søndag 24. april 2011

Glede...

Tusen takk for god bedring ønsker alle sammen, dere er gode. Sånt no går heldigvis fort over, men man blir så slapp etterpå. Men igår kom jeg meg hvertfall ut i sola litt og det hjalp på formen. Vi kosa oss sammen med besteforeldre, tante, onkel, nevø og niese på stranda, og de gærne tantebarna mine tok seg årets første bad... var vel ikke mer enn 6-7 grader i vannet, men lykkeliten var ute og vassa hun også. Etter grilling og noen timer i sola var det tid for eggjakt i skogen rundt hytta.

Dette er fast tradisjon, og pappa lager alltid nye spennende løyper til de minste. I år var det piler med spørsmål som var gjemt i skogen. Svarte de riktig fikk de en liten premie, og måtte følge pila til neste stopp. Etter en runde med mye latter, et hopp ned i en maurtue og noen sjokoladestopp fant de endelig fram til eggene.Lykkeliten er for liten for påskeegg, men det syns ikke mormor..alle må få likt. Så de ble det en liten hånd som krafset og fant seg en sjokolade, men som syns det var mer stas med alt det fargerike papiret. Det var et veldig nydelig, nostalgisk egg da, så nå ligger det til pynt i stua, sammen med noen fine greiner jeg fant på hytta igår.

Men det jeg har tenkt mest på nå som jeg har lagt å vært syk, er at bestevenninna mi skal gifte seg neste sommer. Og her om dagen spurte hun om jeg ville være forloveren hennes. Jeg ble så rørt og glad, og helt tullete...fikk streng beskjed om at vi måtte holde hverandre nede på jorda så det ikke blir helt amerikansk dette..
Men jeg er allerede igang med planer, og i juli skal vi på jentetur til Krakow for å se etter brudekjole. Gjett om jeg gleder meg. For ikke å snakke om at jeg skal arrangere tidenes utdrikningslag...hihi..

 Nå har vi heldigvis veldig god tid til planlegging, men innbydelsene skal vi lage om ikke så lenge. De skal ha 130 gjester i et tre dagers bryllup i Lofoten, så med tanke på overnatting er det greit at gjestene får beskjed i god tid. Så nå gleder jeg meg til å titte på masse bryllupsinspirasjon inne hos dere. Legg gjerne igjen link til innlegg eller fine sider, da blir jeg superglad!

Nå må jeg vaske litt her mens lykkeliten sover,
så vi blogges senere!
Ha en nydelig dag i sola.

post signature

15 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Så hyggelig tradisjon dere har. :)
Rene sommerbilder dette. ;)
Så koselig at du skal være forlover,
bryllup er jo så vakkert.
Flott at du er på bedringen. :)
Ha en fin påske videre.
Klem

vår lille verden sa...

For noen nydelige bilder:)Gratulerer med den store æren og få være forlover:)Det er litt av en jobb du har foran deg!Heldigvis er det så hyggelig at man tåler strevet..Godt og høre at formen er bedre også og takk for hyggelig hilsen hos meg:)Klem kathrin

To Ju Mama sa...

Så herlig jente du har, kan tenke meg dere hadde en perfekt dag på strand og påskeegg jakt:) Og gratulerer til deg som fikk æren av å være forlover- Jeg skal høre med de muffinsene, vet hun har butikk på elpa på facebook, så kan høre om hun har de der utpå. Gleder meg til å se dukkehuset deres, Gleder meg til å innrede vårt;)
Klem

Jatte sa...

Hei på deg!
Tusen takk for herlige ord inne hos meg, du kan gjerne komme på besøk om du vil, trivelig det ;) hihi!

Så koselige bilder, å tradisjon dere har!! morsomt med slik skattejakt!

Gratulerer så mye som forlover - dere får det nok mye gøy fremover nå!

Ha en fin Søndag,
Klem Jatte♥

Ellemell sa...

Det var en koselig tradisjon!

og gratulerer med å være forlover- må virkelig være stas! håper jeg får den æren en gang;)

klem ellemell

Alfa sa...

Så herlig tradisjon dere har. Ser ut som dere har kost dere masse. Wow, så spennende å være forlover da. Masse lykke til, du gjør nok en glimrende jobb.
Klem

Smykkas sa...

Det var kjempelurt med jakten på eggene. Jeg er sikker på at både liten og stor koste seg.

Gratulerer med oppgaven som forlover. Det skal bli spennende å følge med.

Klem

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Lise
Herlige påskebilder og en nydelig prinsesse.
Jeg inviterer til boklansering av Sjarmerende Uterom fredag 29.4 fra kl. 17.00 og utover. festen er i Fotograf Helge Eeks atelier her på Jeløy.
Hyggelig om du kommer.
Klem....Ellen

Christine sa...

Påskeegg jakt e kjempe kjekt!! I år hadde eg laga nokre skattekart ungane måtte følga for å finna sine, og da blei STOR suksess :)

Kjempe flott påskeegg lykkeliten fekk. Klart da må vera likt for alle ;)

Klem frå Christine

Mitt liv på Storhaug sa...

Gratulera med ei stor og ærefull oppgåve! Spent på planane dine. Eg skal både vera forlovar og gifta meg sjølv til neste år;) Koselege Sommarlege bilete frå rebusløp og strandbesøk;))

Ha ein fin kveld vidare=)

Henriettes hus sa...

Hei Heeei :)

For noen herlige bilder.
Søt liten tulle du har.

Så gøy at du skal være forlover, kan tenke meg dere må holde hverandre nede for å ikke ta av :)

Ha en super duper kveld .

GOD klem Henriette

Tove `blogg verden sa...

Så koselig egg jakt : ) !
Og gratulerer med det ærefulle oppdraget : ) Koselig å være forlover!! Blir nok morsomt å planlegge bryllupet ja : )
Kos deg
klem Tove

Hanne Margrete sa...

Så flink pappan din er til å lage kjekke tradisjoner for barna! Ordentlig kreativ:) Tenk å være på stranda i påsken, finn en feil,hehe! Men så deilig da! Så gøy for deg at du skal være forlover, lykke til med planlegging!

Klem fra Hanne:)

Har en drøm... sa...

Usj! Har du vært påskesyk! Så kjedelig da... håper du er helt frisk igjen nå ♥

Herlige bilder fra påskeeggjakten, hihi;) Og nydelige bilder fra påskefrokosten i innlegget under;)

Og herligheten for et bryllup du skal være forlover i! 3 dager i Lofoten, det må jo bare bli VAKKERT ♥
Og jeg tipper du får i gang et knakende artig utdrikningslag... regner med at vi og får litt bryllupsinfo ettervhvert, det er aldri feil for oss håpløse romantikere vet du, hihi ♥

Nyt siste påskedag!

Klem Line

Størstepia sa...

For noen herlige påskebilder!
Nydelige bestefar som lager en slik rebusløype da!:-)

Så moro at du skal være forlover da! Grattis! Driver å ordner med utdrikkingslag til lillesøster som skal være nå i sommer - si gjerne fra om du har noen gode ideer, vi skal nemlig være her i byen!
Har også noen bryllupsbilder liggende på bloggen, men ikke mye av invitasjoner osv. Vi lagde de på data vi da, og fikk trykket de opp hos Inpublish.
Lykke til med planlegging av både utdrikkingslag og bryllup!

Nyt den siste påskedagen!
Klem fra størstepia