fredag 28. januar 2011

Hva skal jeg skrive om idag..

Skikkelig bra...
Jeg blogger, men har ikke noe å blogge om...
Det er fredag *poff* hodet er tomt, helt borte..


MEN, jeg har en unnskyldning... min første arbeidsuke på ett år er over, og det er uvant å ikke bare omgås en baby lenger. Om det er slitsomt å stå opp tidlig, vugge i søvn, skifte bleier, gå oppe om natta, dulle og dalle... så er det ti ganger så slitsomt å jobbe når man ikke har gjort det på en stund. 
Hodet er et helt annet sted...
Men det er deilig å snakke med noen som svarer meg igjen, og ikke bare gurgler og ler. Også har jeg verdens beste arbeidstid, jobb og kollegaer, så det går som en drøm.
Men nå har jeg savnet gurlingen og latteren veldig, så i helga skal vi jentene bare kose oss, mens Lykkemannen er på fjellet. Ikveld har vi badet, spist god mat og popcorn.
Nå sover den minste jenta søtt, mens den største skal oppdatere seg hos diverse interiørblogger.

Nyt ukas beste kveld damer.
Tenker dere er godt igang allerede jeg.post signature

24 kommentarer:

Størstepia sa...

Så rart å begynne å jobbe igjen etter et år.. Husker jeg syns det var veldig spesielt å gi fra meg småtten og være borte fra ham i mange timer hver dag. Tok litt tid å komme inn i ting igjen på jobben også, men etterhvert så syns jeg det var veldig ok å bruke hodet litt igjen:-)
Nå skal jeg plutselig ut i permisjon igjen og nå er det DET som er litt rart:-)!

Ha en strålende jentehelg, hørtes koselig ut:-) Jeg har sendt avgårde gutta her i huset denne helga, så jeg og snuppa i magen har på en måte jentehelg vi også:-)!

Klem fra størstepia

Sukkertøy for øyet sa...

God kveld snuppelupp..
..Kan jeg skjønne er slitsomt og uvant.. Skjønner du savner den lille.
Du kommer nok inn i det igjen skal du se :)
Superjenta ;)

Kose dere masse med å KOSE dere :)

Lise sa...

Det er fryktelig rart å begynne å jobbe igjen etter ett år hjemme. Men gud å deilig det er å føle seg litt "sosial uten baby" også.. Husker det var en helt fantastisk følse :-)

Ha en flott fredagskveld videre!

ELIN sa...

Så deilig med fredagskveld etter første arbeidsuke. Håper du og lille snuppa har kost dere, og at du nyter tiden. Ha en flott helg med gurgling og latter igjen. Klemmer fra Elin

lisje astrid's husblogg sa...

Akkurat denne veka hugsar eg godt..
Eg var heilt tappa..Sikkert like mykje fordi eg var veldig spent på ALT!..Pluss det å ha vore heimen eitt år,gjer vel noko med ein?

Men,det kjeme seg etterkvart;)

Nydelege bilder♥

Nyt helga,dokke to prinsessene♥

Klem frå Astrid

Noatunfrua sa...

Gratulerer så uendelig mye med verdens beste jobb! Kjente jeg ble skikkelig misunnelig ;) Hehe!

Ha en fantastisk helg, snuppa!
Klem!

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Eg har jobba i 3 mnd no etter fødselspermisjonen, og skjønner kjempegodt kva du meiner. Godt å jobbe og snakke med voksne folk, men endå bedre å kome heim til jenta mi:)
Tusen takk for fine ord hos meg! Det varmer:) Om du framleis er interressert i barneuroen kan du sende meg ein epost husetvedfjorden@hotmail.com så tar vi det derifrå:)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

Siv sa...

Hei på deg :)

Så du har begynt å jobbe igjen du da, er vel litt deilig å komme i gang igjen også ;)
litt annet en bleieskift arbeid, hi hi.. godt du har fått ladet opp med gode dager på ferier da ;)

Kos deg i kveld, her sitter jeg alene med eldstemann, han spiller x-box og jeg sitter her å tømmer en pose ostepop, hi hi..
gubben og minsten snorker ;)

Du, vi får da aldri nok av bruktting, også koster det jo nesten ingenting ! ;)

Ha en nydelig helg vennen ♥

Klem :)

Unknown sa...

Hei Lise!
Er lov og være litt i "vakum" nå da, litt av en omveltning og begynne i jobb igjen etter så lang tid hjemme, husker godt det;)
Deilig og jobbe og snakke med voksne mennesker igjen, hihi... men rart med hvor mye vi savner gurglingen og - nå vil nok helgene bli enda mer hellige fremover ♥

Nydelig den koppen du har kjøpt med løkblomster i, så den her om dagen på blomsterbutikken jeg og, men skulle bare gjøre noe før jeg skulle innom og kjøpe den, det kom jeg på NÅ når jeg så din, hihi...

Ha en fin jentehelg - kos dere ♥

Klem Line

victoria (huset i byen) sa...

