tirsdag 13. juli 2010

Lykkelig med innslag av regnværsdager

Lurer litt jeg...
eller vil vel egentlig høre deres mening...
ble litt tankefull da jeg leste et innlegg inne hos min kjære Bustevenninne igår.
Innlegget er ikke skrevet til meg, men jeg begynte uansett å tenke..
lykke og blogging...
Det er vel ikke til å skyve under en stol at jeg kaller meg LykkeLise
og at innleggene stort sett er positive...
eller preget av glede.
Mulig dette skaper irritasjon hos enkelte,
som kanskje føler at jeg prøver å glorifisere hverdagen
eller prøver hardt å få alle til å tro at jeg går rundt på en rosa sky hele tiden.
La meg da få forklare noen av mine tanker rundt dette temaet:

Jeg er dødssliten innimellom, og konstant i mangel på søvn, som så mange andre småbarnsforeldre.
Min kjære og jeg krangler også om hvem som har spist opp leverposteien eller hvem som skal ta oppvaska.
Vi går heller ikke rundt å koser og klemmer, og lever i en romantisk komedie hele tiden.

♥ 

Men de få gangene (innimellom amming, husvask og trilleturer) som jeg har tid til å sette meg ned med bloggen, så er det en liten pause fra hverdagen. 
Her finner jeg masse inspirasjon og glede, og dere legger igjen så mange fine ord til meg som alltid får meg i bedre humør.
Jeg har ikke noe problem med å lese hverdagshistorier på bloggene deres,
og dere kan skrive så mye dere vil om skrikerunger og mannfolk
som ikke legger ned dolokket.
Jeg leser det, smiler og kjenner meg igjen. Og når dere skriver ting som rører ved meg, 
kommer det noen tårer og jeg legger igjen noen trøstende ord og sender noen varme tanker.
Men jeg velger å legge igjen positivitet på min blogg, fordi bloggen gjør meg glad.
Så da blir innholdet i bloggen 99% lykke og 1% smerte.

Jeg syns generellt vi er for dårlige til å fortelle hverandre at vi setter pris på hverandre,
og at vi er lykkelige pga de små hverdagsøyeblikkene. 
For det er hverdager det er mest av,
og da må vi klare å se de små gledene som utgjør den store lykken.
Derfor skriver jeg mer enn gjerne hvor lykkelig jeg er, 
og hvor lykkelig de rundt meg gjør meg.

Vi er en sytete nasjon syns jeg, og glemmer at vi er veldig heldige som bor her i Norge.
(men det er en annen historie, i et annet innlegg..)Dette ble et laaangt innlegg, 
men min kjære Bustenellik får meg ofte til å sitte å tenke over ting.
Titt innom bloggen hennes, hun skriver om veldig mange bra temaer, og er veldig morsom:)
Flott jente med en flott blogg!

Vil dere lese om lykke eller sorg?
Eller litt av begge deler?

Håper dere vil fortsette å lese om LykkeLises oppturer,
med noen små nedturer innimellom:)Tusen takk til dere nye følgere som jeg ser har lagt seg til. 
Så utrolig flott at dere vil følge bloggen min.
Tusen takk til dere andre trofaste også, som alltid legger igjen fine ord her hos meg.
Dere gjør meg lykkelige alle som en.

(Lykkeliten ville ikke sove ikveld. Hun har fått vaksine idag stakkars liten. Så da rakk ikke mamma ta noen bilder, og måtte stjele noen fra flotte BALZAC)


 


Ha en lykkelig kveld;)
post 
signature

29 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

Flott innlegg fra deg :) Dette er min "pust i bakken tid", så jeg syns det er deilig å lese om de positive tingene og så klart litt negative innimellom. Godt å drømme seg litt bort i blogglandia og få mange ideer og tips fra dere flotte jentene :) I dag hadde jeg min 2. dag på jobb etter mamma permisjonen, så da blir man ekstra trøtt om ettermiddagen-kveldene...
Ønsker deg og dine en fin kveld!
Klem Tove

Kristin sa...

Heiheii vennen!!!

Det er så godt å lese det du skriver...
Hvofor ikke bruke bloggen til glede når den gjør deg glad.. Positivtet smitter og det er derfor mange av oss titter innom deg støtt og stadig..
Hva er bedre enn positivenergi!!!
For det virker det som om du har mye av.. Og det er lov, selvom man er en trøtt mamma og ikke alle dager er like enkle.!!!
Dagene blir ikke bedre med sutring og klaging!!! Det er ihvertfall sikkert!

