så da skal de få lov å kalle meg skrulle...




















 sofaen er god nå etter en hel dag med skurebøtta på slep...
vi rakk ikke alt, men det får så være... når man har hus blir man visst aldri ferdig sier mamma, og mener jeg må roe ned..
så nå roer jeg ned i sofaen, får jeg prøver å få meg litt søvn...


Tusen takk mine kjære menn for all hjelp idag, dere er best!
og tusen takk til mamma for markblomster og jordbær, og barnepass. Dette blir bra!



Over og ut..
klem fra interiørskrulla...
som idag måtte bruke noen bilder uten noen sammenheng med teksten. De er fra piratbursdagen til min kjære nevø. Regner med dere kan styre dere for bilder av vaskebøtta mi..











post signature