tirsdag 18. januar 2011

Tulipanomania

Det er så deilig å være tilbake i blogglandia, og se alle de fargerike innleggene fra dere. Ser ut til at våren starter tidlig i år, og det er ikke meg i mot. Jeg har gått over fra kun hvitt, til basishvitt og fargerike detaljer. Før hadde jeg kun hvite blomster til og med, men nå har jeg kjøpt inn masse fargerike tulipaner og primulaer, og de er så vakre. 


Stilen endrer seg med tiden, og det er alltid godt med forandring. Men jeg kommer nok alltid til å ha mest lyst og hvitt, selvom om litt farger gjør meg ekstra glad. 


Mens vi var i Spania fikk jeg en hyggelig mail, som jeg må vente litt med å fortelle mer om. Men grunnet det har jeg hatt en liten fotosession her idag, og det tok halve dagen nesten. Phuuu! Det tar på å fikse og ordne. Først vaske, så rydde, så handle inn blomster, så vente på riktig lys, så stæsje og knipse! Og man blir jo aldri fornøyd. Men det ble nå et ras av bilder, som jeg skal få lagt ut litt senere. 


Heldigvis har det vært sol idag, siden de siste dagene har vært veldig grå og det er umulig å få tatt bilder. Men uheldigvis så ikke vinduene mine ut i sola, så det ble ingen vindusbilder. Lurer på om naboene tror det har klikka hvis jeg pusser vinduer midt på vinteren... Får teste det imorra. 


Det ble litt shopping i Spania også, og denne vakre flisen skal opp på badet når vi skal pusse opp der. Jeg er jo veldig svak for madonnaer, og dette er Virgen del Carmen, som er fiskernes beskytter. Hun blir feiret i Spania i juni, og da er det stor fest med parader i gatene langs kystlandsbyene.


Håper dere ble like glade av fargene som jeg ble, og ta gjerne med dere ett kakestykke på vei ut kjære damer. En ordentlig fotosession med respekt for seg selv, må så klart inneholde kake. Nå er det snart en date med sofaen og Greys. Jippi!Nyt tirsdagskvelden, og legg gjerne igjen ett spor. Da blir jeg kjempeglad. Håper jeg kan oppdage noen blogger jeg ikke har vært innom før også. Dere inspirerer meg stort om dagen.


post signature

20 kommentarer:

mammaLise sa...

Tror jeg snart må kjøpe meg noen tulipaner. Og perleblomster eller hva det het. Det er veldig populært i blogglandia for tiden :)

Ha en flott kveld!

Smykkas sa...

Jeg var trofast innom hos deg før, men av forskjellige grunner (blant annet sykdom) er det ikke alle som har fått besøk av meg. Nå lover jeg forbedring.

Jeg har også fargerike primula i en skål og bruker litt farger på stearinlys. Når det er grått og guffent ute, får vi ordne med farger inne.

Klem

Jijji sa...

Så fine tulipaner!
Tulipaner er min absolutte favoritt om våren. Deilig med litt farger også:)

Ha en fortsatt herlig uke!
Klem fra Jijji

Bustenellik sa...

Her bugner det også av tulipaner, og det er så koselig :-) 50stk for 200kr på Mestergrønn i helgen :-)
Koselige vårbilder!
Klem

Størstepia sa...

Så koselig med tulipaner! Vakre farger! Og jeg er selvfølgelig enig - enhver fotosession må ha med sjokoladekake:-)!
Ha en topp tirsdagskveld!
Klem fra størstepia

Lykkeliten sa...

Så herlig og oppfriskende med farger:) Jeg kommer "fra andre siden" her skal alt gjøres lysere, og dermed blir stadig mer hvitt;))
At våren starter tidlig har jeg ingenting imot altså! For nå føles det som om denne vinteren har vart evig;)

Ha en nydelig kveld, klem♥

No.15 - Lise sa...

Hei søta!
For noen HERLIGE bilder. Skikkelig gla`bilder.

KLEM

Karinaen - Mitt Hammerfestlige Liv sa...

Åååhh tulipaner er så fine! (men jeg sliter så innmari med å holde dem fine i noen dager, de vokser seg lange og store kjempefort og DET er jo ikke like lekkert hehe)

Ha en finfin kveld med kake og greier :) Ikke værst på en helt vanlig tirsdag :)

Klem Karina

Martilie sa...

Skjønne bilder - tulipaner er så koselige.. Flott med litt innslag av farge også. Bringer vitne om at våren er nestemann ut :)

Deilig kake.....

Nyt kvelden!

Klem fra Tove

Fossestua sa...

Lekre bilder!
Tulipaner og primula fyller opp alle krukker og vaser her også :)
Og de må være roooooooooooooosa :)
Klem fra Lise

Frk:Twil sa...

It´s good to have you back!!

Jeg er jo litt sporadisk blogger for tiden, dagene forsvinner for meg!

Nå skal jeg legge meg! Så blogges vi mer når kroppen er ladet og jeg er uthvilt! hihI! KLem

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Legger igjen et lite spor her før jeg legger meg. ♥ Herlig med friske blomster, og tulipaner er så vårlige og fine. ♥ Nyyydelige bilder vennen, og kake frister ikke i det hele tatt. ;)

Stor nattaklem fra Anette ♥

Drømmer om drømmehuset ★ sa...

Så deilig med sol da.. Er enda en god måned til det kommer hit nord,men jeg gleder meg. Nydelige blomster.
Ha en fin kveld.
Klem Christina

Mona Christin sa...

Hei.

Nå gjorde du meg nysgjerrig. Smører meg med tålmodighet.

Nydelig med blomster hos deg. De frisker virkelig opp.

Klem Mona C

Ruter & Hjerter sa...

Tulipaner er et Must nå for tiden:)
Den kaken så såå deilig ut hva er det for et slag? mmm

Fru Schenk sa...

Så nydelig med tulipaner, herlig å se at det så smått nærmer seg vår og lysere tider. Det rosa fatet var utrolig fint, vakker farge.
Ha en god onsdag!
Hilsen Ingebjørg

Ellen - la bella vita sa...

Det var noen nydelige bilder!! Fikk skikkelig vår følelse av de fargerike tulipanene ;) Jeg kribler i fingrene etter å ta frem vår puter og slikt... men får vente liiitt til ;)

Ha en fin onsdag!

Klem Ellen

tante fiolett sa...

Lekre bilder Lise!! Tulipaner i alskens farger er nyyydelig og sprer et håp om at våren nærmer seg:) Kaka var god;) Ønsker deg en knall kveld!!
Klem Jeanette

Tove `blogg verden sa...

Nydelige bilder : ) Spennende hva du har på gang...!!
Jeg har ikke prøvd å ta avleggere av hjerteranken, må først få min "opp å gå" igjen ; ) ¨
Kos deg i kveld
klem Tove

Miss Mette sa...

Hei Lise
Ja, tulipaner er bare nydelige ღ har selv kjøpt inn og står i vaser flere steder... De går i hvit, rosa, lilla og burgunder... Blir så glad å se slike nydelige farger :) Gleder meg til å titte innom igjen og spennende å se hva som skjer?!! :) Håper du har det bare bra? Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette