tirsdag 30. november 2010

Pyntemani

 *Pynte pynte pynte*
Godt jeg ikke fant meg en minimalist sier nå jeg.
Det finns jo små mye fint, og jeg lider av "glemmeratjegharmassepynthjemmeogharegentligikkerådtilmer"
syndromet. Ikke plass heller egentlig. Så jeg flytter litt rundt på ting, noe inn i skapet, mye ut av skapet. 


Kjøper jeg noe nytt, setter jeg posene rett inn i garderobeskapet og smugler ut litt etter litt. Det har funket fint så langt, selvom jeg har en veldig observant mann. Når han da spør om den eller den er ny, sier jeg bare: Neeeeii, den er gammel! (og det er jo sant, siden den har stått i skapet i fjorten dager...eller to timer hvertfall..)


Det er ikke bare at vi har mye pynt, men vi har også ett lite hus, og en Lykkeliten som syns det er veldig moro å plukke på mammas ting. Men ingenting har blitt ødelagt enda, hun er jo en liten interiørbaby med sans for vakre ting:)


Nå sitter jeg med en haug av ideer fra tre nyinnkjøpte interiørblader, og julepyntede bloggehjem.  Men man kan jo ikke få alt, det skal jo være plass til den lille familien min her også...ikke bare minijuletrær og engler.
Less is more, var det noen som sa, og jeg prøver...og prøver, men jeg får det ikke til. Når det finns så mye god dessert, kan man ikke bare spise knekkebrød er mitt motto.


Nei, takk Gud for at jeg ikke fant meg en minimalist,
da hadde garderobeskapet mitt vært fullt.
Nå er det julepyntet i Lykkehjemmet, og jeg pynter og pynter litt hver dag. Jeg skal holde dere oppdatert framover mot jul, så får vi håpe denne pyntegalskapen en ende tar etterhvert.


Ønsker dere som er innom en julepyntet tirsdagskveld her fra Lykkehjemmet.


post signature

24 kommentarer:

Bustenellik sa...

Er Bustemannen og Lykkemannen i familie mon tro? De hørtes så like ut, og særlig det der med å være observant, hehe. Jeg bruker akkurat samme metode som deg, og har til tider klesskapet fullt av bæreposer, som igjen er fulle av ting som selvfølgelig er kjempegamle, haha.
Ha en fin kveld videre! Jeg ligger fortsatt på sofaen og krysser fingrene for i morra, hehe.
Busteklem

Smykkas sa...

Det er godt at maksimalismen deles av dere begge.

Jeg begrenser meg egentlig mer og mer, for det er fullt i skuffer og skap hvis jeg føler trang for fornying.

Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..jeg husket en tid i mitt liv der jeg brukte samme metode:)litt og litt fremme, nei den er gammel den:)
Tusen takk for din stemme Lise...håper at jeg får kommet med:)
kos deg med pyntingen....
eddaKlemmer

Mona sa...

Så herlig innlegg, jeg har store planer om innkjøp av nye puter til jul, og med en antiputemann må det en strategi til...kos deg i ditt julehjem...klem

Camilla sa...

Kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg har tatt frem litt og litt pynt, flytter rundt på det for å få det akkurat slik jeg ønsker det. At disse mannfolkene holder ut med oss, heldige er vi (og de, som får det så fint rundt seg)
Klem, C.

Elin sa...

Hehe jeg måtte le, syns jeg ser deg når du smugler ut av skapet hihi:)

Koselig å pynte til jul, her kommer det frem litt etter litt:) skal bake litt i helga tror jeg:)

Ha en flott kveld:)

Klem Ea

Gry sa...

Ehmmm.. Høres veeldig kjent ut du ;)) Både den dårlige hukommelsen om hva jeg har og ikke har og det med at man ikke trenger å vise frem absolutt alt med en gang.. hi hi... Ganske uskyldig da, men litt blir det jo ut av disse småkjøpene... ;) Uansett synes jeg at vi må ha lov til å unne oss det, når vi blir så glade og fornøyde og setter sånn pris på å ha det pent rundt oss ;)

Blir fort for fullt ja.. Flytter rundt her jeg og, spesielt til jul er det en utfordring og jeg må som regel sette vekk noe av det jeg har fremme til vanlig.

Så koselig å høre at du har begynt julepyntingen, det er nå før jul det gleder mest synes jeg. Så kos deg med det, gleder meg til å se mere pynt og julestæsj ;)) Klem fra meg ♥♥♥

Anonym sa...

Herlig innlegg hehe kjente meg igjen i det der med å gjemme "varpa" og smyge ut litt og litt. Flott har du det.
God førjulstid vennen.
Klem fra Mette.

Har en drøm... sa...

God kveld Lise:)
Huff, lider du av det syndromet og, hører det er noe som går for tiden... vi får håpe det går relativt fort over, slik at ikke lommebøkene blir tomme FØR jul:)

Kos dere i morgen, både du, husbonden og interiørbabyen;)

Klem Line

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hihi, du er god du vennen ! ♥ Du er ikke alene skal du vite, hehe... ;) Min halvdel pleier å få meg seg en del ting, men har en ganske stor lysestake som han ikke har nevt et ord om, hmmm... Tror vel kanskje det er noe gammelt jeg har plukket fram igjen, hehe...

Kos deg med julepynten snuppa ! ♥ Og du forresten, kos dere masse på bloggtreff i morgen. :) Skulle så gjerne ha vært der jeg også, men neste gang håper jeg.

God nattaklem ♥

Mona Christin sa...

