søndag 14. november 2010

Antiblogg

Kjære Magnhild
(bare navnet gir meg frysninger)La meg først få takke for publisitet på bloggen din! Jeg finner det smigrende at du bruker et helt innlegg på å omtale bloggen min, ser jeg har fått flere følgere etter du la ut innlegget ditt. Angående bloggen din så er den veldig mørk og dyster, og jeg føler du har mye sinne i deg. Det er ikke mye glede å spore. At vi hvitmalte, strikkende, glade interiørdamer gir deg så mye smerte er beklagelig. Kan vi få invitere deg på et bloggtreff, så du kanskje også lærer å se lykken i de små hverdagsgledene? Vi er åpne for alle typer mennesker vi.


Kanskje du er litt misunnelig fordi vi har en stil vi lever og ånder for, at vi er kreative og ser gleden i gjenbruk. Kanskje du rett og slett sliter litt fordi du kun fyller hjemmet ditt med Ikea møbler og føler du bare er en i mengden. Kanskje du har lyst på noen kakeoppskrifter, jeg har mange enkle å dele som sikkert du også kan klare? En god kake blir man alltid glad av.


Ser du også omtaler mange av mine kjære bloggevenner på siden din, og du mener de kun er husmødre som ikke har noe liv. En liten rettelse der; da de fleste av oss også har en jobb ved siden av hobbyen vår. Ved siden av barn, mann, venner og kakebaking. Ja vi interiørdamer er flinke til å ha mange baller i luften. Jeg håper du også møter drømmemannen en dag, og får barna du ønsker deg, da får nok livet ditt en ny mening. Kanskje du også blir en hemmafru?

Jeg er ikke det desverre, da man må jobbe for å overleve, men hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg mer enn gjerne vært hjemme mens barna er små. At du finner det provoserende at noen trives med å være hjemme med små barn, drive med hobbyene sine og interiørblogge, det forstår jeg. Noen lever og ånder for karrieren sin, men livet er heldigvis mer enn penger. Hadde jeg valgt å bare leve for å jobbe, da hadde jeg valgt å ikke få barn. Men det må være mulig å ha en gylden middelvei.  Men igjen, JA jeg digger 50 tallet og hadde mer enn gjerne vært en hemmafru. Så nå river du deg nok litt ekstra i håret Magnhild.


Du irriterer deg også over at vi interiørdamer har styrt bloggeverden for lenge nå. Det er kanskje en grunn til at det er et så stort samfunn her inne, vi deler gleder og sorger og ikke minst kreativitet. For vi er veldig kreative vi interiørdamer, og vi deler med andre.


 
 Vi har et stort hjerte og en god porsjon humor. Og idag fikk nettopp DU meg til å smile med innlegget ditt. Jeg har nå hatt høytlesning for hele familien her, og vi lo godt. Så nok en gang; tusen takk for at du brukte så mye tid på meg. Meld deg gjerne på Give away'en  min også, kanskje du vinner en søt engel som får fram smilet ditt.

Sees vi på bloggtreff?Til Elin, Randi, Lisje Astrid, Smykkas, Anita, Mie, Bustenellik, Siv, Frk Twil, Johanne, Tove, Fru Lisa, Lilliane, Mona, Fru Rosa, Edda og alle dere andre som jeg desverre ikke kommer inn på siden til om dagen. Unnskyld så mye for at jeg ikke får kommentert, er så lei meg for det. Pc'en bare klikker når jeg prøver å komme inn på flere av bloggene, og det er så kjipt. Men på onsdag er det bursdagstid, og da får jeg håpe... :):) Kommer til å gjøre det godt igjen, jeg lover. Imellomtiden; SMASK til dere alle:)

 
post signature

61 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Oi..
Hvordan er det mulig???
Hvordan kom du over denne bloggen??
Da jeg kom inn der,trykket jeg meg bare enkelt ut igjen*ler*

Tenkt å bruke så mye energi på det a..
DU skriver FANTASTISK bra her snupp.

DIGGER DEG :)

Go'klem fra din FASTE leser Ida Susanne :)

Monica sa...

jeg er også nominert på den bloggen, men gidder rett og slett ikke bruke tid på hun. Hun for kose seg med sin antiblogg mens jeg koser meg med min interiør, familie og hverdagsblogg. stå på videre du, jeg liker kjempegodt bloggen din. God klem

Martilie sa...

Jeg måtte innom å sjekke.. Ikke mye kos og inspirasjon og glede å finne der nei..

Nei - la oss nye hverdagsgledene.. Helt sikker på at det er vi som lar oss begeistre av de små¨ting, som støtter og inspirerer hverandre er de heldige..

