torsdag 17. mars 2011

Barnestol i Livslyst farge

Jeg var så heldig å finne en gammel barnestol på bruktbutikken for en stund tilbake, og jeg syns de er så fine. Mye finere enn store moderne plaststoler...de er så amerikanske syns jeg. Og tre er jo mye finere enn plast ikke sant? Men den kunne jo ikke forbli trehvit nei, jeg måtte fram med malekosten, også hadde jeg en farge som jeg har ventet på å få brukt. Måtte bare vente på det rette møbelet først... Det er den nydeligste fargen jeg har sett. Den er lys lys grønn, og for å lese mer om den kan du titte inn til LivsLyst. 
Den nydelige bloggen hennes er uansett verdt en titt eller to, og denne fargen her ble ofte brukt på gamle hus. LivsLyst har funnet den igjen på utallige vegger og dører i gamle hus, og dermed fått sin egen farge hos Nordsjø.
Det er litt vanskelig å beskrive en farge, eller fange den i riktig lys, men dere får vel et inntrykk av nyansen. Barnestolen til Lykkeliten blir nok ikke den eneste med den fargen her etterhvert. Jeg har jo nevnt at jeg har lyst til å male utgangsdøra til sommeren, og det er ikke umulig at det blir denne fargen. Det er den nye favoritten etter hvitt.


 


Har dere en favorittfarge som er litt spesiell?

Tusen takk for entusiasmen over mine mye oppvaskhansker, det er ikke stort som skal til for å glede oss interiørdamer nei... Og til dere som lurte veldig på om Lykkemannen ville bruke disse, så tviler jeg litt... eller som han selv sa; Ekte mannfolk bruker ikke oppvaskhansker! 
Nei nei, da gjør de vel ikke det da... 

Formen er stigende heldigvis, og jeg gleder meg vilt til Oslotur i morgen. Da skal vi shoppe på H&M Home og spise lunsj på Dinner, det blir supert! Jentetur er topp!


Ønsker dere en solfylt dag:)
20 kommentarer:

lenapenas-verden sa...

Så fin stolen blei..og kos deg masse på Oslotur : )

Oline sa...

Nydelig stol og ein heilt fantatisk farge! Kos dg masse og ha ein fin dag. Klem Oline

Bustenellik sa...

Sånn barnestol er så koselig! Og LivsLystfargen er helt nydelig. Jeg venter bare på en passende anledning til å bruke den selv :-)
Så moro med Oslo-tur! Kos deg :-)
Klem

Potrinas Potlerier sa...

De stolene der er supersøte? Er det en sånn du kan lage til stol med bord om du legger den sammen? Vi har den hjemme hos besteforeldrene.

Gøy med tur til oslo da!! Er det i bogstadveien HM home ligger?

klem

Mamsens hus sa...

Nydelig farge på en fin stol.:)
Jeg har en barnestol på kjøkkenet som barnenarna bruker, jeg malte den hvit.
Men når jeg ser stolen din så kribler det litt, kanskje jeg maler om?... ;)
Kos deg masse i Oslo! :)

Camilla sa...

Nydelig, og helt klart mye koseligere enn plaststolene ;)

Klemmer fra meg.

Fru Andersen sa...

Kjmpefin farge på flott stol! Det er absolutt mer sjarmerend emed slike stoler enn plastikkstoler ja;-) Men må ha vært litt jobb å male den, for de stolene der har mange kroker og rudne stokker, flink du er!

Ville nok blitt herlig med ytterdør i en slik farge ja! Hmmm har noen dører som skal males jeg også, kanskje det er på tide å vurdere en annen farge enn hvitt...

Klemmer!

Anonym sa...

Lekker farge,kjøpte en slik stol jeg også,på loppis,den er trehvit (så lenge det varer);). Min favorittfarge er nok gammelrosa...og lyseblå og hvitt self. Det er så mange nydelige farger at det er vanskelig å plukke ut en. Kos deg på jentetur.
Klem fra Mette.

fryd&forandring sa...

Kjempefin farge! Brukte en liknende på kjøkkenet i vår første leilighet -for 7 år siden!

Jeg har nettopp kjøpt samme barnestol selv, ble en ny i hvitt siden de kostet det samme brukt. Det er jo ikke til å komme fra at det tar litt tid å male en sånn stol! Synes denne er både fin og veldig praktisk!
Ha en fin dag!!

Anonym sa...

nydelig farge! stolen er kjempefin, helt enig ang all plastikken som florerer. Ryddet opp i lekene til snuska i går og kvittet oss med masse ubrukelig plast hun ikke engang leker med.. heretter blir det kun tre- leker. Bortsett fra dukkene og legoen ;)
Min favorittfarge er forresten gammelrosa, med gammel blå (gustaviansk blå) på en god andreplass.. Men den du viste frem her må virkelig tas til ettertanke! ;) Ha det supert på Oslo-tur! Klem

Gry sa...

Fantastisk vakker farge!! Og en kjempesøt stol som får fram gode minner.. ;) Den fargen er bare nydelig mot det hvite!

Har kost meg med dine hverdagsgleder og oppvakshansker! ;) Du skriver så godt og dine bilder er himmelsk delikate! Kooos deg med Oslotur, vel fortjent med litt skikkelig kos etter uker med dårlig form <3 Snart helg igjen min venn, hvor blir dagene av.. ;)) Klem Gry

Fru Schenk sa...

For en nydelig farge. Den passet veldig godt til barnestolen.
Ønsker deg en fin torsdag :o)
Hilsen Ingebjørg

Ruter & Hjerter sa...

Det var en fantastisk farge! Jeg har samme stol og har malt vår i en litt knall grønnfage:)

LIVS LYST sa...

Hei!

Tusen takk for koselige ord og link inn til min blogg.

STOLEN BLE KJEMPE SKJØNN!!! så herlig.
Helt enig; tre er MYE bedre enn plastikk ;O)

Ha en fin dag!
Hilsen Liv

Fossestua sa...

Nydelig farge! Stolen ble kjempefin :) Har en slik stående vi også, til våre små tante og onkelbarn :) Har fått meg malingssprøyte, og tenkte å prøve den til sommeren på stolen :)
Hadde blitt kjempeglad om du kunne sende meg fargekoden?
Ps. Giveaway inne hos meg om du ikke allerede er med ;)?
Klem fra Lise

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Så søtt.
Flink du er!
Ha en fin helg..(er vel lov til å si det nå)
Klem Nina

Annveig - Det lille Rom sa...

NYDELIG farge...jeg har en barnestol jeg skal male..og hadde tenkt meg akkuratt i den nyansen der!! tror også stuebordet mitt skal få et strøk!!

så moro du la ut dette..dette trengte jeg nemlig tips om!!utrolig bra tidspunkt;)

klem klem

Mie sa...

For en überskjønn farge, må si LivsLyst har fanget tiden i den fargen der, aldeles himmelsk! ♥

Sånn stol hadde jeg når jeg var liten, min førstefødte hadde sånn stol, Gullet som er sistefødte fikk seg en trestol fra IKEA. Fristet ikke med plaststol her heller ;D *♥*

Jennys fire vegger sa...

Ja, den fargen er nydelig. Jeg har lyrt litt på den på jenterommet. :-) Kul barnestol også, de er mye finere enn de nye.

Ha en fin kveld.
Klem Jenny

Lisa sa...

Så utrolig fin stolen ble og en nydelig farve... du er flink :)
Ha en fin helg :)