lørdag 19. mars 2011

Mosa macroner og en skuffende H&M

Oslotur igår, og inn til Oslo ikveld i 30 års lag, så det er et tett program om dagen. Pluss at sola skinner idag så vi må prøve å få mest mulig ut av dagen før vi kjører innover. Men jeg sniker meg til en liten oppdatering her, mens Lykkeliten sover.

Vi var i Bogstadveien i hele går, bortsett fra en lunsjtur ned på Dinner og en kjapp tur innom Pascal. Siden jeg ikke har fått til macronene selv enda, måtte jeg inn å kjøpe noen mesterverk. Men husk å ikke legg macronene i bunnen av shoppingposen, de blir mosa...men smaker like godt for det.
Kakeserviettene er fra Åhlens (har kjøpt flere ting i samme mønster) og løperen fra H&M Home.
 Sistnevnte hadde jeg gleda meg lenge til å besøke, og det var en nydelig butikk for all del. Mulig jeg tråkker noen på tærne nå og flere av dere ikke er enige, men jeg syns butikken var littegrann skuffende. Det var mye fint der i forskjellige stiler, fine priser og morsom måte å handle på med magnettavlene.
Men det var jo veldig lite varer og kun tekstiler. Hadde sett for meg en mye større avdeling, men ellers var det en bra butikk. Kjøpte løperen der, putetrekket og en badematte.


Disse bildene har dere sikkert sett rundt om på bloggene flere ganger de siste dagene, men vi tar en liten reprise. Måtte jo knipse litt når jeg først var der.Har dere ikke vært der enda, så bør dere ta dere en tur, for her får dere mye for pengene. Og kanksje de har tenkt til å utvide etterhvert? Jeg er hvertfall superfornøyd med å ha funnet kjole til bryllupet vi skal i, vårjakke, sommerkjole, bikini og litt annet. Veldig klar for varmere vær ute nå!

Nå må jeg stikke, men i morgen blir det en rolig dag og forhåpentligvis tid til en skikkelig bloggrunde.
Enn så lenge ønsker jeg alle dere som titter innom en herlig solfylt dag. Kos dere masse!
post signature

18 kommentarer:

Elin med Draumesidene sa...

Lekre ting!!! Skulle GJERNE vore der ein tur :) Men det blir litt langt... Får konsentrere meg om den stadig fulle handlevogna eg har inne på nettet, men som eg liksom aldri har råd til å betale for ;) Nyt dagen!

God klem,
E

lenapenas-verden sa...

Du fikk jo kjøpt noen fine ting da..har nettopp bestillt to putetrekk fra hm home..de lyse med petuniatryk..håper eg liker de når de kommer i posten :)
god helg til deg : )

Bustenellik sa...

Ja, i dag er været virkelig deilig. Jeg titter ut på himmelen og tenker "hmm... sommerkjole?", men så kommer jeg plutselig på at det var kuldegrader senest i går kveld. Kanskje vente litt til?
Ha en toppers dag i sola og i Oslo i kveld :-)

Mamsens hus sa...

Helt klart, dit skal jeg ta meg en tur. :)
Ønsker deg en god helg :)

Maria sa...

Hei! var en tur i Copenhagen igår. Tok meg turen til H%M og kjøpte en del ting på House avd. Er enig med meg om det kunne ha vært mer utvalg av ting og tang men det som er å fine allerede er fint og tidsriktig. Tok med meg en pute, en kjøkkenhåndk. (som blir pute etterhvert) og noen servietter. Har ikke lagt opp bilder fra handle runden i Køben ennå, men de kommer i løpet av dagen.
Ha en koselig dag i Oslo!!

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Hei.

Vet ikke om du har fått det med deg, men du vant gavekortet på 500 hos Emily Rose!
Kan du sende meg en mail med adresse, så jeg får videresendt til Emily Rose?
Ha en fin dag.
Klem Anita

sylvia sa...

hei.
ja har sett det, bare tekstil liksom skjønner deg godt,
men fine bilder ble det.
ønsker deg en vakker dag .
klem fra sylvia

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ha en riktig koselig 30 års lag:)
klemklem

Smykkas sa...

Bare tekstiler blir litt for kjedelig, synes jeg. Liker beste butikker med masse forskjellig, men vi er jo individualister.

Lykke til i selskapet.

Klem

Jennys fire vegger sa...

Macroner i innlegget og macroner i annonsen fra Groupon under innlegget. :-)

Fint at du skrev som du gjorde om H&M, jeg trodde det var en del TING der også, og ville gjerne ta en tur. Men jeg trenger ikke TEKSTILER nå, så da drøyer vi den. :-)

Ha en fin lørdagskveld!
Klem Jenny

Shabby Charm sa...

Jeg skjønner hva du mener om HM Home! Er enig med deg. Men det er jammen mange fine og rimelige ting å få kjøpt der da. Elsker macronene fra Pascal. Vakre farger og himmelsk smak.


God helg klem fra Maia

Tove `blogg verden sa...

Innom for å ønske deg en hærlig søndag : )
Klem Tove

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Nydelige bilder altsår..min stil:)

ELIN sa...

Så kjedelig at du ble skuffet over H&M Home. Jeg har gledet meg til å ta en tur, så blir vel en tur uansett. Skal mye til Oslo i forbindelse med jobb fremover. Nydelige, vårlige bilder da :) Håper du får en flott uke. Klemmer fra Elin

Frk:Twil sa...

Heiheii vennen.,,

Håper du hadde en super kveld i går..

Så kjedelig å bli skuffet da, er oft sånn når forventningene er høye..
Jeg har ikke smakt disse mye omtalte macronenen enda. Men har skjønt at de er vanskelige å lage selv?!??
Da fristes jeg til å prøve, dum som jeg er;-)

NYDELIG farge på stolen under her!!! LOVE IT!

Lykkeliten sa...

Mmmmmakroner er godt!!! Og absolutt ikke så vanskelig å lage selv;) Løperen og puten var stilig:D Akkurat slik jeg liker så godt. Kanskje jeg kommer meg på en liten oppfriskningsrunde på butikker snart:) Ha en nydelig uke, klem♥

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg var på HM Home i London og ble ikke skuffet. Hadde ingen forventninger what so ever, så dette var en positiv opplevelse for meg. Samme vareutvalg som på dine bilder. Men de har vel bare tekstil uansett? Har aldri sett ting og tang i katalogen deres. Fin måte å handle på, men det føltes ikke som en butikk da. Bare som en utstilling. Men jeg likte det jeg så. Håper den kommer hit.

Klem Mona C

Linda Camilla sa...

Hei og hopp! :)
Her var det masse herligheter! Nydelig hjem med nydelige farger, detaljer og interiør! De makronene så bare helt nyydelige ut! :)
Skulle gjerne være en tur på nye H&M selv, men ikke hver dag jeg er i Oslo.
Du har herved en ny følger :)

Ha en finfin søndag!
klem lillemy