tirsdag 7. oktober 2014

Høst, innetid og god mat.

Nå pisker regnet mot ruta her og jeg tror vi må begynne å fyre snart. Det er ikke tvil om at høsten er her for fullt og det har jo sine fordeler. Det blir mer innetid framover og det er nok av tid til å lage masse god mat igjen. Sommeren er fin med grilling og kjappe salater, men nå skal det kokes deilige gryter og varme supper igjen.


Iblant så mister jeg totalt inspirasjonen på middagsfronten og ender opp med fiskeboller tre dager på rad. Vanvittig kjedelig og jeg skulle ønske jeg slapp å handle og planlegge. 
Før sommeren fikk vi teste Adams matkasse og vi ble veldig positivt overrasket over den høye kvaliteten på råvarene. Fersk fisk og kjøtt fra små, norske leverandører og spennende retter som ga masse ny inspo på kjøkkenet. 


Det var veldig deilig å komme hjem fra jobb, finne fram menyheftet fra matkassa 
og velge seg en rett. Tid spart på handling og matlagingen går raskere. Det er supert når man har to sultne små, som henger i bena og roper på mat.Idag hadde vi en nydelig torskerett, med rotmos, fennikel og bacon. Barna elsket det og slikket tallerkene. Vi gleder oss allerede til neste ukes matkasse og lagrer ideer til en lang høst og vinter med mye god mat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm det så godt ut:)
Etegilde framover nå;)

Anonym sa...

Kanskje vi skulle testet matkasse.
Høres jo veldig deilig ut:)

L