søndag 10. april 2011

Bryllup ♥

Igår var vi i bryllup i nydelig solskinn, og det var rørende og vakkert. Det forelskede paret strålte om kapp med sola, og jeg tror dagen ble akkurat slik de drømte om. Og er det noen jeg ønsker all verdens lykke for, så er det min kjære brudevenninne. Hun er godheten selv, og fortjener dager fylt med solskinn og lykke resten av livet. Håper framtiden blir like fin for dem som dagen igår var.


 Det var en prest som snakket mye om kjærlighet og fikk publikummet til å lytte. Det var tantebarn som leste rørende ord i kirken, og vakker fremført sang av en flink vokalist.
 De hadde bedt mange gjester og veldig mange venner, så her var det liv. Moro når det er mange unge, så det ikke bare blir kaffedrikking. Her var det dans ut i de små timer.
Bruden er gravid, og var sliten etter en lang dag på høye hæler,
så nå gleder hun seg nok til bryllupsreise i morgen.


Det var masse masse fine kaker, og jeg knipset vel mer kakebilder enn av brudeparet...

Gaven fra oss var dette etasjefatet og et morsomt skilt, som jeg glemte å ta bilde av.. jeg glemte å ta bilde...hmmm..
  Til slutt skulle hun jo kaste buketten, og mens lykkemannen svettet febrilsk prøvde jeg med spisse albuer å røske den til meg... men den gang ei, og min kjære kunne puste lettet ut. Men bortsett fra det så var den en superduper dag, og jeg ønsker brudeparet alt godt for fremtiden sammen som mann og kone. Idag har vi vært ute nesten hele dagen, og jeg kjenner at øyelokkene begynner å bli tunge... men jeg håper på en liten bloggrunde før jeg sovner på sofaen.
Håper helga har vært fin hos dere også, og at dere får en bra start på den nye uka. Nå er det virkelig vår i luften og det er så deilig!
post signature

19 kommentarer:

Alfa sa...

Nydelig brudepar:0). Og alle kakene kunne jeg godt tenkt meg å få en smakbit av.hehe.
Ha en flott uke.
Klem

vår lille verden sa...

Det er alltid spesielt med bryllup og dette så jo veldig hyggelig ut:)Masse deilige søtsaker!Så bra at du setter pris på mine kommentarer,det gjør meg glad:)Ha en fin søndagskveld.Klem fra Kathrin

June sa...

Enig med Alfa: Vakkert brudepar og usedvanlig flotte kaker!!
Bruden var helt nydelig!

Selvfølgelig var det dumt at du ikke klarte å røske til deg brudebuketten, men trøst deg med at din tur kommer nok også - før eller senere! ;)

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Mamsens hus sa...

Nydelig brudepar.
- og for noen kaker, virkelig flotte.
Ha en fortsatt fin kveld og god mandag. :)
Klem

Størstepia sa...

Så koselig med bryllup:-)
Alltid like romantisk det og så vannvittig heldige de var med været!
Nydelige bilder du viser. Jeg er også en sånn som tar flere bilder av sånne detaljer enn de fleste andre. De ler litt av meg, men i etterkant er det mange som vil titte på bildene mine:-)

Ha en kos ny uke!
Klem fra størstepia

Har en drøm... sa...

Så koselig med bryllup, flott brudepar ♥ Og flotte kaker!!
Så lur gave dere hadde med, etasjefat med muffins, kjempelekker gave;))

Ja, ikke sant det er mange flotte sponsorer, veldig mange flotte gaver og;)) Bare vent... Jeg har jobbet endel med og få alle disse sponsorene, det gjelder og holde tunga rett i munnen;) Men jeg syns det er en veldig koselig måte og gi litt tilbake på, jeg vinner og vinner, og har fått sååå mye flott dette året som blogger - kjempegøy!!

Ha en fiiin ukesstart!

Klem Line

Pia Nelly sa...

Hei og hopp=)!
Et nydelig brudepar! Og alle de deilige kakene da=). Så gøy at vi hadde samme idè til sengegavl=)! Jeg er også veldig fornøyd med vår. Og deres var lekker!!! Heldige som slapp å fjerne maling;).

Ha en flotters ny uke!
Klemmer!

NIB sa...

Hei! Herlig med bryllup!

Vi har gleden av å invitere til tidenes interiørbloggetreff på Gamle Logen den 25.juni 2011. Håper du kan ha lyst å komme!

Nib-jentene

Smykkas sa...

Det var et stilig og vakkert brudepar. Skjønner at dere har hatt en opplevelsesrik dag.

Jeg har også vært ute lenge i dag, og det var herlig med en ordentlig vårdag.