Herlig innlegg! La oss nyte livet, sveve på rosa skyer og kose oss med det :)

Varm klem fra Tove

Randi sa...

Bra svar og tøft gjort at du til og med linker tilbake til innlegget om deg. Du gjer heilt rett i å berre ta det som eit kompliment. At noen faktisk bruker så masse tid på å lese og prøve å sette seg inn i kva du blogger om, må jo berre bety at dei finn det interessant. Har aldri heilt forstått meg på sånne som bruker masser av tid og krefter på ting dei påstår dei ikkje liker... Kvifor ikkje bruke tida si på sånt ein liker, og la andre bruke tida si på det dei liker. Ja,ja, er vel ikkje alt det er meininga eg skal forstå...

Krysser fingrene for deg på onsdag... ;-)
Ha ei flotte ny veke.
Klems

victoria (huset i byen) sa...

Du er helt rååå på å skrive på en veldig hyggelig og posetiv måte, selv når en person tydligvis må slenge dritt om andre,skjønner ikke at folk gidder å bruke tid på å iritere seg over andre, ja ja dem om det, DIGGER DEG, du er en fantastisk dame
klem victoria

Randi sa...

Hei på deg!
Jeg måtte jo selvfølgelig inn og snuse litt på denne Antibloggen, og jeg har bare en ting å si: jeg tror dama bak den bloggen der seriøst trenger en resept på lykkepiller(eller sterkere saker) eller kanskje rett og slett et kurs i det å kunne glede seg over hverdagens gleder og de unike, små øyeblikkene!! Jeg er helt enig med min navnesøster Randi; at noen gidder å bruke så mye tid på en ting, må jo skyldes en viss fascinasjon!!
Jeg koser meg veldig med bloggen din, og elsker måten du skriver på. HEIA DEG!!! :)
Klem, Randi♥

Karinaen sa...

Enkelte folk har rett og slett for lite å gjøre! Dem om det! :) Koseligere å lese interiørblogger enn sånne hatblogger :) Tonen mellom interiørbloggere er dessuten så koselig, DET er virkelig noe å ta vare på :)

There will always be haters. Misunnelse kalles det :)

Du skriver herlig, ingen tvil!
Stor klem fra Karinaen

Elin sa...

Herre min skaper! Hvor mye eddik har egentlig det kvinnemennesket der drukket?!
Her lukter det brent BH og røde strømper lang vei!

Rosa sa...

Hehe... nå vet jeg egentlig ikke om jeg skal le eller gråte, men jeg velger det første:-)
MISUNNELSE, er det ikke det man kaller slikt?? Stakkars, lille mørke menneske... nesten så man synes litt synd på henne. Men bare nesten;-)

Kom over den fantastiske bloggen din inne hos skjønne Ida Susanne, og legger meg til som følger as we speak! LOVELY!

Klem, Rosa

En mors verden sa...

Heisann!
Så fint at du gir svar tilbake! Og jeg tenkte også med en gang da jeg leste antibloggen at det er rart hun legger så mye energi i å ikke like noe!

Men der vi liker å bruke fritiden vår til å lese koselige blogger, holde på med håndarbeid, interiør, mat og familie, mener vel hun at hun fyller tiden sin riktig med å lese disse "forferdelige" bloggene...

Vi vet jo at hverdagen ikke er så rosenrød, men det er godt å skrive om det som er så hyggelig!

Hverdagen er alvorlig nok, og det er alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger, noe hun kanskje ikke opplever så ofte...

Keep up the good work!

Klem fra Ellen:)

FruLisa sa...

Er det virkelig muuuuulig? Men du svarer henne virkelig godt!! Heia deg, snuppa♥

Har hun spurt om hun kan låne bildene dine eller?

Hyggelig å bli nevnt i innlegget ditt ang kommentarer.

Klem & kos

Lilliannes verden sa...

You go girl <3 Elsker bloggeverden! Stå på <3
Takk for at du er så oppmerksom! Hos oss er alt veldig bra, men alt for travelt. Eg er enig med deg! Kunne tenke meg å vere heime med born til dei var minst 5 år :) Hehe. Den grinebitaren vil nok aldri forstå ;)
Håper alt er bra med deg og litlejenta!

H elle K sa...

Herlig skrevet. Stå på. Klem Kristin

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hvilken blogg er dette??Nei nå gir jeg meg ende over..er dette mulig...???
Kommer du ikke inn...nei..da håper vi du får ny PC til bursdagen din:):)
Ja..det var et bra innlegg dette Lise..virkelig bra:):)
kos deg så lenge....
eddaKlemmer til deg..

