mandag 21. juli 2014

Gamle skatter som får bli i huset

 Nå har vi hatt en ukes ferie på en liten øy i skjærgården, uten så mye dekning og veldig lite nettbruk. Det har vært så deilig å koble helt av og bare nyte solstrålene og mine kjære. 
Jeg brukte noen dager på å roe tempoet helt ned, glemme alt bryllupsstress og jobb.
Men når vi hadde sittet lenge nok på brygga å fisket krabber. Og blitt enige om at vi kunne sitte der lenge til, for det var jo ikke noe annet vi skulle rekke. Da klarte jeg å bare være der og la skuldrene senke seg resten av uka. Ferie er herlig, særlig når sommernorge viser seg fra sin aller beste side. Før vi dro på tur hadde vi jo besøk av de to koselige damene som har vokst opp i huset her. De hadde med seg en flott, gammel lampe fra moren sin og denne vakre boksen. (det heter noe annet kanskje?) Nå står den på bordet med en blomst i, og jeg syns den er så utrolig flott! Betyr så mye at de tar med disse tingene og lar de leve videre i huset. Skal ta godt vare på det vi har fått og fortelle barna om det når de blir større.


 Ønsker dere en herlig sommerdag!

5 kommentarer:

Elisabeths idyll. sa...

Så koselig. Ser kjempe herlig ut med en slik norgesferie...borte fra kjas og mas og bare nyte :)

Klem Elisabeth

Lene sa...

Vakkert hos deg Lykkelise:-)
Fant deg gjennom fb. Så gøy m lokale! !
Heier på dere i NVH:-)

Turid sa...

Det er en egen ro og personlighet i interiøret ditt. Ikke mange som klarer å være seg selv. Vakkert. Er altfor mange kopier der ute.

Fortsatt fin sommer :-)

T.S

toves sammensurium sa...

Var så rørende og fint innlegget under,så heldige dere er som fikk besøk og "et gifs fra fortiden" (som selvfølgelig ikke var noe gufs,men bare veldig hyggelig!)
Og tenk at dere fikk dessse skattene -fantastisk!
Toveklem .)

Elisabeth sa...

Vakre bilder, boksen du fikk kalles tine, veldig koselig gave