torsdag 11. februar 2010

Kjøkkendilemma

Da vi kjøpte huset var vi ganske heldige. Alle vegger var hvite og kjøkkenet var hvitt. Ett godt utgangspunkt for en som elsker HVITT:) Jeg kunne ønsket meg ett større kjøkken da, siden det fort blir lite skap plass.. men vi har noen ekstra skap ellers i huset som jeg putter litt kjøkkenutstyr jeg sjelden bruker i.
Det er åpen løsning inn til spisestua, og det er jo lyst og trivelig....foruten når man har middagsgjester og MÅ holde det ryddig! Er ikke så pent når benken flyter over av kjeler da...

Benken i front har vi kjøpt da, og den er flyttbar og har masse ekstra oppbevaringsplass. Hadde ikke klart meg uten den når jeg baker eller stryker. (noe jeg aldri gjør, men det er aldri for sent å begynne..;))

Det som da er problemet, er ikke at kjøkkenet er hvitt. Men det er høyglans fronter, og det står ikke helt i stil til de gamle tremøblene vi har ellers i huset. Kjøkkenbenken vi har satt inn er jo også i tre. Så nå er jeg inne på sidene til Ikea og titter litt...kjøkkenet er derfra, så da slipper vi unna bare med å skifte fronter.

Jeg har lyst på hvite tredører nede og med glass i på overskapene. Hva tror dere? Må prøve å finne lik hvitfarge som i benken da.


Nå forsetter jakten på det perfekte speltbrødet her på kjøkkenet mitt:)




post signature

10 kommentarer:

Anne Grete sa...

Hei!!

Syns dere hadde et kjempefint kjøkken jeg... Det kommer ikke så veldig frem at det er høyglans flater på bildet. Har dessverre ingen erfaring med å bytte fronter, så vil bare ønske deg lykke til og håper du får det som du vil!

Ha en fin dag videre!!

Klem

Anne Grete sa...

Det er forresten Linneas mamma som skriver denne meldingen, bare prøver ut det nye navnet.. hehe

MissMette sa...

Hei
Kom over bloggen din via en annen. Syns su har en kjempekoselig blogg, så jeg legger deg til på blogglista mi ♥ ser at det ikke er så lenge siden du startet, så velkommen til blogglandia, som det vist heter :o) Ønsker deg en fortsatt fin dag.
Klem fra Mette

Landcharm sa...

Syntes kjøkkenet ser veldig fint ut, og nå kan man jo mikse alt.
Det er nok heller ikke noe problem å få skiftet de ut om det er det som ønskes. Ha en fin dag videre.

Ingrid sa...

Hei!
Det ligger en award til deg på bloggen min... var såå koselig å bli kjent med en som har termin på samme dag! ♥
Fint kjøkken dere har! Ikea har jo noen fine fronter med profil i dørene og glasskap.. blir sikkert fint å bytte ut med dem. Kjempefin den flyttbare øya deres også...
Ha en fin dag! :)

lisje astrid's husblogg sa...

Eg synest ditt kjøken er super fint:)Med masse herlege detaljar!
Lyst og lett!
Klem:)

Hannes favoritter sa...

Jeg blir så glad av de hyggelige kommentarene dine!!
Vi har heldigvis blitt friske, og har hatt en super dag!!!

Jeg synes du har et kjempefint kjøkken! Vi skal bytte ut vårt kjøkken til sommeren, og hadde tenkt å gå for IKEA. Er du ellers fornøyd med det, med unntak av at du synes frontene ikke passer inn?

Ha en fin kveld!
Jeg skjønner godt at du blir mer og mer spent for hver dag som går!

Klem fra Hanne

Veronika sa...

Kjempeflott blogg du har, denne vil jeg gjerne følge videre:) Lykke til med den store begivenheten som er like om hjørnet:)

Liv sa...

For et vakkert kjøkken, PROPPFULLT med lekre og delikate ting! Jeg ville ikke forandret noenting jeg :-)
Blir spennende å se hva du kommer frem til altså!

Ønsker deg en kjempefin kveld videre :-)

(eddas) sa...

Synes kjøkkenet ditt er kjempefint jeg.......:)
Men du bestemmer:)
ha en kos kveld
klemkem