Monica sa...

Oisann! Er det virkelig mulig? Måtte jo innom denne antibloggen å se hva dette var for noe nå... Det er jo utrolig at noen bruker så mye tid på noe de påstår ikke interesserer dem! Her sitter denne sinte grå damen og nileser (for det må hun jo gjøre) en mengder av interiørblogger, som hun sier irriterer henne enormt, for så å bruke tid på å skrive et helt innlegg om dem på bloggen sin! Fantastisk at noen ikke skjønner at det bare er å klikke seg videre når man treffer på en blogg man ikke liker :) Hehe :)
Ser du er i selskap med en rekke andre kjempefine og inspirerende blogger, du burde føle deg beæret :) God søndag! Klem fra Monica (som følger bloggen din og LIKER den akkurat som den er) :)

Bustenellik sa...

Jeg beundrer at du i det hele tatt kastet bort tid på denne dama, men jammen brukte du tiden godt, hihi. Hvordan fant du det innlegget?
En ting er at man stiller spørsmål ved enkelte grupper, men når man går på person blir det litt for dumt. Hadde dette vært meg, tror jeg faktisk jeg hadde blitt litt såret til tross for at det bare er å heve seg over det. Man legger jo ganske mye tid i bloggen sin, og når det da blir kastet dritt på den måten... Men jeg ler med deg - av henne. Herlighet! Stå på videre du, Lise. Med dine kvinnefiendlighet og sukkersøte formuleringer, haha. (Det siste var ironi!) Digger bloggen din uansett, og jeg vet at du har dataproblemer :-) Stor klem!

verdens heldigste mamma sa...

Hei på deg Lise mor ! :)

Nei nå datt jeg helt av stolen her! ha ha! Til og med Freddy blei litt engasjert! hi hi. Så noe gjorde ho jo med oss , denne Magnhild! Ja, jeg lurer også på hvordan i all verden fant du ut dette ?? he he .

For ett grusomt trist vesen ... Tenk og smøre seg inn med elendighet og grå hverdager når man kan leve i vår "rosa- verden" ! :) Trur vi vet like godt som alle andre at rosa verden ikke finnes og at hverdagen ofte er grå , men hei og hå (!) vi kan da ikke gni oss inn i den! :)

Nei ære være deg som gir meg smile rynker og glede på grå kvelder! Og som virker som en varm, god og snill dame !:)

Jeg gleder meg til bloggetreff !!! NÅR ????

Vet du har data trøbbel , så ikke tenk på det i det hele tatt!! :) Vi er her allikavel vi!

Jeg er elendig på å kommentere om dagen selv .. Alt for mye som skjer! :)

Anonym sa...

Sier bare; You go girl!!! i ekte Ricky Lake-stil :) Thumbs up :)

Klem fra Nina

Karianne sa...

Misunnelse er roten til alt ondt...Eller mye hvertfall :) Ikke alle kan ha like interesser, og takk for det. Vi trenger mangfold, men noen tror jeg er litt for opptatt av å ikke være opptatt av hva andre tenker, føler og tror. Noen ganger blir det bare for teie og umodent. Det skinner ulykkelighet igjennom innlegget (og bloggen hennes) og hun har nok det bare i kjeften og er ute etter publisitet og å provosere. Jeg heier på deg og elsker bloggen din! Keep up the good work :) klemmer

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Hahaha! For et latterlig tragisk menneske!! Stakkars.. Hun kan jo umulig ha det spesielt godt med seg selv...

Men ja, jeg spør som noen før meg - har hun spurt om å få låne bildene dine??

Stå på, jenta!
Klem!

From not to hot sa...

Jeg lo faktisk så jeg fikk tårer i øynene av denne bloggen. En må da ha litt selvironi. Jeg kan skjønne at det kan virke ille for de som tar hjem og interiør på blodig alvor å bli omtalt på denne måten, men hun skriver jo drivende godt.

Det spørs om Magnhild reagerer på på din hyggelige tilbakemelding - mulig hun er av typen som setter pris på klar tale :)

Har en drøm... sa...

Hjelpes førr ei dame:)
Hahaha... som min sønn ville sagt: "har du fritids ell?"
Jaja, er ikke greit og ikke ha mere innabords enn at må rakke på andre, hihi!
Men jeg skjønner jo hvorfor noen kan bli misunnelige på denne herlige bloggeverden vi er medlem av...vi har det jo veldig koselig og svever på skyene våre:)

Stå på du LykkeLise, vi digger deg ♥

Klem Line

Jannes lille sted sa...