Ja det er helt sant, er veldig tøft å gå tilbake på jobb etter et år hjemme, men er også veldig godt da, et sted å være bare deg selv....
Hva for noe spennende har du begynt å jobbe med da? og s[ bra at du trives er jo ikke noe som er bedre enn det....
Kos deg masse med jentekvelden, er koselig det....
klem victoria

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Vet du hva vennen, dette er en helt naturlig reaksjon ved nye rutiner. ♥ Ikke rart i det hele tatt ! Men nye rutiner blir du nok fort vant med, og plutselig er energien på vei opp igjen. :)Så om du ikke har så mye å blogge om akkurat nå, eller ikke orker å blogge så forstår vi jo det. ♥

Nydelige bilder av vakre detaljer. ♥

Ha en herlig jentehelg, kos dere ! ♥

God klem fra Anette

Ann-Kristin sa...

Heisann! Jeg er også fra Fredrikstad! Og den kafeen du har begynt på ble jeg faktisk anbefalt på jobben her om dagen! Verden er ikke stor! Fin blogg du har! Har lest litt. La meg til som følger, jeg. Ha en fin lørdag, kos deg med vesla! klem fra Ann-Kristin.

Jatte sa...

Gratulerer med vell overstått første uke ;) det er alltid hardt å begynne jobb etter en stund hjemme.. :) Men etterhvert blir det jo en vane!

Kos dere masse i helgen♥
Klem Jatte♥

Siljes Hobbyrom sa...

Ja, dette hørtes slitsomt ut...

Nyt helgen da søta!
Klem

Huset på landet sa...

Det var jo et hyggelig innlegg, selv når du ikke visste hva du skulle blogge om... :-))
Fine bilder av vakre detaljer.
Ønsker deg en fin "jentehelg"
Line

(eddas) sa...

Ja det er en tøff overgang...men en venner seg fort...
kos deg i kveld da snupp...
klemklem

Gry sa...

Hei du snuppa! Ja, noen ganger kommer den berømte skrivesperra og vi er vel alle der fra tid til annen. Nyydelige bilder hos deg som alltid!

Skjønner at du er sigen etter denne uka, veldig uvant å skulle ut av huset og inn i jobbrytmen igjen når en har skapt en egen rytme hjemme med den lille <3

Det går seg sikkert raskt til ;) Nyt helgen med gullet ditt ;)) klemmer fra meg

Smykkas sa...

Det er nok litt av en omstilling for deg. Husker godt da jeg begynte i jobb igjen etter at min datter var født. Men den gangen var det bare 3 månderes permisjon. Verden har gått framover....

Klem

Fru Andersen sa...

Hei og hå!
Så flott skapdøren ble under her da, og FOR et fint figgjo-fat!
Ikke lett alltid å begynne i jobb igjen nei, skjønner hva du mener med at hodet er et helt annet sted. Jsg føler ofte at jeg i tillegg til å ta jobbtelefoner osv også driver mitt eget lille familie-AS på jobben. "JAaaa ok dere kan bake" eller "Nei å hoppe er ikke et substantiv" sier jeg til jentene som ringer ti ganger hver til dagen...og i neste øyeblikk " Det skal jeg undersøke å ringe deg tilbake" eller "Nei den saken er avgjort, og kontoret kommer ikke til å endre standpunkt" når det er jobbtelefoner.

Kjempekjekt at du ikke hadde glemt meg selv om jeg har vært lenge borte fra bloggland! Vi begynte å pakke litt i dag, skrekk og fryd!

Lørdagsklemmer!

verdens heldigste mamma sa...

Hei snella :)

Jeg tenkte jeg skulle rekke igjennom alle bloggene i går men det hadde jeg ikke sjangs til. Når det er en syk lita snuppe, og en energisk storebror med stooor kul i hodet ( obs for hjernerystelse ) og som ikke får sove om kveldene lengre (!!!!) plutselig!! Så blir det veldig vanskelig og sitte stille med datan på fanget! Men jeg prøver igjen.

Får så dårlig samvittioghet også, når man ikke får sagt hei til alle!

Dere hadde det fint i syden så det ut som ??? Det må ha hvert nydelig! Og sørlig siden du har begynt og jobbe nå da `Godt planlagt! :) Vet hvordan det er og være tom for ideer og i det hele tatt!

Håper vi kan treffes snart. Vi får vel bare finne en kveld og sette av ? :) Jeg er klar!!

Hvor er lillemor henn da når du jobber ? Er pappa i perm kanskje ? :)

KLEM

Mona Christin sa...

Hei.

Overgangen kan være stor, men det går seg, utrolig nok, fort til. Husker godt hvordan det var, selvom det er maaaange år siden.

Har ikke hørt om Tante Pus før, men må sjekke ut dette.

Ha en fin lørdag.

Klem Mona C

No.15 sa...

Åå, det er raaart å begynne å jobbe igjen etter permisjon. Jeg var igrunn IKKE klar, så om det blir noen neste gang så vil jeg ha hvertfall 1 år.

Blir kakaoen god med soya da? Er ikke sååå fan av soya, men er kanskje verd et forsøk :)

Ha en fin kveld, snuppsi.

KLEM

Ninas Interiør sa...

Synes du hadde både mye å skrive om og fine bilder å vise, jeg! Men det er godt å høre at andre også har det på den måten innimellom!..:)

Du får ha lykke til med jobbinga framover, du kommer nok snart inn i det, skal du se!:)

Ha en fortsatt fin søndag!

Klem nina

susan`s side sa...

Noen dager er slik at man har ikke har noe å blogge om.
Jeg har forresten startet med å selge barnetøy hvis du ikke viste det. Pompdelux.no
Stilen er litt lik noa noa men til HM priser. Du får si i fra hvis du vil ha et party.