Jeg ønsker meg baby snart, men kan ikke si at jeg klager selv om dagene over terminen ikke er det høyeste ønsker.. Vi koser oss som best kan og nyter siste dagene med kun Karo! For det er viktig å nyte det man har, mens man har det! ;-)

Håper du har en FIN kveld.. Og at lille snuppis kommer seg litt i løpet av kvelden og natten, stakkars liten.. Mange klemmer fra meg!

Bustenellik sa...

Og kjære deg! Nå fikk jeg dårlig samvittighet for Lykkeopprøret mitt! Jeg mente på ingen måte å få noen til å føle seg skyldige over å vise lykke :-( Som det stod med liten skrift nederst i innlegget, handlet det heller ikke om LykkePer og PålLykke (underforstått heller ikke LykkeLise), men om holdninger i samfunnet generelt. Jeg storkoser meg når jeg leser om andres lykke, men det er noen som liksom er overstadig lykkelige noen ganger, så lykkelige at selv å brekke benet er det beste som kunne hendt. Enkelte får det til å høres ut som om livet er en lek, og at de ALDRI møter motgang, og det høres så merkelig ut. Dette var ikke myntet mot spesielle bloggere eller spesielle mennesker, kun som et spørsmål om samfunnet til samfunnet. Om du skjønner? Folk bedyrer at de har det aldri så flott, selv om sorgen står å lese i ansiktet deres.

Å bruke bloggen til å være positiv er noe ganske annet. Det gjør jeg jo i stor grad selv også. Jeg har aldri fått inntrykk av at du svever på en rosa sky 24/7 til tross for at du er lykkelig. Og det var det jeg forsøkte å få frem også, at lykke er ikke å ikke møte regnværsdager :-) Bloggen din er bare helt fantastisk, og er helt klart en av mine virkelige favorittblogger, nettopp fordi den er så varm og positiv.

Håper ikke vi har misforstått hverandre helt med innleggene våre? :-)
Busteklem

Hulda sa...

Et godt innlegg, med fortryllende bilder til teksten. Man blogger om det man vil og føler for. Og som hos alle andre er det vel ikke bare lykke i livet hos oss bloggere heller. Man lever da et ganske normalt liv. :)

Fargeheimen sa...

Nett som i RL så setter ein seg ikkje ned å klager og kritiserer heile tida på bloggen, når ein møter venner og familie så prøver ein å ha det koseleg, det samme gjere ein vel på bloggen.

Å vere småbarnsmor er ikkje lett nei, nå er eg glad mine er så store at det å sove ei heil natt er ein fornøyelse. Men om ein lagar eit ark der ein deler det i to og skal skrive ned positive og negative ting i livet, så vil det for dei aller fleste vere mest ting på den positive siden.

Sånn som kafebesøk med venninner, shopping, koselege familesamlingar og lese mange koselege bloggar. Det er det som er godene i livet. :)

Ha ein strålande fin tirsdagskveld. :)

Camilla sa...

Bloggen er en måte å ta fri fra hverdagens kjas og mas, jeg koser meg med bloggingen og leser om de fine hverdagsglimtene rundt omkring. Noen steder leser man at noe trist har skjedd, andre steder er noen lykkelig. Livet går opp og ned som en berg og dalbane.

Men det er kanskje noe i det, vil vil vel gjerne fremstå som lykkelige og perfekte mennesker utad. Hmmm...

Jeg er veldig glad jeg har blitt kjent med deg, du er en herlig sprudlende jente ♥
Stor klem fra meg.

verdens heldigste mamma sa...

Hei Lise mor !! :)

Først av alt; BLÆH, jeg trur ikke jeg får kommet på treff! Var ikke det denne helgen?? Vi reiser på hyttetur! Det er selfølgelig VELDIG koselig men syns det er så kost at dere har satt av dag til treff at jeg gjerne skulle vært med !! Neste gang ???


