tirsdag 16. februar 2010

Vårfeeling ♥

Bare innom med et kjapt innlegg før jeg stikker til fysio! Må få ønske dere alle søte, snille damer der ute en nydelig dag:) Jeg blir helt rørt av alle de gode ordene dere legger igjen:) Setter stor pris på hver eneste en av dere:)

Idag tidlig ville ikke pus la matmor slippe frem med kamera. Det har tydeligvis blitt litt mye blogg og litt lite omsorg i det siste, så nå prøvde han å hoppe foran kamera i ett sett. Sorry pus, ikveld skal vi to ha kvalitetstid med Sheeba og fløte:)

 Noen gaver og nyinnkjøp idag. Rosemønster og bokstaver er vel det som står i hodet mitt om dagen. Ser det er mye bokstavblogging rundt omkring, så det er tydeligvis ikke bare meg:)


Fikk pakke i posten igår, og det var de fine vintagehjertene jeg vant hos JANNE
Tusen takk igjen snille deg:)
Har endelig fått ramma inn englebildet jeg kjøpte for lenge siden..det var ment for barnerommet, men nå syns jeg det er så fint i gangen:) Babyen ser ikke på bilder i starten uansett;)

Flere bokstaver...har snart hele alfabetet..:)
Er ikke termosen fra Kremmerhuset supersøt?:)
Den vakre puta fikk jeg av mamma på Valentins day. Den er så fin, og mamma er bare BEST!:)

Nå kan våren bare komme syns jeg, har så vårfølelse inne nå:)

Titter innom dere ikveld damer. Ha en strålende dagpost signature

17 kommentarer:

Potrinas Potlerier sa...

For noen herlige bilder du har tatt!!! Fikk skikkelig vårfølelse jeg!
ELSKER puta du fikk med mamma`n din, den var helskjønn!!

Så du var på UL igår? jeg var også på UL en uke før L ble født, og også der så det ut til at hun var ganske lita.. men hun var faktisk 3600 når hun ble født!! Tror ikke du skal bekymre deg så veldig mye, men bra de har det under kontroll.

Lille L her er skikkelig pjusk, mamman får vondt i hjertet sitt når hun er så dårlig!

Ha en fin dag videre!

Klem til min favoritt gravid blogger :D

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så flotte bilder! Jeg hadde makent englebilde som det du viser her over senga mi da jeg var lita! :) Tror det ligger i en av mange esker som ikke er pakket ut enda siden vi flyttet. Har hatt litt begrenset plass pga ombygging av huset, så det er en del som står i esker enda. Nå er vi straks ferdige, så da skal jeg pakke ut resten også.

Ha en fortsatt fin tirsdag!
Klem

lillelise sa...

Hei!
Så vårlig og fint det var hos deg! Flotte bilder
Ha en fin dag

KATRINES INTERIØR sa...

MASSE fine ting, du er heldig ;) Så fantatisk! Håper det går bra på neste UL, at han vokst litt mer! Det er jo ikke så mye dersom han er under 3 kg, men han kan jo vokse litt mer på dager/uker. Det går nok veldig bra :)) God tirsdag til deg! Klem

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Her snør det og er litt gråvær i dag, men dine herlige bilder gir masse vårfornemmelse ! ♥ Skal bli innmari godt med vår, og det er jo ikke lenge til nå. Perfekt tid å få baby på nå i slutten av februar, masse kos å ha baby på våren/sommeren. ♥

Leste noen kommentarer her om at babyen er litt liten. Men nå er det ikke lenge igjen, og du trenger helt sikkert ikke å bekymre deg. Tre av mine fem barn var små, men alle er jo friske og raske. Nå var jo begge jentene mine altfor små da, men det er noen som BARE får små barn og det er helt normalt. Så kan jo hende du er en av de, dessuten er jentene mindre enn gutta ! ;) Så kanskje ?! ♥

Ha en nydelig kveld ! :)

Klem Anette

victoria (huset i byen) sa...

Går selv masse i bokstaver om dagen ;) og har selv sett på de fra kremmerhuset så mulig det blir noen flere da ja... he he og en termos... flotte...
Lekre bilder du viser også....
klem victoria

Ingrid sa...

Hei!
Så koselige innlegg hos deg i det siste... skikkelig vårlig innlegg i dag!
Og det ser jo ut som du hadde en nydelig feiring av både det ene og det andre i helga.. snille mannen din! :)
Her har det ikke skjedd noe på babyfronten ennå.. ikke så mye som en kynner. Har bare vært litt rolig på bloggen... helt til i dag.
Hvordan går det med deg og den lille huleboeren?

Mona Christin sa...

Hei.

Så fint du har pyntet. Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt bokstavene? Regner med/håper at det er her i by'n. Ønsker meg mange.

Klem fra Mona C♥

Miss Mette sa...

Nydelige bilder du viser, koselig og vårlig - og for en skjønn pus du har.. Ønsker deg og pus en flott kvled videre... klem fra Mette

ELIN sa...

Så fin pus du har. Er veldig glad i katter selv, men vår ble dessverre påkjørt, så vi hadde ikke noe annet valg enn å avvlive den :( Flotte, vårlig bilder her. Den puten var jo brae kjempe nydelig, og termosen er så flott synes jeg. Lykke til hos fysio'n, og ha en god dag. Klemmer fra Elin

Hanne sa...

Så herlige bilder Lise!
Blir alltid så glad av å være innom bloggen din!!!

For noen fine gaver du fikk av kjæresten din på søndag! Så flink han er!!!

Jeg er enig med de som sier at du ikke skal bekymre deg så mye for den ultralyden, men godt at de følger med! Du skal se det at knerten din er passe stor når h*n melder sin ankomst.

Håper du får en kjempefin kveld!
God klem fra Hanne

Villblomsten sa...

Så mye flott !! :-)

jeg har kjøpt helt likt bilde :-)
( mitt er også uten ramme .. )
:-)

Frk:Twil sa...

Heiheiii!
Så koselig at du fant veien til min ganske så nye blogg! Det er moro med blogg altså. Jeg skal kikke enda litt nøyere på din en annen dag, for nå vil kroppen i seng.
Så spennende med baby i magen, finnes ikke noe bedre* Masse lykke til i tiden fremover! Spennende*

Mona Christin sa...

Hei igjen.

Takk for tips. Jeg løper og kjøper i morgen. Håper de har fler. De var skikkelige fine altså. Både fargen og størrelsen. Og til gi-bort-pris a gett...

Klem fra Mona C♥

Ingrid sa...

Hei igjen! :)
Nei, masete er du absolutt ikke.. det er jo spennende dette her, og babyene kan jo komme når som helst!
Godt at din lille lå i hodeleie likevel da... håper alt er vel når dere skal på UL! :)
Jeg var også hos jordmor på mandag. Alt var fint. Hodet er nede, men har ikke festet seg helt ennå.. men det trenger visst ikke å gjøre det heller.
Lykke til videre!! Kanksje blir det rier i natt? Hihi..

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

så herlig det var her inne... så mange inspirerende vakre stemningsbilder..

ha en fin dag videre!

magny

Maja sa...

Herlig kattepus!
Flotte bilder du viser.
Takker for koselig hilsen hos meg, følger deg også;)
Ha en fin da :)