Haha jeg ler meg skakk! Noe så teit!
Måtte bare inn å kikke på denne bloggen til Magnhild. Så gøy!
At noen i det hele tatt gidder å ta seg tid til detta her som ho driver med. Snakk om å ha for mye fritid for hånden! haha

Keep up the good work girl! Digger bloggen din Lise!!
Klemmer JM♥

Datt sa...

Jeg dævver, går dette seriøst an?? Gååår det virkelig an å prøve SÅ hardt å være SÅ kul og feile SÅ jævla hardt? Gosj, jeg synes rett og slett synd på henne jeg, hva er det hun har opplevd i livet som gjør henne slik?? Puh, jaja, det finnes mye rart på nettet nå om dagen... :P
Digger deg... ;)

Siv ♥ mitt lille hjem ♥ sa...

Hei sukkersøte lykkelise ♥ hi hi...
( i håp om at "megga" leser kommentarene dine ). Godt du markerer deg tilbake vennen ;).
Men hvordan i alle dager havnet du oppi "krig" med denne dama da ??? hun har vel beundret deg lenge...
Her "OSER" det Misunnelse gitt !!!
Hun har sikkert sååå lyst til å få det til som oss, og har sikkert prøvd, men bare får det ikke til, hi hi...for hun er helt grønn !!!
Så da ble det å "svarte" oss isteden, for det er hva hun er god på ,) Så da er det bare å takke og bukke for at hun bruker sin dyrbare "tid" på å reklamere for oss ;) Og at vi gir inspirasjon i den ellers så grå og grusomme bloggverden hennes, hi hi..
Hun er vel ute etter å prøve å knekke noen av oss "lykkelige damene", men det håper jeg for all del at hun ikke klarer !!!
Jenter og damer..
La oss heve oss over denne grå damen, ta på oss englevingene å sveve oss inn i vår pastell verden, full av søte herlige kommentarer og kreative sjeler ♥♥♥
I LOVE IT !

Herlige "LykkeLise" jeg DIGGER deg også :)

Jeg vet du kommer til meg med "søte" ord, snart...
Takk, du nevnte meg ♥
Blir ikke akkurat nedlesset av kommentarer for tiden gitt, men jeg er ikke akkurat den ivrigste på å kommentere om dagen jeg heller, men jeg følger med ;)

La deg for all del ikke bli såret av denne "Magnhild" (grøss),
fortsett med dine herlige ord og inspirerende blogging vennen ♥

Ha en herlig uke !

Englehagen sa...

Herregud,for et simpelt og frekkt menneske.Man henger ikke ut andre mennesker på denne måten selv om man ikke deler felles interesse. Nei,dette minner sterkt om misunnelse så det holder. Hev deg over dama det er ho som driter seg ut med sånnt tull. Makan til surmaga dame altså. Ja, til ulikheter og glede i livet :) Fortsett med blogginga!!!

Gry sa...

Nå ble jeg helt satt ut her Lise! At noen velger å bruke masse tid på å irritere seg og i tillegg legge ut slike innlegg er komplett uforståelig for meg! Hvis de ikke liker det, så kan de jo bare la være å lese det eller hva?!!!!! Nei, sånt har jeg lite til overs for! Bare å heve seg over dette her damer, det blir for dumt!

Du er ei fantastisk herlig, kreativ og morsom dame som inpirerer og gleder med dine humørfylte hverdagsbetraktninger Lise. Stå på!

Ønsker deg en flott ny uke, nyt dagene til fulle <3 Mange varme klemmer fra meg

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Herlighet!!!! Makan til idioti!!?? Hun bør få seg et liv, godeste Magnhild.... Må være slitsomt å irritere seg over andre, istedenfor å nyte sitt eget liv, sine egne interesser og ha et liv..
Ja,ja..
Du får kose deg med boligpluss istedenfor, ha,ha.. Håper bladet har kommet til deg? Stor klem fra cecilie

Mona Christin sa...

Hei.

Nå var det like før jeg datt av stolen her. Er det mulig? Tenk å klare å få ut så mye edder og galle. Kanskje hun er irritert over å ikke ha blitt bedt med på bloggtreff? Hehe...

La henne leve i sin grå-svarte verden. Sikkert kort vei til helvete derfra også.

Jeg støtter deg 110% og alle andre på "hat-lista".

Veldig godt skrevet.

Klem Mona C

Anonym sa...

