søndag 16. januar 2011

2011-en kladd

 Januar-
i det vi skålende og glade ønsket det nye året velkommen, mens vi litt vemodig takket for det gamle, ble mange hvite ark lagt foran oss. Ark som skal fargelegges, erfares og nytes. Vi har alle drømmer om hva det nye året skal bringe, og det meste ligger i våre egne hender. Dette året kan vi gjøre en forandring vi lenge har tenkt på, og januar er håpet og troen sin måned som gir oss den rette inspirasjonen.
Vi startet året med en flott reise, delte mange tanker og kom hjem igjen med en koffert full av planer.

Februar-
en liten baby ventes i familien, og vi gleder oss til å treffe den lille som har hele livet foran seg. Vår egen lille Lykkeliten fyller allerede 1 år, og vi ser tilbake på dagene med henne som de lykkeligste i livet. Hun har gitt livet nytt innhold, og gleder oss alle med sitt evige smil og glimt i øyet. En ordentlig rosa bursdag blir planlagt for den lille prinsessa vår.


Mars-
nå håper vi at vi har lagt det meste av kulde og snø bak oss, og at vi kan se fram i mot vår og lysere dager. 
Badet skal pusses opp og vi planlegger innredning. Håper vi er igang i løpet av våren. Vi koser oss på hytta i helgene, går lange turer i sola og har kommet godt igang med den nye sunne livsstilen vår.

April-
påsken kommer sent i år og vi har god tid til å pynte opp, og lage påskegodt. Vi besøker familie og venner vi ikke får sett i påska, og nyter påskesola på fjellet. Vi trener jevnlig, og har mye overskudd og energi. De bøkene jeg lenge har planlagt å lese, blir lest ferdig i april.


Mai-
nå er det varmt og godt i været, og vi er masse ute om dagen. Vi feirer flere bursdager og koser oss med jordbær og is. 
På nasjonaldagen tusler Lykkeliten stolt rundt med flagget i hånda, mens vi tenker tilbake på ifjor da hun var bitteliten og lå i vogna si. Kanskje tar vi tidlig ferie i år mens badet pusses opp. Det blir tidlig sommer, og vi er ute i skjærgården så ofte vi kan. 

Juni-
det er varmt, veldig varmt. Lykkeliten plasker fornøyd i vannkanten, og vi griller nytrukket makrell. Etter jobb bærer det ut på stranda, hvor vi blir til sola går ned. Vi har venner på hagefest, og ønsker at sommeren aldri skal ta slutt.


Juli-
nå klager vi litt på varmen, og har glemt alt om den lange vinteren vi har bak oss. Det er mange spennende prosjekter på jobben, og jeg stortrives med mange jern i ilden. Jeg finner masse inspirasjon i lange, lyse dager og har masse glede av bloggen. Vi tar noen helgeturer til dyreparker og badeland.

August-
den fineste sommermåneden hvor vi nyter hvert sekund, og håper den aldri skal ta slutt. Vi griller fortsatt flere ganger i uka, og bruker mye tid på hagearbeid. Vi skal i to bryllup og gleder oss stort over å feire kjærligheten.
Min kjære fyller år og det blir sensommerfest.


September-
nå er det koselig at høsten kommer snikende med gult løv og kakao i koppen. Vi får sett alle filmene vi ikke så i sommer, og shopper nye høstklær. Kanskje Lykkeliten begynner noen dager i barnehagen, og vi er veldig spente. 

Oktober-
det begynner å bli ordentlig kaldt nå, og vi koser oss foran peisen. Vi skjønner ikke hvor året har blitt av, men syns at vi har fått mye ut av det. Vi har gjort de endringene vi ønsket i januar og er positive. Julegavene er jeg nesten ferdig med, for i år klarte jeg virkelig å være tidlig ute.


November-
årets nest siste måned og jula planlegges. Jeg blir ett år eldre og feirer med en give away på bloggen. Det er flere bursdager nå og familien samles til mange kosestunder. 
Det er flott vinterføre og vi er ute å aker hele dagen.

Desember-
det er julepyntet til første advent og hele måneden går med til baking, pynting, julekos og stress. Vi har kommet gått inn i den sunne livsstilen og det er en selvfølge for oss nå. 
Juletradisjoner blir fulgt og julen ringes inn sammen med de vi er glade i. Vi ser tilbake på ett innholdsrikt 2011, med små gleder som tross alt er de største. 


Jeg sender denne kladden av en utfordring videre til dere som vil ta den. Koselig å lese deres ønsker for det nye året, så kan vi oppsummere når desember kommer. Det er så spennende med dette året som ligger foran oss, og jeg gleder meg til alle utfordringer som dukker opp på veien.

Nå har jeg kommet meg litt ned i kofferten, og det blir snart tid til å titte innom dere igjen. Gleder meg til å se på alt det spennende dere har lagt ut mens jeg var borte. Tusen takk for gode Spaniakommentarer, jeg setter veldig pris på dere alle.


Nå er det natta'n her,
søte drømmer alle sammen!

Bildene idag er lånt av Madame Stoltz
post signature

7 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Ser det har skjedd en del i året som gikk. Husker de gode og varme dagene i mai og juni. Artig å tenke tilbake og dumt hvor lite en husker.

Klem Mona C

Bustenellik sa...

Så koselig innlegg. Denne utfordringen tar jeg gjerne, bare jeg får tenkt meg om litt, hehe. Håper alt står bra til :-) Velkommen hjem!
Klem

Elin med Draumesidene sa...

Måtte smile no! Her skal det også bli SÅ varmt og fint heile våren og sommaren 2011! Det er godt å ha gode tankar om det som skal skje. Eg har litt problemer med å vere optimistisk etter siste åra med motgang. Men det var godt å lese innlegget ditt, for eg lengtar etter dei same tinga som du i stor grad. Lat oss håpe at du får mest mogeleg rett i det du skriv og drøymer om!

Nyt veka som kjem!
God klem frå Elin :)

No.15 - Lise sa...

Velkommen hjem! Artig å lese en kladd for året som kommer :)

Jeg har byttet bloggnavn, men du finner meg på samme plass OG på nummer15.net

Sov godt, og håper du får en fin ukestart.

KLEM

Jennys fire vegger sa...

Morsomt! Likte det med en varm og deilig sommer! :o)

Ha en fin, ny uke!
Klem Jenny

Mona sa...

Så koselig med en slik årskavalkade, viser at det er mye som skjer i løpet av ett år. Ha en fin januaruke....klem

Har en drøm... sa...

Så flott innlegg Lise-mor;)
Og det høres ut som om året som kommer blir PERFEKT for dere ♥ Herlig, herlig...
Håper dine "spådommer" ang været stemmer da, hihi:)

Ha en fin Mandag og kos deg i kofferten;)

Klem Line