torsdag 8. juli 2010

Er dere medlem?

Av BoligBlogg inne hos BoligPluss?

Hvis ikke kan dere bli det 
De har et arkiv over interiørblogger, 
og kårer ukas blogger hver uke.Idag stjeler jeg bilder fra IB LAURSEN
siden det er grått og trist, og dårlig bildevær.
Også har jeg bakt foccacia, lagd aioli og potetsalat,
for vi skal treffe familien idag før alle reiser på ferie.Vil takke dere alle for omtenksomme, gode ord:)
Jeg setter så pris på dere alle, og koser meg med kommentarene 
og de nydelige bloggene deres.
Tanna har nå kommet opp der den skal være,
og formen er heldigvis bedre.
Mye nydelig ikke sant...
Kan jo satse på å vinne den store gevinsten i lotto på lørdag:)Håper sola skinner hos dere, for det gjør den såvisst ikke her idag..
Skulle tro det var høst ute...

Ha en deilig kveld,
Og husk å melde dere inn i BoligBlogg da:)


post signature


9 kommentarer:

ELIN sa...

Så flink du har vært da, kos med familietreff før ferien :) Det rosa fatet på det første bildet har jeg faktisk. Ha en herlig kveld, så håper jeg solen snart skinner på dere igjen. Klemmer fra Elin

FruLisa sa...

hei snupp
fikk skikkelig lyst å snike meg med på treffet deres og spise av den gode maten du har laget:-) Nå venter vi på at Husbonden skal komme hjem fra Lunheim. Regn og 2 gutter - ingen god kombi i dag.....;-)

Kos deg i kveld! Klem

Hasigamas mamma sa...

Mmmmmmmmmmm, det hørtes deilig ut... Godt tanna snart er på plass -mer å tygge med :) hi hi...

Likte godt din romantifiserte tv-benk! Hva er det med gutter og hifi..?? Digre høytaler, sub, surround, enorm tv og jeg vet ikke hva... Ja, til mer blonder :) (men kanskje ikke på våre kjekke men...)

Ha en koselig kveld med familien!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei vennen ! ♥

Nam nam, maten hørtes veldig god ut og jeg ♥ foccacia. :)

Jeg er ikke medlem av BoligBlogg, men har lyst til å melde meg inn etterhvert. En av vilkårene er at man må ha minimum 3 innlegg i uken, og det kan være litt vanskelig for meg akkurat nå pga flere ting. Men etter ferien så er jeg mer på plass tror jeg. ;)

Hihi, er så snodig men den skuffemodulen du viser fra IB Laursen har jeg. :) Bestilte den for noen uker siden og fikk den i dag ! :) Den er kjempesøt, men bildet er litt misvisende for den er ikke så shabby og slitt. Så jeg skal gå over med sandpapir så den får den samme looken som på bildet. ;)

Godt å høre at formen din er bedre vennen ! ♥ Her har vi to feberbarn, Julian på 4 år og lillesnupp har begge feber.

Kos deg i kveld vennen ! :)

♥ Gode klemmer fra Anette ♥

victoria (huset i byen) sa...

Ja har meldt meg inn.... Ja lurer nå tenker jeg ;) Men kommer vel med mer om det når jeg har funnet min vei, jeg har alltid også hatt en drøm om egen butikk, har konseptet alt klart i hodet, men så var det det å hoppe i det da, kanskje en dag.... He he vi får slå oss sammen da vettu ;)
klem victoria

Hannes favoritter sa...

Hei vennen!

Takk for tipset, har sendt mail med påmelding! Så flink du har vært da... jeg får aldri til aioli- vet ikke helt hva jeg gjør feil, men noe er det!!!

Godt at lillemor har fått tanna si. Er litt strevsomt for de små (og foreldrene) når tennene bryter frem!

I morgen har jeg siste dag på jobb før ferien, og Magnus har sin aller siste dag i barnehage... Skolegutt om kun kort tid.

Ha ei super helg, litt på forskudd!

Klem fra Hanne

Frk:Twil sa...

Grått og trist her stort sett hele dagen også.. Brrr.. Men er godt at det ikke er super varmt heller da.. Hehe.. Er litt varmt i varmen med magen..

Mamma som har kjøpt den jakken, skal byttes om det blir jente, for min datter skal ikke ha lyseblått når hun er så liten..
Det lysblåhåndkle kan Karo bruke, for hun har liksom blitt stor nok til å bruke flere farger,. med musefletter er det ikke tvil om at dte er jente uansett! haha!

Jeg syns blått er fint til småjentene jeg!

Så bra du er bedre!! Ikke noe bedre enn det igrunn! Har du en god oppskrift på aioli?! Har aldri prøvd å lage det, men har lyst!!!

Håper du har en fin kveld med fam! kLemmer

Miss Mette sa...

Hei Lise
Flotte inspirasjonsbilder du viser. IB Laursen har bare såååå mye fint! Mange flotte bilder du visere nedover bloggen, likte veldig godt madonna og rosene! ... og det lille melkespannet ♥ hørtes veldig godt ut med focaccia, elsker det! Ønsker deg en flott fredag, og helg. Sommerklem fra Mette

Smykkas sa...

Her var det virkelig mye flott å hvile øynene på. Nå må jeg først få unne kommentarrunden, som jeg synes det er kjempekoselig å holde på med. Det er utrolig masse flott å se og det er mange ideer som ikke koster flesk.

Klem fra Astrid