SALMA er vokst opp i nydelige omgivelser i kystområdene utenfor Bømlo i Hordaland.
Fra laksen svømmer i sjøen til den er ferdig pakket,
tar det maksimalt fire timer.
Og Salma er min venn.. en av mine beste faktisk.
Vi treffes hvertfall en gang i uka, noen ganger oftere.. Det er kanskje ikke helt normalt å spise vennene sine,
men sånn har bare forholdet vårt blitt.
Hadde du møtt Salma hadde du spist henne du også.
For det er en HUN vi snakker om.
SE!
Er hun ikke fin der hun ligger?
Bare skjær henne opp i tynne skiver, det er såå enkelt.
Bruk soyasausen som den er,
eller om du liker sausen litt HOT som meg,
så kan du koke opp en finkuttet chili, noen finkuttede hvitløksfedd og litt fersk ingefær.
Sil det, og ha det i en liten skål som du dypper Salmabitene i.
Over Salma kan du drysse litt ristede Sesamfrø og litt koriander.
En aldri så liten hyllest til min venn Salma.
I morgen er det dessert og tilbake til interiørblogging igjen.
Ble en liten avsporing dette:)
7 kommentarer:
VANN i munnen:-) Dette må virkelig prøves - ser helt fantastisk ut. Noen venner er man desverre nødt til å spise opp!!
Klem
Jeg har også prøvet salama laksen og synes den var god på smak og lekker konsistens. Har ikke prøvet å spise den rå...er litt pyse på rå fisk, men det så jo veldig lekkert ut på bildet hos deg.
Hihi, du er morsom du vennen ! ♥
Jeg har ikke prøvd Salma laks jeg, men forstår at jeg burde. ;) I følge mange går jeg visstnok glipp av noe, hehe... Da tror jeg nok at jeg må prøve din versjon, men jeg er også litt skeptisk til rå fisk. Men jeg er villig til å prøve alt en gang. ;) Når det gjelder mat altså, hihi...
Ha en fin kveld videre ! ♥
Gode klemmer fra Anette
Nam nam nam..dette må jeg prøve....er det den tynne tarmen av en laks du kjøper i butikken du bruker??
kos deg
eddaKlemmer til deg
Hyggelig at vi har samme venn...og faktisk blir jeg ikke lei heller....mmmmmmm
Klem fra Maliva
Mmmm... Ja, det er nydelig!
Legg inn en kommentar