Hei Lisemor.
Dette må du bare ikke bry deg om altså. Det er så mange tragiske mennesker der ute. Lille sure Magnhild er tvers igjennom sjukt misunnelig på deg, ellers så hadde hun ikke brydd seg.
Gudsjelov og takk at alle flotte interiørbloggere *styrer* bloggverdenen,hadde det vært bare sånne som henne så vet ikke jeg hvordan den verdenen hadde sett ut.
Bloggen din er morsom,flott og herlig. :)) Hennes er svart tragisk og sjuk.;(
Stor klem fra Mette.

MumsiMumsan sa...

Wow!
Nå ble jeg imponert!
Veldig imponert. Hva i alle dager får noen til å bruke såååå mye tid på lese om ting man får brekkningsfornemmelser av?
Jammen ikke værst.
Og svaret er tøft! Likte det ja! Men har jo sagt det før kjære sukker rosa lykke creme de la creme Lise - du har en morsom måte å skrive på. :)
Stå på vennen!
Stor mumseklem fra meg :)

KATRINES INTERIØR sa...

What?? I alle dager!!! Er det virkelig mulig? Jeg ble helt rystet av det jeg leste. Jeg ser at det er mange positive her som tar det med humør, noe du sikkert gjør litt selv også. Jeg tar det også med humør, men samtidig synes jeg det er litt ubehagelig at noen leser ens blogg på den måten og skriver innlegg om det på en sånn negativ måte! Selvsagt finnes det ikke sannhet i det hun skriver. Det er jo så mange forskjellige mennesker her ute i verden. At noen velger å slenge slikt negativt får stå for den persons egen regning. Og ja, vi deler samme kvinnesyn! :) Dessuten er det ikke lov å stjele andres bilder uten lov, hun har stjelt dine bilder på bloggen din!! Det er utrolig dårlig gjort!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei kjære snuppa mi ! ♥

Er det virkelig mulig, har folk virkelig ikke annet å gjøre enn å slenge dritt om andre ?! Grøss, blir helt kvalm av sånt jeg ! :( Du skriver så utrolig bra vennen, et GODT motangrep som jeg håper bitre Magnhild leser. Jeg klarte ikke å dy meg og måtte titte innom denne damen, og hadde en stor trang til å legge igjen en hilsen når jeg var der. ;) ***********************************
Dette skrev jeg til Magnhild:

Ærlig talt, er livet ditt så kjedelig at du må slenge dritt om alle andre ???!!! LykkeLise er verdens søteste og snilleste, hun lyser opp min hverdag og har blitt en god venn som jeg har blitt veldig glad i. ♥ Vi elsker å dille og dalle med interiør og koser oss med det. Samtidig har vi barn og menn som gjør livene våre enda lykkeligere ! ♥ Hvorfor gidder du å bruke tiden din på dette ??? Antar at du ikke har et veldig spennende og innholdrikt liv selv, stakkars deg ! Og du nevner her at vi får tåle litt kritikk, selvsagt gjør vi det. Men å lage et helt innlegg om 1 person blir et personlig angrep !!! Hva er poenget ? Veldig respektløs er du ! Dessuten kopierer du bilder osv uten lov og dette er ulovlig som du sikkert vet.

Nå skal jeg i gang med å lage søte pikekyss (marengs), sukkersøtt og godt ! ♥

Håper du og dine bitre venner får en nydelig dag, kos dere !

Anette http://hvit-romantikk.blogspot.com

***********************************

Nei Lise, sånne folk klarer vi oss fint uten ! ;) Håper ikke du er såret over det Magnhild skriver. I det minste har du fått bra PR, hihi... Og du har alle oss interiør bloggerene bak deg. ♥ Jeg ELSKER deg og bloggen din, du lyser stadig opp min hverdag med dine herlige innlegg og ord. :)

Hadde du en fin feiring på lørdag ? Det hadde du sikkert, hehe... ;) Får håpe det blir ny pc på deg til onsdag da, krysser fingrene. ♥

Stor og god klem fra Anette ♥

Anette (Hvit Romantikk) sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anette (Hvit Romantikk) sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
verdens heldigste mamma sa...

Hei snupperu! :)

1. des kan jeg !!:) Bare si sted og tid :) Er det best etter legge tid kanskje ( barna altså .. ) ? 20.00 tiden ?

KLEM

Ruter & Hjerter sa...

Flott innlegge!! stå på for oss:)
En hobby er jo en lidenskap, syn ikke alle har det:( klemmer

Frk:Twil sa...

Phu!!!! Ere muuuuuuli!!!!!
Folk er virkelig forskjellige! Vi kan være glade for at vi er de som blogger om det vi liker og disponerer tiden vår der etter! Må være slitsomt å være såååå negativ! Men å henge ut en og en er ganske så drøyt! Æsj! Jaja!