Hei.

Godt vi kan de samme knepa. Det hender jeg også smyger frem litt og litt. Vi er jo pyntomaner og litt nytt må vi unne oss hver jul, ikke sant?

Blir litt knapp tid for meg denne uka m.h.t. bloggtreff. Reiser på fredag og må pakke for både jentene og meg. Dessuten jobber jeg til 16 den dagen. Og siden stua fortsatt står litt sånn på halv tolv, må jeg prioritere hus og hjem. Men kos dere dere. Jeg hadde blitt med hadde det ikke vært så travelt denne uka. Syns jeg har hørt rykter om et på nyåret også.

Klem Mona C

H elle K sa...

Så vakkert, kos deg med pyntingen. Klem Kristin

Siv ♥ mitt lille hjem ♥ sa...

Hi hi...du er så morsom og søt ;)
Akkurat sånn gjør jeg også, sniker frem litt etter litt..sånn har vi det vel alle, vi "pyntegale " !
Godt vi har klesskap :) og andre gjemesteder, som ikke er så godt besøkt av "kælen" ;)

Men er blitt flinkere med årene til å gi bort og kaste også !

Nydelig julepynting du kommer med, inspirerende vennen ♥

Ja, helt sikkert at det er mange der ute som henter en hel del med tips og ideer fra oss, gratis interiør hjelp, hi hi..

Ja, vært syk lenge nå...:( 5 uka, det henger godt i, men er bedre nå.
Nå er Linus hjemme med feber og hoste :(

Kos deg på "bloggtreff "i kveld da vennen, skulle gjerne vært med men..kanskje neste ;)

Ha gode dager kjære deg ♥

Har glemt å gratulere deg med "ny" PC :)

Ruter & Hjerter sa...

Gud jeg kjenner meg så igjen! Uff det er så myye lekkert som frister og så bytter man litt stil etter som årene går, og bom der var det stappfullt gitt! hahah elsker jo pynte ting:)

ELIN sa...

Tror nesten de fleste som leser her kjenner seg igjen he he. Nydelig julepynt du viser. Kos dere masse med en forventningsfull og koselig desember! Klemmer fra Elin

Jennys fire vegger sa...

Hihi! Kjenner igjen den innigarderobenforsåålureutlittetterlittløsningen! Nydelige bilder! :o)

Jeg får dessverre ikke kommet i kveld, TRE ting jeg skulle vært på fra før... :o( Har fått delegert bort èn og må selv på to ting. (Hockeymamma`n sin det tenker jeg!). :-D Håper jeg får vært med neste gang, leste et sted at vi skulle prøve på et større treff over nyttår?

Kos dere masse ihvertfall, og jeg håper du kan overbringe et lite HEI og KOS DERE til de andre som kommer! :o)

Klem Jenny

MonaLisa sa...

Hei Lykkelise... så koselig kommentar du la igjen. Smart så jeg oxo fant deg:) Herlig blogg du har!! Kjenner meg nok igjen i din egen beskrivelse gitt;) Men det er så SÅÅÅÅÅÅÅ stas med noe nytt oxo....I kveld skal vi bake pepperkake hjrter som skal henges i vinduet og kanskje noen risboller. det er jo før jul det er stas å overraske gjester:) Klem og ha en fin fin kveld

Tove `blogg verden sa...

Jeg heter Tove og jeg er shopoholiker ; ) Kjenner meg så godt igjen!! Hadde gitt meg selv kjøpestopp på pynt til denne julen...men sprakk!!!

ps gleder meg til min trøstepremie dukker opp :P Jeg bryr meg ikke om at det tar litt tid...spennende å vente vet du : D !!
Kos deg masse
klem Tove

Alfasinteriør sa...

Heheh..det syndromet er du ikke alene om å ha. Merker jeg klør i fingrene etter å handle inn noe nytt. Må bare ha meg en tur å handle litt i morgen:).
Ha en flott kveld.
Klem Alfa

Randi sa...

Hihi... merkeleg kor mange av oss som kjenner oss igjen i denne historia her :-) Herleg.... Mellomlagring i garderobeskap er ein fantastisk metode, fungerer ganske ofte, men blir nok også avslørt rett som det er... ;-)
Klems

Anonym sa...

hehe, godt å høre det er flere..:)
takk for en superkoselig kveld! synes det var helt topp og håper vi kan gjøre det igjen:)
Her må jeg følge mer med skjønner jeg, kjempeflott blogg:)
klem til deg

Lone sa...

Hi Hi ... det syndrom har jeg osse.
- Lise, din blog er med på min december top 10 liste.
Ha' det godt.
Kh Lone

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei søte snupp ! ♥

Jeg har tenkt i hele dag at jeg skulle sende deg en melding, men her har det vært veldig travelt. Jeg lurer jo så fælt på hvordan det gikk i går ? Kan tenke meg at det var veldig koselig. ♥ Og dette med Fru Andersen må vi finne ut av, er litt bekymret jeg. Hun er en av mine favoritter også. :)

I ettermiddag var vi på juleavslutning, og i kveld har jeg vært sammen med to venninner og laget kort. Er ikke lenge siden jeg kom inn døren her, og nå er jeg stuptrøtt. Men teavhengig som jeg er må jeg ta en kopp før jeg legger meg, hehe...

Måtte skryte litt av pappa i siste innlegget mitt, er jo så deilig med ny pc (mac) ♥

Håper du sover godt vennen. ♥

God nattaklem fra Anette

lila sa...

that is an amazing editorial
totally love