Så var jeg på surdeigskjøret da og det er jo ganske spennende å
ha en levende liten deigklump i kjøleskapet som må mates en gang i uka:-) Deilig å kjenne at kroppen tåler dette brødet, også har jeg enda mer å variere med til frokost.
Dette er andre gang jeg baker surdeigsbrød og nå testet jeg en eltefri oppskrift som ble stekt i jerngryta i ovnen. Skorpa ble crispy og brødet var ikke så surt som det forrige.
Jeg har brukt denne oppskriften, hvis det frister å prøve.
Skulle ønske noen hadde en surdeigsstarter å dele med meg,
da jeg holdt på med mine mislykkede forsøk,
så jeg deler gjerne av min, hvis noen vil ha en avlegger.
Går fint ann å sende surdeig i posten.
4 kommentarer:
Jeg kan sende deg litt tørket surdeig hvis du vil? Tar bare litt tid å tørke :) Tror det er større sannsynlighet at den overlever transporten da.
Artig!! så veldig godt ut da :D
Ha en finfin Onsdag,
Klemmer
Så søtt saltkar du har på benken din. Disse gamle rosemønsterne er ¨
bare så skjønne. Nydelig detalj på benken det der. Jeg er en uforbederlig kjøkken nostalgiker og slike flotte detaljer får jeg med meg. Nydelig.
Klem fra Marit
Nydelige bilder;) Surdeigsbrød må prøves. For tiden går det i kornblandinger og gresk yoghurt her. Hvordan går det med den hjemmelagde yoghurten din? Jeg er så spent på den ;)
Klem fra Ann-Mari
Legg inn en kommentar