Jeg er altfor sjeldent innom andre blogger nå! Tiden flyr fra meg, rekker bare egne innlegg og lite annet her! Har dårlig samvittighet, men godt det er flere av oss som ikke får til alt man vil!!! Håper du får en suuuuuuuuuper bursdag vennen ! Fokuser på det positive!!!!! Klemmer

Tove `blogg verden sa...

Jeg er så sjokka at jeg finner ikke ord!!!! : O
Denne dama kan ikke være frisk for å si det rett ut!!!
Syns du har skrevet et Hærlig innlegg tilbake LykkeLise : D!!! Godt du tar det så bra!!!!
Elsker bloggen din, så stå på viderer : ) Mange gode klemmer fra Tove

Bekka sa...

Det er helt utrolig at noen må rakke ned på og gjøre narr av andre for å fremme og skape blest om egen blogg. Mye negativ vinkling der! Meget godt innlegg av deg - skikkelig svar på tiltale, hihi :)
Ser forøvrig at Magnhild har en liste med mange andre blogger hvor det kan stemmes over den teiteste...
Stå på videre!
Klem fra Bekka

tante fiolett sa...

Sååååå bra du tar det sånn!!!! Kjempebra motsvar:) Jeg leste det hun skrev og jeg måtte humre litt, for du er ikke den eneste som har alt annet enn OST i OSTEklokka, så hun treffer nok mange der hehe;) Tipper denne Magnhilddamen er aktiv i OTTAR..;)
God kveld til deg & dine, klem Jeanette:)

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Hei gode lisemor :)
Jeg er også nominert på denne bloggen der? Hvordan kan hun dømme folk hun ikke kjenner?

Så glad for at du skrev tilbake! Denne Magnhild må rett og slett ha et trist liv!

HEV deg over dette i hvertfall, fordi du er SUPER!

Klem til deg!

Astrid sa...

Jeg la meg til som følger hos deg jeg, så kan Magnhild, styreforkvinnen i en eller annen ekstrem-feminist-forening, se støtten du får i antall nye følgere her inne. Regner med at hun koser seg godt med å "forstyrre" hodene på masse hvitmalte damer.
Det er nå en gang sånn at vi damer liker å ha noe pent å se på, og så vidt jeg kunne se av bloggen hennes var en av hennes svakheter menn, men man kan da ikke dra en masse menn til hus og sette de rundt om kring i stua om en har lyst til å hvile øynene på noe pent!!?? :-D
Selv er jeg midt i mellom en hel masse interiør stiler, og det påstås at jeg ikke har en stil over hodet, men det er sånn jeg selv liker det. Spiller ingen rolle hva folk liker vel? Bare de liker noe? :-)
Stå på og blogg og ikke bry deg/ dere det døyt om hva andre mener. Opptrer man med vanlig folkeskikk kommer man langt samme hva man driver med! :-)

Alfasinteriør sa...

Flott ;).
Nyt kvelden.
Klem Alfa

Lyse drømmer sa...

Guri! Er det mulig???

Så meg bare nødt til å kommentere inne hos henne. Selv om man ikke liker stilen kan det umulig være nødvendig å trekke inn personer med navn og adresse, og kanskje ikke helt lovlig heller?

Men la dama holde på, mobbere blir man vel aldri kvitt. Hun får vel smake sin egen medisin en dag.

Anonym sa...

Hei LykkeLise.

Jeg beklager hvis du har oppfattet dette som sjikane, det var det ikke ment som. Du skriver en blogg som er tilgjengelig for offentligheten, og jeg kritiserer den med min egne evne til å sette ting på spissen. Det er bloggen og det den formidler, ikke deg, jeg er kritisk til.

Hensikten min har ikke vært å såre deg. Jeg har full respekt for at du blogger, og ønsker ikke på noen måte at du skal slutte med det. Men jeg er kritisk til at norsk interiør har blitt alt for preget av shabby-stilen de siste årene og har et ønske om å utgjøre en motvekt til det gjennom min Shabby Fredag.

Det er tusenvis av blogger å ta av, så du skal se det som en tillitserklæring at jeg faktisk valgte ut din. Humor har vi vel begge på vårt vis.

PS Må innrømme at jeg blir litt lei meg for at dere ønsker å bruke opptil flere bloggposter på å slenge dritt om livet mitt og navnet mitt, men det får dere stå for.

Hannes favoritter sa...

Hei Lise!

