lørdag 22. januar 2011

Sjokkis og popcorn, det er lørdag!

er det lenge siden jeg har lagd noe rå sjokolade, for i jula ble det så mye annet. Men nå er vi godt igang med et kjernesunt kosthold, og merker det allerede på kroppen. Superdeilig!
Men lørdag må man kose seg litt, så nå har jeg lagd masse rå sjokolade så jeg har en stund. Noen med gojibær og kakaonibs, og noen med bountyfyll. Jeg har blitt helt hekta på den sjokoladen, den er kjempegod i tillegg til å være full av næring. *Nam Nam* som min lille frøken sier.

Har dere lyst til å lage sjokolade også, så finner dere oppskrift HER.  Det er veldig enkelt, og liker du mørk sjokolade blir du nok hekta du også. 


Har også poppet litt popcorn, og hverken kino eller sirkuspopcorn slår dette. Det smaker så godt når man popper det i kokosolje og salter med himalayasalt. Dette tipset kommer med smaksgaranti!


Nå skal jeg lage litt kyllingwok, og tilbringe resten av kvelden i sofaen med min kjære. I morgen er det babysvømming og stort familieselskap. Gleder meg til å treffe igjen alle sammen. Tante lager alltid så mye god mat, så det blir nok en del kos i morgen også. Håper  dere har en nydelig kveld med masse kos dere som titter innom også.

post signature

19 kommentarer:

Fro (Idyll på landet...) sa...

Hei vennen!
Så flotte vårlige innlegg du har postet siden sist jeg var innom her! :)

Håper alt står bra til, og at dere hadde en fin tur! :)

Fortsatt god helg til deg og dine!
Klem

Gry sa...

Hei kjære Lise! Koselig å høre fra deg ;) Nå har jeg smilt og kjent på hjertevarmen din i dine siste innlegg, masse KOS!! SÅ deilige med en tur til sol og varme og bare å være sammen, en fin start på året <3 Herlig å lese om dine drømmer for 2011, elsker dine fargerike tulipaner og det nostalgiske skapet ditt er DIGG! Flott at du minner meg om rawsjokkisen! Jeg var flink før jul, men så skar det helt ut... Har tenkt siden nyttår at jeg skal komme i gang igjen. I morgen skal jeg lage opp en ny ladning med sunn sjokolade, takk for inspirasjonen ;) Nyt helgen videre min venn! Klem fra meg

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Den så bare rå god ut:)
kos deg
klemklem

No.15 - Lise sa...

Yummi! Kos dere masse, snuppa :)

Lene, TingOgTanker sa...

hvor er det nogle flotte stykker chokolade du har lavet, og det er noget meget spændende fyld du har i...de er jo faktisk næsten sunde :-)

Lene

Martemora sa...

Mmmm... har hatt så lyst til å prøve å lage rå sjokolade, men har ikke blitt det... Får bli "mett" på bildene dine :) Ha en koselig kveld!!

Mie sa...

mmmmm ser kjempegodt ut! Har ikke prøvd selv men har lyst til å forsøke når jeg ser disse fristende bildene :) *♥*

Janne Lillian ♥ sa...

Så deilig det så og hørtes ut med den sjokoladen!! Også så flink du er som faktisk lager det!! Jeg er imponert ;))

Ha en nydelig søndag ♥

Klem fra Janne

reSIRIkulert sa...

Oppskrifta på ein vellukka laurdagskveld! ;o)

Grete sa...

Det så skikkelig godt ut ;-D


Ha en flott søndag!
Klem fra Grete

Randi sa...

Yummy... Ser verkeleg god ut den sjokoladen din. Prøver å kome i gang med det sunne livet etter jula her også, men er jammen ikkje lett... Håper våren og lyset kjem tilbake snart, og at det vert litt lettare då... ;-)
Klems

Datt sa...

Oh, seriøst, jeg SIKLER her!!

ELIN sa...

Er imponert over hvor flinke dere er med sunt kosthold. Det så riktig så godt ut. Håper dere har kost dere masse i selskap, og ønsker deg en ny herlig uke, Lykkelise. Klemmer fra Elin

Elin med Draumesidene sa...

VIL HA NO!!! :) Det der såg veldig godt ut! Har abstinenser på sukker, etter ei heller usunn julehøgtid. Jobber med saken... Og popcorn er kjempegodt!

Skal sjekke ut den sjokoladen!

Håper du får ei FLOTT ny veke saman med dine!

God klem frå Elin :)

Villa Klaraberg sa...

Hei Lise. Så flink du er da og lager egen sjokolade. Har aldri smakt hjemmelaget før, men nå ble jeg inspirert til å prøve selv. Takk for tipset. Ønsker deg en flott uke, klem fra Jorunn

VillaVårfrubakken sa...

Det så jammen godt ut, prøver å holde oss til et sunt kosthold her også, så fint med noen nye tips. Ha en strålende uke.

Klem fra Mona

Frk:Twil sa...

Juhu Frk.Husmor og flink!
Jeg ble jo ikke rent lite fysen av å kikke innom her nå da. Jeg prøver å holde meg unna alt som er.. punktum. og det er ikke lett.. Phu!

Så kul bruk av voksduk under her.. Ble jo så bra...

Har du begynt å jobbe igjen?! Når er snuppis ett år!? Feb?! Hmmm.. Håper dere koser dere idag kLem

Anette Willemine sa...

Mmm, fristende! Denne oppskriften skal jeg sjekke ut nærmere.
Ser ikke så enkelt ut, men jeg kan jo prøve meg ;)
Takk for at du deler oppskriften!

Ønsker deg en fin start på uken, Lise!

Klem,
Anette Willemine

Hannes favoritter sa...

Hei vennen!
Det hørtes veeeldig godt ut!!!
Så koselig at du ble med på give awayen min!!!

Klem fra Hanne