torsdag 2. april 2015

Påskens festmiddag

Akk så deilige påskedager.
Man slipper alt stresset som jula fører med seg,
også er lammelår og rødvin såå mye bedre enn ribbe og aquavit.
Lunsj i solveggen på dagen, god tid til å gjøre ingenting sammen,
og marsipan og sjokolade til kvelds.
Påsken er og blir min favoritt,
 



NIB har i samarbeid med Toro en utfordring gående,
hvor man skal vise fram en av påskens festmiddager.
Idag har vi kosa oss med lammelår, rosenkål, rødløk og
champignon. God saus og et glass rødt til.
På bordet har alle påskeliljene sprunget ut,
og eggeskallene fra frokostens omelett pynter opp
i all sin enkelhet.

Flere festbord kan du se her.









3 kommentarer:

Jatte sa...

Å nam! dette så godt ut :D

Lykke til i utfordringen!
KLemmer

Anonym sa...

Nydelig dekket :-) du er til stor inspo!!!

Pernilles Interiørsysler sa...

Nydelige bilder!
Lykke til i utfordringen og fortsatt god påske :)