Er det mulig? Hele greia sier så utrolig mye mer om henne enn om noen andre!!!
Så tøff du er som tok til motmæle! You go girl!!! Digger deg og bloggen din! Du skriver bra, viser nydelige bilder, og legger igjen kommentarer som gjør meg glad! En god bloggvenn er du, og du hadde definitivt ikke fortjent dette angrepet!

Håper kvelden din har vært fin!
Ser at du har fått mye støtte, og det fortjener du!

Klem fra Hanne

Elin sa...

Hei du skjønne bloggdame:)

Jeg fant bloggen din i dag etter at jeg hadde lest en annen blogg om dette at du har blitt utsatt for denne Ragnhild..eller var det Magnhild...jaja samma det...Og jeg vil rette en takk til henne for at jeg fant deg...for her legger jeg meg til som følger...for dette var jo en såååå koselig blogg!!:)
Gleder meg til å komme innom deg igjen, nå skal jeg sette meg til å lese på bloggen din...koser meg:)

Ha en nydelig dag:)

Klem Ea

Siljes Hobbyrom sa...

Hehe, du ruler!!

Og du er en av "interiørdamene" som skriver BRA i tilegg til å blogge lekker interiør ;)

God klem!! ♥

Bettum Villa sa...

Ojsann...
Må bare ærlig si at jeg ler meg skakk ihjel at det finnes slike mennesker her i verden. Tenke seg å være så negativ og nedrakkende.
Ja ja, hvis det gir hun glede?!?

Og svaret ditt er vel det mest geniale svaret jeg noen gang har lest. Satt å lo høyt her!!

Men seriøst: ikke ta deg nær av slikt! Går jo ikke ann å oppføre seg sånn.

Klem Madelén

Nina sa...

Uff... Kjenner at jeg får vondt av deg! -Tenk at det finnes slike mennesker som bare er ute etter å rakke ned på andre, -bare fordi de ikke har samme stil som "oss"?!
Jeg har STOR glede av å lese bloggen din. Innom hver dag :-) Du må fortsette slik som du har gjort! Jeg liker bloggen din meget godt :-) God kveld til deg!!
Klem Nina

Anonym sa...

Syntes mange av dere "hvite-blogge-damer" tar litt VEL av nå! Leste Magnhilds blogg for første gang akkurat nå og måtte le! Dere må da selv se at hun tar dere på kornet?? Hvis ikke er dere blinde! Dere er jo så like! Dere sitter der med tekoppen deres, med levende lys. Spiser hjemmebakte kaker og har alle barn dere kaller "prinsen" eller "prinsessa". (Prinsen/prinsessa har selvsagt tallerkenhylle med barnebøker over sine hvitmalte senger, og en Maileg kanin.) Dere er også alle gift med "verdens beste mann". Det snodigste er vel at dere alle vinner HVERANDRES give awayer!! SNODIG!! Aldri noen uten blogg som vinner! Noen av dere kommenterer til og med slik: "håper jeg vinner. Gå inn på bloggen min og meld deg på MIN give away" med andre ord: du vinner min hvis jeg vinner din!

Syntes det er tragisk at dere går til motangrep med ting som :"Hun har en grå hverdag" "Hun har ingen mann" "Hun har sikkert bare Ikea møbler". Leser dere litt i bloggen hennes ser dere at hun er en intelligent dame, tar opp aktuelle temaer og kanskje hun ikke trenger en mann til å betale for englefigurer og green gate kopper med kusimi te.

Hasigamas mamma sa...

Jeg synes du er ei flott jente, Lise (dessuten har du jo et veldig kult navn.. hi hi), men jeg må kanskje være en av de veldig, veldig få som ikke hiver meg på denne personhetsen av denne Magnhild. Som hun skriver selv, så var det ikke ment som et personangrep, og da synes jeg faktisk det er litt trist at så mange av dere gjør nettopp det mot henne. Jeg skrev et innlegg selv om interiørbloggeverdenens rariteter for litt siden og jeg fikk uten unntak gode tilbakemeldinger på den! Nå angrep jeg ingen spesielle STILER, det var mer et skråblikk på alt enkelte har tid til og legger ut... og det er skrevet med et smil! jeg har ikke shabby-stil hjemme, men jeg er kjempeglad i bloggen din (og andre "hvite") likevel... Jeg finner inspirasjon hos alle. Stjeler elementer her og der og har et sammensurium av stiler som jeg kaller MIN STIL :) Har vært en dårlig bloggevenn i det siste, for tiden strekker dessverre ikke alltid til til det jeg ønsker å gjøre... Kos deg med ditt, du, og smil heller enn å la deg provosere! :)
Ønsker deg ei god natt og en strålende, kreativ og shabby dag i morgen! :)
Klem
Lise

Hasigamas mamma sa...