Klem

HANNES DAGBOK sa...

Gratulasjoner og lykke ønskes brudeparet og jammen var det bra ikke ungene spiste opp alll godis i dag for de kakene fristet veldig!!

Vet dessverre ikke om eggene er i salg enda men du kan jo høre med en som forhandler Lisbeth Dahl:=)

Stttor klem!

Mona Christin sa...

Hei.

Bryllup er så moro. Skulle ønske folk kunne gifte seg oftere... Hihi. Og de var max heldig med været og. Det var flott i går.

Tenker vi starter å vinne på hjemmebane neste runde. Hadde passet fint det.

Vi blogges.

Klem Mona C

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så koselig og være i bryllup...det er lenge siden jeg var:)
Ha en fin ny uke Lise mor...
klemklem

Anonym sa...

Flott brudepar og
fristende kaker mmm;).Koselig med bryllup ja.
Det er ikke før i Juni jeg skal da. :) Jeg er litt sutrete hehe så jeg må bruke vannfast mascara,det er min niese som skal giftes bort.
Klem.

Frk:Twil sa...

Hei hei vennen..
Så deilige kakebilder, nam nam..
Kakedilla sitter i her hos meg.. er såå mange muligheter.. prøver stadig noe nytt, er så moro. Modellsjokolade til pynt har blitt en favoritt.. Hvit sjokolade med konditorfarge gir så mange pynte valg.. Kjempe moro. Tester også stadig ut nye smaker.. Litt mye kaker sånn rent kalori messig er eneste minus;-) hihi!
Her er det så nydelig for tiden.. holdt på å koke over under hagearbedings i går.. Phu!

Nå kan du se lekekjøkkenet vårt, som endelig kom på plass i helge,. Er kjempefornøyd.. Satt den hyllen jeg har laget fra før på toppen så det ble godt med "skapplass". Karoline lager mange muffins og med sukkerpasta eeller så går det i chili!!.. hihi! Miljøskadet;-)
Kjempe kos med hjemmelaget leke som ble satt såå stor pris på!

Håper du har en fin dag i sol.. KLEM

Herman Grans ♥ sa...

Gøy med bryllup :) Lekker bryllupskake! Fin gave dei fekk av deg ;) Hadde ikkje hatt nåke imot å få den nei :D Klem fra Grete

Tove `blogg verden sa...

Så nydelige kaker og flott brudepar: ) Koselig med bryllup- skjønner godt du koste deg der ja : )
Håper du er neste ut i venneflokken deres ; ) Vi har snart 12 (!!!) års bryllupsdag...Det går så fort!!

Høres forresten ubeskrivelig deilig ut å gå i barføtter i gresset!!! Lurer på når vi kan det her ; )
Kos deg
klem Tove

Mitt liv på Storhaug sa...

Mange fine bilete frå ein stor dag! Eg skal gifte meg til neste år så plukker opp alle tips eg kjem over;) Likte bilete av kaka til brudgom frå fruen;) Legger meg gjerne til som følger hos deg, ser du har ei jente født i samme mnd som mi=) Ta gjerne ein kikk innom meg og:o)

Ha ein fin kveld!

Gry sa...

Ja, ikke sant det er koselig å være i bryllup! Spesielt når det er noen som står en nær som har sin store dag. Elsker slik romantikk <3 Synd du ikke fikk fanget den skjønne buketten da.. ;)

Herlige bilder og fristende kaker! Så flott fatet fra deg var med de lekreste cupcakes... Flink du! Er så fint det bilde du har fått med i boken også! En superduper uke videre til deg snuppa! ;) Klemklem

Hasigamas mamma sa...

Det var nesten så jeg sleika skjermen min... de kakene så helt fantastisk ut!!! Så koselig med bryllup, er altfor få som gifter seg, synes jeg...
Måtte smile litt da jeg leste om klærne fra kappahl under her... du skriver klær med neontrykk -grøss- hi hi... jeg har ei viljesterk jente som IKKE lar mor ta på seg hva som helst (jeg liker litt typete klær, gjerne haremsbukser og sånt, og det vil hun IKKE ha), faktisk var hun knapt to år da hun begynte å bestemme selv... så fikk jeg en liten gutt og da tenkte jeg at NÅ, NÅ får mor bestemme, HAN vil jo ikke bry seg... hå hå, så feil kan en ta! Et lite hint: klær med neonprint. i alle fall print av mikke mus. monster. hest. apekatt. løve.... ikke noe vintage stories her i gården, nei!
Tusen tusen takk for så utrolig fin kommentar hos meg! Jeg ble utrolig glad da jeg leste det!
Stor klem fra
Lise