søndag 13. april 2014

Starten på den fineste tida

Påsken er så utrolig fin syns jeg. Har sagt det før og sier det igjen.
Spesiellt når påsken har sola på sin side og man kan nyte bålsvarte pølser i strandkanten, mens de håpefulle bygger det første sandslottet. For oss nordboere som lengter oss syke etter å pakke bort ulltøyet og få noen solstråler på en blek kropp er dette selve startskuddet på den fineste tida. Den fineste tida som ligger foran oss og bringer med seg utallige grillede pølser og fine sandslott.
Og da er det jo all grunn til å slenge bena på bordet og starte på årets påskekrim, gjøre et solid innhugg i påskeegget og bare nyte nuet. For jeg elsker påska og jeg gleder meg stort til tida som ligger foran oss med blanke ark og solskinn.


 Jenta mi og jeg har startet påsken med å lage litt påskepynt sammen og her fant vi mye fin inspirasjon. Flott side med fokus på gjenbruk og at man kan lage mye fint av det som som regel går rett i søpla! Det bør ikke koste så mye å ha en aktivitetsdag sammen og rimelige DIY tips liker jeg godt.


Ønsker dere fine, avslappende påskedager enten dere er her eller der. Og følg gjerne med på instagram, der kommer det litt hyppigere oppdateringer. 
4 kommentarer:

Rosehagen sa...

Ja påsken er herlig ;) Kjempekoselig påskepynt dere har laget;) Her tar vi fri og nyter dagene på fjellet;) Koser oss med skiturer, venner, god mat og påske-egg;)De er alt åpnet;)
God påske, kos dere masse:)

Klem fra Ann-Mari

Siddis back home sa...

Så koselig hos dere, ha en fantastisk påske!

Lite hi sa...

Jeg er så glad i stilen din :) Den er gammeldags, men likevel utrolig flott og inspirerende :)

Nydelig påskepynt dere har laget, og den haren var jo veldig søt!

Vi har så lite påskepynt her i hus, men noen hjemmelagde kyllinger + noe pynt fra barnehagen har det blitt :)

Klem fra Lite hi

HOS JORUNN sa...

Så koselig dere har pyntet, Lise!! Alltid ekstra fint med hjemmelaget pynt:)

Flotte bilder fra heimen!

✿Ønsker deg og dine en riktig GOD PÅSKE✿
Klem fra Jorunn