Også over til blogginga !:) he he .
Jeg er helt enig med deg at vi skal så absolutt fokusere på det positive! Det gjør jeg så absolutt både på jobben og inni meg. Jeg liker og tenke positive tanker og overøser meg selv med det! Jeg prøver også så godt jeg kan og være blid og glad og fornøyd for og få andre glad! Dessuten syns jeg heller ikke andre skal "slite med mine problemer" ( det hørtes litt alvorlig ut men ) og liker ikke snakke om særlig negative ting i hverdagen. Det er vel kanskje derfor at det til tider kan gå litt utover mannen ? Men jeg føler ikke at det er særlig ofte heller. Etter at ungene kom er hverdagen fullt opp av apestreker og kos at det er hvertfall ikke tid til krangling. Ett lite blikk er nok ;) he he . Neida, men jeg liker og spøke litt om hverdagen. Jeg vet jo at jeg er like lykkelig som de fleste. Jeg er veldig fornøyd med og være meg og syns selv at jeg har verdens fineste unger og manne er til tider de kjekkeste jeg vet om! Men vi er forskjellige om hva vi vil overøse andre med. Jeg liker og tøyse litt om hverdagen mens andre liker og fortelle om hvor fint de fagtisk har det. Når jeg leser slike innlegg tenker jeg fagtisk at jeg har det absolutt like fint som dem, jeg vet jo at de også har nedturer. Det er bare skrivemåten som er forskjellig!:)

Jeg syns du og bloggen din er helt perfekt!! Jeg syns så absolutt ikke du glorifiserer hverdagen og at det virker som du lever på en sora sky. nei nei nei:) Du virker som en ærlig positiv lykkelig mamma og kjæreste. Opptatt av hus, hjem, jenteting og interiør! :)

LOVE IT! :)

Smask til deg fra lykkelige meg !:)

FruLisa sa...

Kjempefint innlegg. Jeg liker lykke, bare det ikke blir for rosa om du skjønner, noen har jo idyll fra ende til annen. Det blir to much..

Og du vet jeg liker bloggen dine akkurat slik den er:-) Men jeg savner litt de hissige innleggene du hadde mens du var høygravid - hehe! Lurer litt på damen med lille hår;-)

Klem & kos

n i n a s hjem sa...

Enig i hva du skriver :)
Jeg skriver og for det meste om "Lykke", for jeg tror at folk flest skjønner hvordan det er å være småbarnsforeldre, og det er er INGEN (og det mener jeg å påstå) småbarnsfoeldre som aldri er slitne, eller til og med utslitt!!! Det er sånn det er å være foreldre, men stort sett, så e man vel lykkelig, eller???

Vil man skrive om lykke, så synes jeg det er fint, og vil man skrive om de utfordinger man møter, så er det og fint :)

Klem

Jijji sa...

Takk for nok et godt innlegg!
Jeg er så enig med deg. Vår hverdag er full av kjas og mas og samfunnet er fullt av sutring og elendighet. Da er det så utrolig deilig å koble seg på blogglandia for å kose seg med inspirasjon og glede seg over små ting som en kontrast til alt det andre. Det er nettopp det jeg setter sånn pris på ved blogging. Jeg tror ingen i Blogglandia er lykkelige hele tiden og lever på noen små rosa skyer, men det er deilig å ha et fristed hvor vi kan glemme alt det andre for en liten stund og bare nyte og være til glede og inspirasjon for andre.
Du er i alle fall et koselig og inspirerende innslag i min hverdag.
Tusen takk!

Vurderer et besøk til Fredrikstad neste uke. Har du noen tips til noen koselige butikker/steder jeg bør besøke?

Klem fra Jijji

Lykkefryd sa...

Hei!
Synes du har en kjempefin blogg!
"Lykke" ligger i de små hverdagsøyeblikkene, synes jeg!
Det er vel ingen som går rundt og føler seg lykkelige hele tiden, og det å være småbarnsforeldre er
kjempeutfordrende og også til tider veldig slitsomt.
Men det gir også utrolig mye :)
Jeg synes det er veldig viktig å fokusere på de positive tingene i livet!
Synes det er helt herlig med mennesker som deler
av sin positivitet og hverdagslykke!
Det smitter også over på andre...

Ønsker deg en fantastisk sommer!

Klem :)

LBH coach Ellen Bjørling sa...

Heisann!
Jeg skriver om det som gjør meg glad i hverdagen,fordi man har lett for å fokusere på det som er kjedelig eller slitsomt. Så når jeg skal skrive et innlegg, får det meg til å se det positive i ting:) Jeg har ikke fått noen kommentarer om dette, og jeg tror at de fleste skjønner at livet ikke er en dans på roser hele tiden.
Det er hyggelig å lese om andre som har det bra, syns jeg.

Så fortsett å skrive om det som er bra!

Hilsen Ellen:)

tonje boganes sa...

