tirsdag 1. mars 2011

Oh happy day...

Ikke Jan Thomas happy day desverre...
men skikkelig alt går dårlig dag....ikke noe å klage over egentlig, bare sånn mandag på tirsdag, masse små ting som går deg i mot. Men det var vel måte på hvor lenge jeg kunne sveve etter gårsdagen...

Jeg blir ikke ordentlig bra etter at jeg hadde influensa for noen uker siden, og energien er på bånn...skulle derfor en tur til legen idag og ta noen blodprøver.
  • Kjære gamle mann som sto foran meg i parkeringskø. Det er greit at du har funnet fram all mynten du hadde under madrassen, men det er littebitt irriterende når du skal legge på en og en, miste halvparten, bruke tre minutter på å plukke de opp igjen fra bakken, og sikkert bruke ti minutter på å bli ferdig.

  • Kjære sure, gamle dame på legekontoret idag. Jeg hadde ventet akkurat som deg, og skulle ta blodprøver, med en utålmodig 1 åring på fanget. Du var tydeligvis så mye dårligere enn alle andre, at du bare måtte komme foran meg. Etterpå møtte jeg deg i byen og da var du ikke så veldig dårlig, med ett slep av shoppingposer etter deg.

  • Kjære legesekretær. Du prøvde så godt du kunne, men det er ikke så deilig å få en nål inn i armen gjentatte ganger... fire ganger uten noe blod...kanskje det er derfor jeg er så slapp, null blod i kroppen....hjelp! Finns det håp...

Dagen ble heldigvis avsluttet i koselig bursdag, og ikveld har jeg hentet en pakke med litt GG stæsj på posten. Og det skal vel ikke forundre meg om det kommer et innlegg om det senere..
Men syns fortsatt litt synd på meg selv...syk...gamle trege menn, sure damer, blodprøver uten blod...og jeg får ikke skikkelig fluffy cup cakes uten en Kitchen Aid..
Men en Kitchen Aid står desverre under en haug med andre ting på budsjettlista.. men iblant hjelper det jo å rope i skogen, eller klage på bloggen..
Så om du har en KA til overs, er lei den du har, har lyst til å donere bort en mot noen nydelige, fluffy cupcakes, sponse meg....
Eller hvis ikke det funker, så kan alle som er innom bloggen det neste døgnet kronerulle inn 10 kr hver til meg, og da tror jeg jammen det er nok til en KA... (hvit selvfølgelig..)
Høres ikke det ut som en plan?
Nei nå er det over og ut, 
sofaen og fruene på tv!


Hei og hopp!


(liten skrift? stor skrift? må teste litt her.... )

post signature

24 kommentarer:

No.15 sa...

Gooood klem!!!

Gry sa...

he he... Ja, det går opp og ned her i verden gitt.. ;-S
Den ene dagen føler man seg som the Top of the Pops og den neste... Men det er jo du uansett da skjønne! ;) Forstår at dagen ikke havner på ti på topp over dine drømmedager... En kan bli r i m e l i g frustrert noen ganger... I morgen ny dag og nye muligheter snuppa! Og du skal se det er noen som forbarmer seg over deg med en ny KA.. hi hi.. Lov å drømme i alle fall, jeg ønsker meg også en slik ;)) 10 kroner til deg! Klemmer fra meg ;)

Herman Grans ♥ sa...

Off, dagen høres ikkje helt bra ut :P
Men KitchenAid kan absolutt anbefales :D Vår blir brukt daglig, så du kan jo sjå på det som ei investering ;)
http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=340103, grei pris ;)
Håper dagen din i morgen blir bedre, og gratulerer til innlegget under :D Kjempegøy! Hilsen Grete

Har en drøm... sa...

Huff dah!
Jeg FØLER virkelig med deg;)
Jeg jobber på legekontor, og jeg VET at det er gamle trege menn, sure, dødssyke (yeh right) kjærringer og desverre dårlige blodårer, hihi... Thats my everyday!!!

Får håpe formen snart blir i 100 og at kronerullingen virkelig nå starter for den søteste damen i bloggeland;))

Stooor klem!

Lykkeliten sa...

Æsj, de dagene der man absolutt bare skulle blitt værende i sengen....
Men det blir vel bedre imorgen skal du se:)) Får satse på at noen har en, hvit selvølfelig, tilovers som de er lei av å kan donere bort;)) Jeg har min elskede Kenny som er "vernet";P

Ha en nydelig uke, klem:)

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Hei søta! Gratulerer så mye med bilder i bok!! Det var gledelige nyheter på en mandag, ja :)

Huff, ikke gøy med sånne grådager du hadde i dag... Hva med å bare komme bort til meg på sykehuset og ta blodprøvene neste gang? ;)

God bedring, snuppa!
Klem!

Iselin sa...

Trasig dag høyrest det ut som :/
Men KA-maskiner er derimot langt frå trasige.. Ei svart står på toppen av mi ønskeliste :D

Mona Christin sa...

Noen dager er gode, andre ikke. Men heldigvis kommer ofte alt det dårlige på samme dag så slipper en å ha det spredd utover hele uka. Håper morgendagen bringer lykke med seg.

