onsdag 3. november 2010

Jeg ble lurt!

Jeg har lenge vært på utkikk etter gamle skoleplansjer med botaniske trykk. Har vært på loppis, brukthandlere og selvfølgelig på Finn. Er det noe jeg er på jakt etter, så er jeg innom der hvertfall en gang om dagen.
Jeg vet de plansjene ligger høyt i pris, og ble derfor overrasket da jeg kom over noen som ble solgt for kun 100 kr stykk. Det var lagt ut bilder av dem, og hun hadde mange forskjellige plansjer. Jeg ringte henne, og joda det stemte at de var så billige, og hun hadde mange å velge mellom.
Men selvfølgelig var dette bare tull! For da jeg fikk de to plansjene jeg hadde bestilt i posten noen dager senere, var det kun fototrykk av plansjer. Og det blir jo ikke det samme med blanke bilder som en gammel plansje. Heldigvis hadde jeg ikke betalt på forhånd, så disse ble sendt tilbake til avsenderen. Selvfølgelig litt skuffet, men tenkte vel egentlig at det måtte være noe lureri siden prisen var så lav.
Så da får jeg vel bare fortsette jakten da... Kanskje det er noen som leser bloggen som har noen plansjer de vil selge? Da håper jeg DU tar kontakt, da jeg ønsker meg veldig en.
Har du blitt lurt på Finn? Eller fått en vare som ikke var sånn den så ut på bildet? Det er jo et hav av ting på den siden, så alle selgerne kan jo ikke være like seriøse. Men nå kan hvertfall dere se opp for denne plansjedama:)Responsen på min GIVE AWAY har vært overveldende, så utrolig moro at så mange har funnet veien til siden min. Men det er fortsatt plass til flere, så meld dere på! Jeg syns det er så koselig at flere nye har valgt å legge seg til som følgere også, selvom det ikke vanker noen ekstra lodd for følgere denne gang. Kjempefint at dere legger igjen kommentarer, så jeg også finner deres blogger. Å oppdage nye, flotte blogger er jo noe av det beste med å være en del av denne bloggeverden:) Jeg sliter fortsatt med denne pc'en, og har veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke får kommentert hos alle. Særlig alle dere nye som har lagt igjen en hilsen. Men jeg lover å hilse på dere så fort pc er oppe og går. I mellomtiden koser jeg meg med alle de gode ordene dere legger igjen.

Dere er enestående!


Ha en deilig dag damer! (og herrer..)


post signature

19 kommentarer:

Karianne sa...

Flott blogg :) Den raw sjokoladen skal jeg jammen prøve meg på. Den så nam ut :-) Ønsker deg en fin dag :)

K

Bettum Villa sa...

Er ikke så greit med finn alltid..godt at du ikke hadde forhåndsbetalt da. :)
Slike plansjer er jeg også på utkikk etter, men de er sjeldne.. eller heller for dyre ;P

Klem MAdelén

Bustenellik sa...

Ja, det er best å være våken. Godt du ikke hadde betalt allerede, da. Slike gamle plansjer er flotte. Det er så irriterende når det er noe man er på jakt etter, også er det vanskelig å finne. Jeg jakter på gamle trekasser, men de er jo umulige å oppdrive...

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Huff da så masse rart en skal dumpe borti...ennå godt du ikke hadde betalt sier jeg bare....
Nei..jeg har ingen slike plansjer desverre...men jeg kan holde øynene oppe i Birkelunden...
ha en kos kveld snuppa..
eddaKlemmer

Har en drøm... sa...

Æsj så kjedelig og bli lurt!
Men jammen godt du ikke hadde betalt da, og fikk sendt de tilbake:)
Jeg skal være på utkikk for deg jeg, og kommer jeg over noen skal jeg gi deg beskjed ♥

Ha en herlig kveld!

Klem Line

Jennys fire vegger sa...

Så kjedelig å bli lurt! Godt du ikke hadde betalt ennå. Da kan hun der dama bare ha det så godt med plansjene sine... :o) Lykke til med jakten!

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

Mie sa...

Huff så kjedelig da :( ikke noe gøy å bli lurt. Jeg ble lurt på QXL en gang da jeg betalte 300 kr for en ammepute jeg aldri fikk.