Flott innlegg!
Likevel synes jeg det er herlig (med tanke om alt det negative vi får presentert og, enten lest eller sett på nyhetene) og godt å lese lyse og lette toner på blogger :)

(sikkert derfor jeg velger å skrive slikt lyst og lett selv, finne hverdagsmagien, kanskje smitte noen med glede)

Liker bloggen din. Fortsett som du gjør. Og det gjør heller ingenting om du bestemmer deg for å endre... Jeg kommer nok innom å leser likevel.

Klem Tonje

Gry sa...

Kjære Lise! Først og fremst vil jeg si at jeg ELSKER å lese om dine oppturer og morsomme beskrivelser av hverdagslige ting, med et lite innputt av småfrustrasjon i blant. Kjenner meg VELDIG godt igjen i både dine og andre bloggvenninners liv og kan både felle en tåre og sitte å le for meg selv iblant over herlig livsglede og hverdagsbetraktninger. Selv startet jeg bloggingen i fjor høst da jeg var litt nedfor etter å ha slitt med formen lenge og trengte å få noe positivt inn i livet mitt. Jeg hadde nettopp fått en diagnose som jeg ikke var spesielt happy for og følte at ting var litt "dritt". Hadde veldig lenge hatt glede av den livsgleden og inspirasjonen jeg fant i "bloggverden" og med skrekkblandet fryd tok jeg skrittet og laget min egen blogg. Jeg ser på "bloggverden" som et sted jeg kan hente inspirasjon og glede, IKKE et sted jeg først og fremst skal lese om all verdens elendighet, det holder fint å gå inn på en nettavis dersom det er det jeg er ute etter. Litt hverdagsfrustrasjon over rotete hus, vanskelig unger og mann/ versus kvinne derimot er bare et morsomt krydder midt oppe i all gleden og det fryder jeg meg over å lese iblant. Jeg har derfor selv valgt å ikke skrive noe om det jeg opplever som litt trasig i livet mitt, heller ikke da jeg fikk en ny diagnose for ikke så lenge siden. Synes ikke det er noe å fokusere på, ønsker heller å fokusere på det som er bra i livet mitt. Dette gjelder også i livet for øvrig, så lenge det er mer positivt enn negativt, er det "liv laga". Alle har vi tunge dager iblant og kjenner oss kjempeslitne, og det plager heller ikke meg at noen kommer med frustrerte innlegg iblant, det er bare bra med en utblåsing og alle har vi tunge dager. Håper selv å være til inspirasjon til andre ved å fokusere på lykke & glede. Har selv tenkt tanken at det kan virke litt vel rosenrødt noen ganger, men regner med at mine lesere er så oppvakte at de skjønner at vi selvfølgelig ikke lever et liv i konstant lykkerus, men har våre utfordringer og tunge dager som alle har. Konklusjonen er: Jeg er helt enig med deg! JA TAKK til LIVSGLEDE og LYKKE med innslag av hverdagsfrustrasjon og et humoristisk blikk på livet med glimt i øyet, akkurat som bloggen DIN Lise ;))) Nydelige bilder også ♥♥ Varme klemmer fra Gry ♥♥♥

Smykkas sa...

Tankevekkende og flott innlegg du har skrevet.

Personlig synes jeg det er kjempefint at du vil være positiv på bloggen. Den er vel kanskje et slags fristed for deg.

Å forsøke og se positivt på ting rundt oss, er vel det beste vi kan gjøre. Hvis vi ikke har glede inne i oss, kan vi heller ikke glede andre.

Det går opp og ned her i livet, og enkelte ganger kan situasjonen bli såpass tøff at det kan gjøre godt å skrive ting av seg hvis alt blir vanskelig.

Å være småbarnsmor er ikke noen enkel oppgave. Men ting går seg til på veien, og plutselig kan man nesten bare nyte de små.

Klem fra Astrid

Randi sa...

Blogginga er nok ein fristad for mange av oss. Naturlegvis er det vel ingen som svever på rosa skyer heile tida, det trur eg ikkje ville vore sunt ein gang... ;-) Men, kvardagslykke er det masser av. Det handlar jo eigentleg berre om å gjera sine gleder enkle, så finn ein mange av dei. Livets mange sider, oppturer og nedturer, fest og kvardag, gleder og ei og anna sorg, det må vi nok ta med oss alle. Men vi som blogger har jo fordelen av å kunne dele det heile med kvarandre her inne. Så heilt greit for meg om noken treng å skive av seg dei dårlege dagane her inne også, men blir jo selvfølgeleg mest glad av å lesa om andre som er glad... Sånn er vi no vel berre laga alle trur eg... Delt glede gjør dobbelt glad er det vel noko som heite trur eg... Så heier på den eg... ;-)
Klems

