søndag 28. februar 2010

Trøbbel i tårnet!

Kjære bloggevennene mine:)

Nå har vi sovet godt noen netter, lilletulla har vært så snill. Litt gulsot gjør henne ekstra daff, så vi må få i henne melk hver 3. time. Ser allerede små forandringer, litt rundere i ansiktet og sterkere i hodet. Utrolig hvordan et lite ansikt kan gjøre så mange grimaser. De minste ting smelter et mammahjerte, som en liten rap, forsøk på et smil eller et våkent blikk:)
En tullete LykkeLise om dagen, som ikke klarer å følge med på tv eller lese aviser..ammetåka ligger tett;) Og ammetåka er visst ganske rosa...lykkemannen må bare leve med at nå er det to jenter i huset med alt det fører med seg;) Rosa blomster i hele stua, rosa bamser og masse kjoler....tenker han bør få seg et eget bad etterhvert;) Men han er tullete han også, og er mer bekymret enn meg hvis huden på armen er litt tørr eller hun ikke har gulpet etter mating..han er rett og slett blitt litt bløt av papparollen, og det er bare søtt:)

Skulle jo virkelig blogge idag jeg, ta igjen litt tapt tid... men her var det skjær i sjøen damer:( Har prøvd flere ganger de siste dagene, men innleggene fungerer ikke. Hele verktøylinja på innleggene er borte. Får ikke endret skrift, og det verste er; får ikke lagt inn et eneste bilde! HJELP!?
Har prøvd å bytte nettleser, men uten hell...Kan jo ikke blogge nå...og hvem hjelper med bloggeproblemer?

Håper noen har noen svar kanskje, dere er jo små engler alle sammen:)
Jeg sitter å leser kommentarene under forrige innlegg igjen og igjen, og det kommer noen tårer hver gang:) Hormonene er fortsatt på topp;)

Ønsker dere en fin kveld alle sammen!:) Lilja Aurora skal i sin første bursdag idag, til onkel som blir 40 år:) GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN BROR <3


post signature

16 kommentarer:

Anonym sa...

Kos dere i bursdag <3 Hilse Jon !
Sylvia

Lavina sa...

Gratulerer med den lille prinsessa! Kos dere i selskap..

Camilla sa...

Hei vennen ♥

Det har visst vært endel problemer med blogspot i det siste. Har du prøvd å endre inne på innstillinger /grunnleggende / og bytt redigeringsprogram til det gamle?
Har vært litt frem og tilbake der....

Håper det ordner seg!
Søndagsklem fra meg.

Anita S Home and Wine sa...

Gratulerer med ei nydelig prinsesse og for et vakkert navn hun har fått. Sett fra en manns ståsted så er det nok så søtt i stua deres at han får hull i tennene.. men han er nok veldig stolt av begge jentene sine. Velkommen til mammaverden.
klem Anita S

Potrinas Potlerier sa...

Hei vennen!! Så kjekt å høre fra deg... Kan dessverre ikke hjelpe deg med problemet ditt, har du prøvd å bytte til gammel versjon? har hørt det kan hjelpe:)

Høres ut som dere koser dere glugg ihel, åhhhhh for ei herlig tid!!

Klem

Mona Christin sa...

Hei Lise.

Klart, det er toppers med nye blogginnlegg, men ikke stress med det. Kos deg med tulla og den bløte mannen din. Hehe... Fedre har visstnok myke sider de og, det må bare en baby til. Men koselig å se at de viser farsfølelser.

Ha en fin søndag.

Klem fra Mona C♥

lisje astrid's husblogg sa...

HEI KJÆRE VENN♥
Å eg får tårer i augene av å lese det du skrver!!
Berre ELSKAR denne tida du er inne i nå!Lisje prinsessa er kjempe heldig som har ei så flott,god og omsorgsfull mamma♥♥♥
Nyyyyt dagane♥♥
Kos dokke i selskap☺
Eg har ikkje vore ute for dette problemet ang blogg,men har du prøvd å oppdatere innstillingar?
Takk også for kos helsing frå deg♥
Klem frå Astrid♥

Marthe sa...