Og har selv blitt forsøkt lurt på Finn av kjøpere som sier de har betalt en vare de vil kjøpe, men jeg sender aldri før pengene er på konto så de har ikke lurt noen andre enn seg selv heldigvis!

Skal si fra hvis jeg ser noen plansjer noe sted. Lurer på Lobelia hadde noen i nettbutikken sin? Er ikke helt sikker hvor jeg så dem sist, men fine er de hvertfall :)

Mie sa...

http://www.lobelia.no/?PageID=89&search=plansje

Li/Småtingene sa...

Det var surt! .-(
Det var jammen bra du ikke hadde betalt ennå!
Elsker slike plansjer selv, men har heller ikke vært så heldig og funnet noen...

Ha en fin kveld!

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Fy søren så frekt!! Bra du ikke hadde betalt på forhånd :)

Ha en fantastisk dag, snuppa!
Håper du finner det du leter etter snart :)

Klem!

Bettum Villa sa...

Her var det en annen på finn..
link:http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=25262635

Kanskje dette er noe bedre?

Klem Madelén

Frieblonder sa...

Hei!
Takk for koselig hilsen inne hos meg! :) Så oppdaget jeg jo deg også. Er alltid kjekt å finne nye blogger:)

Jeg fikk trollhasselen min av naboen til mine foreldre. Litt billigere enn Plantasjen..tihi..

Synd med plansjen din! Håper du finner en ekte om ikke så lenge!:)

Ønsker deg en fin kveld!
Jeg kommer snart igjen:)
klem fra Frieblonder

Frk:Twil sa...

Juhuu vennen!

Du ble ikke helt lurt da!!!! For du haddde jo ikke betalt - heldigvis! mange rare folk ute å går på finn. ikke alle er like vennlige som han finn.no selv!

Hestebildet står klart til sending, får bare aldri dratt på posten. men snart får jeg gjort det. og da kommer det grtis gammelt,ikke juksebilde i posten! ;-)

Klemmer

Datt sa...

Æsj, det må ha vært kjempeskuff! Kjipern! Men bra du ikke hadde betalt da! Jeg har aldri blitt lurt på finn, men så handler jeg ikke mye der heller da... :P

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei vennen min ! ♥

Uff ja, man kan møte på mye rart hos finn. Jeg har vært veldig misfornøyd et par ganger og følt meg lurt. Jeg kjøpte noen gamle tekstiler som liksom skulle være rene og pene uten flekker, men sånn var det jo ikke da. :( Selvom hun lovte at alt var toppers. Hun forlangte også penger på forskudd og var veldig ivrig etter betalingen. Men andre kjøp har jeg vært superfornøyd med. ♥ Og du som hadde gledet deg sånn til å få plansjene, veldig dårlig gjort ! ♥ Hvis jeg kommer over noen plansjer skal jeg si i fra til deg. :)

I dag skulle jeg liksom gjøre så mye her, men har ikke fått gjort halvparten. Sliten med stor S, og stresser pga tirsdagen. ;) Har i det minste fått laget et lite blogginnlegg, og litt husarbeid og annet ble det jo. Men ikke så mye, hehe... Så nok å gjøre i morgen for å si det sånn.

Håper du koser deg masse i helgen vennen ! ♥

God nattaklem fra Anette ♥

Smykkas sa...

Det finnes alltid en eller annen lurendreier, og jeg synes det var flott at du sendte "plansjene" i retur. Fikk du noen tilbakemelding fra dama?

Klem

Gry sa...

Isj, så dumt da ;( Håper du snart finner de riktige utgavene. Så skjønne da! Har laget et innlegg på rawsjokoladen, ble så inspirert! Ønsker deg en fin lørdagskveld vennen ♥ Klem fra meg

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så bra at du ikke hadde betalt på forhånd. Ikke så stor sum, men uansett ikke gøy om du hadde blitt fralurt de kronene. Lykke til videre i jakten.

Mona Christin sa...

Hei.

Lykke til i jakten på orginale plansjer. Og godt du ikke lot deg lure ved å forhåndsbetale.

Ang lokaltreff så hadde det vært koselig hvis jeg tør. Er nemlig ikke så veldig skravlete av meg.

Vi må vinne kvalikken. Første kamp torsdag el fredag. I'll be there...

Kanskje vi snakkes? Hvem vet...

KLEM Mona C