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Nyyydelig innlegg vennen ! ♥ Jeg ble så inspirert av deg og bustenellik at jeg har laget et lite lykkeinnlegg selv, hihi... :)

Bloggingen gjør meg helt klart glad også, og det er godt å ha et lite et avbrekk fra hverdagen. ♥ For hverdagen kan være ganske så stressende til tider, det kan jeg skrive under på. ;)

Det er ikke helt uten grunn at jeg liker deg så godt, fortsett med å spre glede med dine herlige innlegg vennen ! ♥ Du får alltid fram smilet hos meg ! :)

Stor og god klem fra Anette ♥

Anette (Hvit Romantikk) sa...

PS: Håper formen til Lykkeliten er bedre i dag. ♥ Hadde en febersnuppe her også etter forrige vaksine.

Klem igjen ♥

Martilie sa...

Herlig innlegg!
Jeg elsker bloggen din, blir glad av å "besøke" deg, dine herlige formuleringer og vakre bilder.

Jeg er lykkelig hver dag, men selvsagt ikke hele tiden, klart man er sliten, lei og "moody" også.. Men jo -det er mye og være lykkelig, takknemlig og fornøyd med!

Jeg hadde ingen forventninger da jeg begynte å blogge, men er overrasket, glad og rørt over den takhøyde og omsorg jeg har møtt. De gode tipsene, tilbud om hjelp til en ny blogger som begevet seg ut her med vaklende skritt. For meg er også det lykke!

Man finner lykken hvis man er åpen og mottakelig :) Men viktigst av alt er takhøyden for at hver velger det som er riktig for seg selv -og at alle sinnsstemninger er lov og helt greit å vise..

Nyt sommerkvelden kjære!

Nyt gode dager!

Solskinnsklem fra Tove

Bustenellik sa...

Jammen er ikke baby glemt! :O
Så kjedelig med leggevansker. Det må jo tære noe helt enormt! Håpe vesla snart skjønner sin mors eget beste ;-)
Ja, så Anette sitt også. Syns det var litt artig at såpass mange engasjerte seg. Eneste jeg har reagert litt på i alle innleggene, er at folk kun har hengt seg opp i blogger. Det finnes flere kommunikasjonskanaler enn blogg, men, men. Det virker som om alle har mer eller mindre de samme synspunktene når det kommer til hva man blogger om også, og det er hverdagslykke. Det er jo det jeg selv blogger om også :-) Det er den "ekstreme" lykken som kan bli mye... Men, nok om det!
Har greia i morra blitt avlyst pga for få folk i ferien, eller blir det noe likevel?
Her ser været ut til å bli fryktelig utrygt i dag, så det er best å finne på noen inneaktiviteter.
Ha en fin torsdag :-)

Kristin sa...

Hei igjen!

Godt vi kan glede hverandre med noen gode kommentarer!!!

Og klart det er lov til å være sliten.. Er tøffe tak til tider, selvom alt samtidig er bra og man er fornøyd.. Er jo fortsatt en ny tilværelse..

Jeg er super spent på vår kommende situasjon med 2 små.. Regner med at det blir slitsom - MEN HERLIG!

Legge rutiner kan være stritt, men om man hodler ut får man det supert etterhvert.. Vi har vært konsekvente med legging fra Karo var ca 6-7mnd. Når hun hadde lagt seg så var det kvelden.. Inne med smokk evt vann, men ikke opp av sengen.. Nå har vi ei snuppe som elsker sengen sin og nyter å få legge seg, oh ikke minst våkner med et smil om munnen!Man har som regel igjen for strie perioder selvom det kan virket håpløst der og da...

Er vel blogg treff imorgen?! Mange som skal!? kos dere masse... Klemmer

På landet sa...

Akuratt som jeg skulle skrevet det selv, bloggen er en pause fra hverdagen. Og man kan dele ting med likesinnede, ikke bare sambo som sier tjaha.... Så bare forsett med "lykkelige" innlegg =)

Klem fra meg

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei :))

For et langt og herlig innlegg ♥ Håper hun legger sej litt tidligere så du får litt tid for dej selv :))) Det gjør godt ♥ Kos dej masse videre...

Ha en fin kveld :)))

Tove `blogg verden sa...