Godt å høre dere har det bra - det er jammen spesielt når det kommer ett nytt familiemedlem.

Jeg har ikke hatt problemer med å lage innlegg i dag, så jeg håper det ordner seg for deg.

God bursdag!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Uff, trodde kanskje det skulle hjelpe med å bytte nettleser jeg da. :( Hmm, noen der ute må jo vite hva dette kommer av. Hvis jeg hører noe skal jeg gi deg beskjed. Og du får helt sikkert en del gode tips her i løpet av dagen også. ;)

Koselig med rosa til små prinsesser ! ♥ Og mer rosa kommer din vei etterhvert. ;)

Godt å høre at du får sove litt og at dere koser dere masse, ingenting er bedre enn det ! ♥

Og det at man blir litt tullete når man får baby er helt normalt og ganske sjarmerende spør du meg ! Hihi... ♥

Kos dere i bursdag ! :)

Gode klemmer fra Anette

sylvia sa...

hei,
ja kan ikke hjelpe men vet mage har prolemer om dagen,spør NIB..
nydelig med rosa overalt da,pappa syntes såklart det er topp.
ønsker dere en flott dag å med feiring.
klem fra sylvia.

FruLisa sa...

Hei vennen - hyggelig med innlegg fra deg:-)Det er ikke lett å få tid til alt, tida går så fort da man har slike små babyer.

Jeg er ute på en liten bloggrunde, Sofie sover i vogna ute, de store guttene spiller Xbox og mellomstemann er hos sin fetter. Stille i heimen...... mmmmm...

ha en fin søndagsettermiddag.

Klem ♥♥

Janne Lillian ♥ sa...

Hei!
Så gøy med ei lita prinsesse ♥ Jeg kan love deg at det ikke blir mindre dill når hun blir eldre. Jeg venter på prinsesse nr 2 i løpet av de nærmeste dagene, og gleder meg over lyserosa som preger skuffer, skap, leker og hjemmet ♥ Jeg har ei datter på 2,5 år som elsker neglelakk, rosa strikk og ikke minst kjoler (helst prinsesserosa), så mannen i huset må pent venne seg til det ♥


Jeg hadde problemer med innlegg for noen dager siden, men det ordnet seg. Har du nytt redigeringsprogram? Prøv å bytt tilbake til gammelt-lagre og så tilbake til nytt og lagre og oppdater, mulig det vil funke :)

ha en fin søndagskveld videre ♥

Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heia snupperuska:)
Ja...det er jo deilig og gå rundt i en rosa ammetåke og:)og så når en har en slik kjekk kjæreste som du ved din side....
Bare stå på det oppdaterte redigeringsprogrammet.....trykk på nytt innlegg......i rammen der du skriver nye innlegg...er det to faner på høyre side...på ene fanen står det HTML og den neste står det Skriv.....trykk på skriv....og da skal alt være som før:):)håper du skjønner forklaringen min...hvis ikke har jeg jo alt for og komme inn på siden din...så du får si ifra hvis jeg skal gå inn:)jeg hadde samme problemet selv.....men så leste jeg et sted hva jeg skulle gjøre:)
Men nå skal du kose deg med go jenta i første omgang:):)
eddaKlemmer til dere alle tre:)

Monja Therese sa...

Jeg tror jeg vet hva som kan være problemet, har du sett oppe på vertøy linja, der er det ti ikoner, en for skriv, og en for rediger htlm koder....hvis den er inntilt på htlm koder, går det dårlig å få innlegg ja, brant meg på den en gang...trykk på skriv ikonet, og se om det funker...:)

Godt du koser deg, skjønner godt hvilken boble du befinner deg i....;)det er bare å bli der, og kose seg...


klemmer fra Monja

Monja Therese sa...

mente to ikoner, ikke ti, hehe, men så just nå at hun damen over meg mente at det kunne være det...så da er det nok slik...lykke til:)

Kjeruben sa...

Gratulerer så masse med den lille! Så skjønn ho er! For ei herlig tid du har framfor deg!
:o)