tirsdag 1. april 2014

Det er absolutt deilig å være norsk i Danmark!

Idag er jeg hoppende glad fordi jeg er en av vinnerne i BoligDrøms konkurranse Norges drømmebad, og jeg venter på noen deilige badehåndklær fra Georg Jensen i premie. Jippi! 
Tusen takk for alle fine kommentarer dere har lagt igjen til meg,
dere er helt fantastiske!
Det er så inspirerende og gøy med styling, bilder og interiør,
og jeg håper denne lidenskapen kan bli til noe mer snart.Må få tipse dere om det flotte feriestedet vi var på i Danmark, Skallerup.
Kan anbefale dette til alle både med og uten barn. Her er det noe for alle aldre. Vi bodde på en flott hytte med både boblebad og badstue, og bare noen meter bortenfor hytta var det badeland, stort lekeland, aktivitetssenter og mye mer. Jenta vår på 4 storkoste seg med alt man kunne lage der. Det var alt av såper, lip gloss, kroppskrubb osv, sukkertøy og karameller, maling på t skjorter og andre ting, smykkelaging osv osv. Det var så flott lagt opp ved at man skulle gjøre ting sammen med barna ved hjelp av oppskrifter, men trengte man hjelp var det alltid noen der. 
Vi kosa oss gløgg ihjel med aktiviteter og bading, og middagen ble levert på døra fra restauranten så mor fikk slappet skikkelig av også. Helt nydelig sted og vi kommer garantert tilbake!
2 kommentarer:

Lite hi sa...

Så herlige bilder <3

Klem fra Lite hi

Anonym sa...

Joda,som turist en uke eller to er en ting.Bodde et år i København og vel,et litt annet syn på danskene etter det...De er ikke like glade i nordmenn som det de gir uttrykk for.Arbeidende,skatte til Norge de svelger ikke like lett din rett til fri lege osv..litt rasisme sånn blandet skandinaver..