En KA, kanskje??

Klem Mona C

Linda aka Myrini sa...

Hi, hi, unnskyld at jeg ler, men dette var så godt skrevet.
Føler med deg - det er ikke kjekt når alle andre skal albue seg fram og du havner bakerst i køen.
Håper det blir din tur neste gang :)

Frøken Anker sa...

UHA - jeg er glad for, jeg ikke mødte dig ved lægen eller i byen.
Jeg håber, du har det bedre i dag :-)

Hav en dejlig forårsdag
Birgitte

Jennys fire vegger sa...

Hihi.. Jeg må smile litt og, noen dager er bare kjipe. :-) Men så deilig å ha en blogg å blåse ut litt frustrasjon! Høres ut som både den eldre herren og damen fortjente det.

Jeg har skjulte blodårer, så jeg får også opptil 6 stikk før jeg forteller de pent at "nå er det bra". STORE blåmerker blir resultatet av det.

Og når de først finner blod svimer jeg av.

Så jeg må på sykehuset når prøver skal tas. Der får jeg ligge på en benk, en kjekk kar stryker meg forsiktig over kinnet, og sprøyten tas pent og pyntelig mellom lang- og ringfingeren på høyre hånd. :-)

Jeg håper du får oppfylt ønsket ditt, for selvom den ikke løser så mange problemer er det deilig å avslutte drittdager med en cupcake! :-D

Håper humøret har kommet seg igjen!
God klem fra Jenny.

VillaVårfrubakken sa...

Usj, på slike dager har man liksom følelsen av at det har samlet seg opp... Tør nesten ikke si det, men fikk min kitchen aid for noen dager siden....rød.

I dag er nok alt mye bedre vil jeg tro...klem fra Mona

bo-dilla sa...

HUff, for en møkkadag!!! Ja, men da kan det bare bli bedre i dag, ikke sant!!! Jeg hadde sendt en i KA i postenm hadde jeg hatt 2, men jeg har ingen!! He he, ønsker selv en sånn maskin!

Ha en strålende onsdag!!

Klem Bodil

Anonym sa...

Hehe,for en dag. Det finnes mange iritasjonsmomenter rundt omkring.
Håper dagen i dag er bedre.:)
Klem.

Elin sa...

Usj ja slike dager er ikke gode..!!..Men jeg måtte trekke litt på smilebåndet altså..hihi:=)

Håper du får en bedre dag i dag da:)

Klemmer Ea

Toves Sammensurium sa...

Hihi...prøve det som prøves kan - det er rett innstilling!Du får trøste deg med at det er felre enn deg som har KA på ønskelisten...og vi får den nok i hus til lsutt skal du se!!!!
Sure folk derimot...de vil vi helst bli kvitt!!!!! Hadde det vært meg tror jeg ikke jeg hadde klart å holdt munnen - enkelte mennesker trenger å få passet påskrevet!!
Håper du har en myyyye bedre dag i dag - sender et smil og noen solstråler din vei:)
toveklem:)

Bustenellik sa...

Håper dagen i dag er bedre :-) Og folk på legekontoret... GRØSS!

Hege Aida "The not so perfect mum-blogg" sa...

For en herlig blogg du har! Fant deg inne hos Bustenellik, og har lagt meg til som følger hos deg.

Håper dagen tar seg opp...

ELIN sa...

Høres ut som du hadde en tøff dag i går. Kjedelig når energien er på bunn. Håper dagen i dag har vært bedre, og at en KA er underveis :) Klemmer fra Elin

Fro (Idyll på landet...) sa...

Hihi...du skriver så bra - god bedring til deg! :)

Klem

Ida Susanne sa...

Sender deg en super klem :)

av: hahaha..Jeg bare.. Hva faen er en KA??? Også bare.. ååå..jaaa...
*tungt for det*

hihihihi:)

SØTA :)

Potrinas Potlerier sa...

Heheh, du skriver så bra!!!

Jeg har KA, for å smøre det virkelig inn har jeg både kjøkkenmaskinen og smoothiesmaskinen.. Mitt tips til deg er å gifte deg, så får du en du også :) Lykke til med kronerullingen så lenge, jeg slenger gjerne med et bidrag!!

Håper vi får til møte i Mai!!

Klem

christines Interiør Blogg sa...

Det er ikke alltid like lett og ferdes rundt om, når man kan møte på så mange irriterende mennesker.Har hatt en slik dag jeg og....Håper dagen din blir bedre i morgen:)Klem

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Hittade din härliga blogg via Bolig Pluss. Som den Østfold lover jag är måtte jag bara titta in & säga hej.

Låter som du hade en riktig skrutt dag & tycker absolut du skulle fått en Kitchen Aid av dessa skruttiga människor som försurat din dag *fniss*

Jag fick själv en av maken rett efter jul & kan erkänna att jag aldrig bakat så massa fluffy cupcakes som efter den flyttade in ;)

På årterseende & ha en fantastisk helg i solen, för jag antar att Fredrikstad badar i sol idag också!!