NÅ har jeg lest innlegget og jeg må jo bare si at jeg synes det er litt for drøyt, men jeg synes fortsatt ikke man skal svare med samme mynt... Uansett, kommentarene under innlegget hennes var underholdende i seg selv... vi lar oss jaggu provosere frem og tilbake!
Jeg heier på deg, Lise, men holder meg unna angrep på den andre damen...
Stor klem, og hadde jeg kunnet lage hjerte skulle jeg laget det :)
Klem
Lise

Lykken i Livet sa...

Stakkars ulykkelige menneske. Du er så positiv og åpenhjertet uansett du. Derfor vi liker deg så godt vennen.
Må bare si ..utrolig godt skrevet!
Håper denne dama fikk noe å tenke på nå!!!
Tøff er du! Stå på LykkeLise!
Klem Marie :)

tinemor sa...

Jeg var den første Magnild, antiinteriørblogger, gikk ut å krittiserte. Ikke gøy, men jeg syns det sier mere om henne.
Det som er det komiske er at hun systemstisk går ut å krittiserer en interiørblogg hver fredag. Og ut i fra det hun skriver har hun følgt med en stud....
Om hun virkelig hater oss så, hvorfor da lese og bry seg???
Det som opprømte meg mest vaar at hun tok bildene mine uten å spørre og det konfronterte jeg henne på. Fikk bare et frekt svar i retur.
Nei, la positiviteten lenge leve!!!

tinemor sa...

Jeg valte å ikke linke og kommentere noe innlegg på det, fordi jeg mener hun ikke fortjener å få masse besøkende på bloggen sin pga dette.

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Kjære deg,nå ble jeg skikkelig lei meg. Hva feiler det folk??? Er det MULIG?? Fjortisfakter og sjalusi..
Kjenner du henne? Jeg har vært borti noe av det samme to ganger, av to nære venninner!!! De skreiv ikke navnet mitt, men jeg er ikke dum og skjønte akkurat hvem de mente. Hun ene har jeg ordnet opp med da jeg skjønte at hun mest var såret og "vondt" sjalu, mens hun andre har jeg kuttet ut helt. Det værste var at de visste at livet mitt ikke var en dans på roser og at bloggen var en måte å fokusere på positive ting. Jeg ble mest sint og forbanna, hvordan takler du det? Misunnelse er roten til mye vondt her i livet.
Godt vi "glade bloggere" skjønner hverandre og støtter hverandre:-) JEG liker bloggen din og synes det var bra at du gjorde et innlegg tilbake:-) For en dame...

Håper dagen din er god!

Gode klemmer!!

Anonym sa...

Fy søren så dårlig gjort å skrive et liksom-hyggelig brev til Magnhild, og starte med: "(bare navnet gir meg frysninger)".
At det er mulig å være så nedrig at man er ekkel med folks navn. Som voksen?

Og hvorfor skal man alltid påstå at andre er misunnelige bare fordi de ikke er enig med en? Det er en skrekkelig uting.

Ingrids Strikkeri sa...

Ha ha ha ha..Ja det var lørdagens morroinnslag i blogglandia. Har nyss hatt høytlesning for våre venner her vi sitter og koser oss på forspill.. At hun godeste Magnhild har antitattetutter i blodet er jo helt og holdent stuerent, som også du er med din innholdsrike blogg;) Lekkert.;)
Det morsomme med henne er jo at hun er grå på utsiden og faktisk rosa mellom linjene;) - Håper hun er/blir journalist når hun blir "stor", he he;))
Takk for titten i bloggen din og flott innlegg;) GOD HELG

Nina sa...

Heisann:-)

Jeg er innimellom litt sen i avtrekkeren, og leste innlegget ditt først i dag;-)
Jeg har selv ingen blogg, men jeg synes det er kjempekoselig å lese deres. Det gir meg mye inspirasjon, og gjør meg rett og slett glad:-) At det finnes blogger som skriver negativt vil det alltid være, men slike blogger går jeg konsekvent ALDRI inn på. Det er nok negativtitet i verden fra før. Folk som spyr ut eder og galle skal ikke få æren av å få et treff på bloggen sin av meg, neitakk!
En annen ting er jo at det siste nye på ansettelsesfronten er at øverste sjefer googler folk som de skal ha på intervju. Plutselig en dag kan slik negativ framferd slå tilbake. Noe å tenke på?
Stå på, og fortsett med din koselige og flotte blogg.

Mange klemmer fra bloggløse Nina, Stv