Hei igjen ♥
Tusen takk for koselig kommentar!! Var litt tøft å begynne å jobbe igjen, men heldigvis bedre en forventet! Hjelper på at mannen har vært innom hver dag med henne så jeg får en liten ammepause! Eneste gode rådet jeg har for leggetiden er at mannen din og tar litt over der. Vet ikke om du ammer? Iallefall fant jeg ut at det var lurt å amme i stua til hun ble trøtt nok og så inn i sengen. Styrte med nattamming helkt frem til forrige helg...hun kunne spise opptil 4 ganger om natten...slitsomt!! Håper dere får en fin rutine snart og får tilbake litt voksentid...for det trenger vi etter en lang dag! Med min eldste datter ordnet vi eget rom til henne da hun var 6 mnd, og fra da sov hun kjempegodt : )
klem Tove

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg synes det må være lov å ytre om lykke i livet. Alle streber jo etter å være lykkelige. Klart, selv de lykkeligste har tøffe dager og det bør det også være lov å gi uttrykk for. Vi er bare mennesker alle sammen.

For meg er bloggen et sted hvor jeg kan fortelle andre om hva som skjer i hverdagen og om interesser. Jeg tror ingen i blogglandia prøver å virke lykkeligere enn en er, men det er klart at det er mye hyggeligere å lese om posivitet enn negativitet.

Stå på, du skriver godt og treffer spikeren rett på hodet.

Klem Mona C

PS Flott idé å lage loppisblogg.

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei vennen ! ♥

I morgen legger jeg ut et siste innlegg før vi reiser på ferie, så da blir det veldig stille fra denne kanten en stund. Synd jeg ikke får vært med på bloggtreff, men her går det i vasking og pakking osv. Bryllupsdag har vi også i dag (16 juli) men blir ingen form for feiring denne gangen. Men du får ta en skål for meg da, hihi... ;) Kos deg masse på bloggtreffet vennen, spennende å møte ansiktene bak bloggene. :)

Jeg kontaktet den røde lade pr mail pga åpningstidene. De har jo egentlig bare åpent lørdag og søndag. Men de var så snille og sa at jeg bare kunne ringe så åpner de for meg på en hverdag. Så jeg fikk et nummer jeg kunne ringe så vi kunne gjøre en avtale, tenk så snilt ! ♥ Og jeg kunne også ta bilder om jeg ville. :) Tenkte på deg da vet du, for da kan du gjøre det samme. ♥ Kan sende deg tlfnr på mail om du vil. Tusen takk for tipset om den røde lade, gleder meg masse. :) Når skal dere reise til Danmark, var det i august ?

Nyt deilige sommerdager min venn, kos deg masse med med dine kjære to ! ♥

God kos & klem fra Anette ♥

sylvia sa...

hei på deg.
så flott et innlegg,du sier mye av det jeg ganske ofte tenker på,for vi er mennesker vi i blogg land å,men godt med dette pusterommet,å vi har så lett for å klage å ta tak i det negative,det er lett å dele,men det positive tar vi ofte som en selvfølge,godt med tanke vekkere syntes jeg,
fortsett med det positive og lykkelige,ingenting gleder meg mer enn at folk kan ha det godt.
å tusen takk for besøket hos meg.
sommerklem fra sylvia

Veronika sa...

Flott innlegg først og fremst:) De fleste av oss vet at livet består av oppturer og nedturer, men de fleste av oss har også lært at det hjelper så lite å grave seg ned i alt som går på tverke. En må stå på, og på den måten gjøre det beste ut av det. I allefall føler jeg det slik, og det er slik jeg blogger. Jeg har mange dager der humøret er helt på bunn, men jeg skriver så lite om det, mulig det er dumt, men jeg tenker som så at det er best å tenke positivt.

Men bare så det er sagt et innlegg i ny og ne med det en syns er leit og fortvilt er fullt lovlig! Det er først når de fleste innlegg over tid blir i samme gata at jeg tror omverden til slutt skygger unna.

Ønsker deg en riktig flott helg:)
Klem fra Veronika

Lykkeliten sa...

Fantastisk innlegg, og flott skrevet!!! Kjenner meg godt igjen i hele innlegget ditt=) Jeg er også "lykkelig" i bloggland, og dermed blir også innleggene som oftest positive og glade!
Ikke svever vi rundt på en rosa sky her heller, men hvem gidder å bruke tid og energi på det negative?! Vi prøver å ikke gjøre det;)

Håper dere har en fantastisk dag!
Klemmer=)

Ps, fantastisk blogg du har!