torsdag 14. april 2011

Påskepynt og awardfri blogg

Ja nå nærmer påsken seg med stormskritt, og det dukker opp litt mer pynt for hver dag som går. Pusekatter, egg og vårblomster i skjønn forening. Litt gult må man ha når det er påske, selvom det ikke er favorittfargen. Påsken er min favoritthøytid, med mye god mat, samvær med familien og ikke minst det årlige rebusjakten på påske eggene. For ikke å glemme lammelåret....mmmmm... 

 
                     
Vi skal på hytta noen dager, men det blir også noen dager her hjemme siden min kjære må jobbe litt. Det har vært mye som har skjedd i det siste og dagene har bare flydd unna, så nå blir det ekstra deilig å slappe av sammen store og små.

 

 Jeg har også tatt et valg angående bloggen de siste dagene. Har tenkt mye på de awardene jeg har mottat de siste ukene, og jeg setter veldig pris på dem. Men jeg syns det er veldig vanskelig å velge ut noen å gi den videre til, da man har fått mange venner her inne og ikke vil såre noen. Syns egentlig det blir mer styr med awardene enn kos, så jeg velger å ha en awardfri blogg. Ble veldig glad da Tyrifryd tok opp dette temaet, og jeg ser at flere har fulgt henne.  Så tusen hjertelig takk for awarder dere har gitt meg, det er så koselig at dere setter pris på bloggen min. Håper dere vil fortsette å legge igjen kommentarer til meg. Jeg liker bloggene deres så godt alle sammen, og vil ikke plukke ut noen få lenger. Dere er favoritter på hver deres måte alle sammen, og jeg er så glad jeg har blitt kjent med dere..

Dagens hjertesukk herfra...


Titt innom Tyrifryd om du vil låne en awardfri knapp du også,
hun har lagd de i alle regnbuens farger..


Ha en super kveld alle...post signature

20 kommentarer:

vår lille verden sa...

Jeg syns det er en ærlig sak og si ifra jeg.Det skal jo være kos og sette seg ned i blogglandia..Føler man stress faktoren her føles det nok mer som plikt.Hurra for din awardfrie blogg,jeg kommer til og være trofast leser award eller ikke..klem fra Kathrin

Jennys fire vegger sa...

Lammelår, ja, nam-nam! :-D Koslig pynt du har. Og bloggen min har også blitt awardfri. :-)

Ha en fin kveld.
Klem Jenny

Talentina sa...

så koselig du har det:) jeg synes du har en kjempe fin og koselig blogg jeg og ofte er kommentarene mer enn noen award:) ha en super kveld:)

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Det er rett og slett rørende å se hvor mange som føyer seg inn i rekken med awardfri blogg. Jeg lurte lenge på om jeg skulle tørre å poste innlegget i det hele tatt, men nå er jeg glad jeg fant mot:) Det viste seg jo å være et tema som mange hadde samme mening om:) Og det er jo forferdelig å måtte sitte med dårlig samvittighet for å ikke besvare noe man egentlig ikke kan stå for i sin EGEN blogg - et fristed som bare skal være koselig!

Koselig at du låner en knapp;)

Stor klem!

H elle K sa...

Herlige bilder, skikkelige vårlig hos deg nå. Bra m awardfri, som du sier er alle på en måte venner og noen blir nok såret... Ha en strålende vår helg og god påske om vi ikke sees da!! Klem kristin

Elin / Draumesidene sa...

Hei! Vakre bilder, og kloke ord... Eg har måtte kapitulere i det siste, klarer ikkje å få kommentert til alle som er innom meg, og awardane får eg heller ikkje tatt imot på skikkeleg vis. Eg meiner jo ikkje å såre nokon! å det kan nok vere lurt å ha ei slik melding på bloggen sin.

Ynskjer deg og dine ei flott høgtid, eg har også alltid vore så glad i påska, men det er nok også for at ho kjem i min favorittårstid; våren :)

God klem frå Elin!

bo-dilla sa...

Nå er jeg relativ fersk som blogger, men jeg er veldig enig m deg Lise. Vil heller legge igjen kommentarer hos andre enn å ha vanskeligheter m å svare eller finne noen å gi awarden videre. Bra initativ!!
Skjønne bilder du tar, fått pynta endel t påske du.
Ønsker deg en flott helg.
Klem Bodil

Mamsens hus sa...

Hei. :)
Takk for koselig kommentar inne hos meg.
Fine bilder du viser. :)
Jeg har også valgt at min blogg skal være award fri av akkurat samme grunn.
Ønsker deg en fin påskehelg. :)
Klem

Fru Andersen sa...

Så fint det er pyntet hjemme hos dere! Nå må jeg bare få ut fingeren og påskepynte litt her også;-)

Skjønner det du skriver om awarder, det er jo utrolig kjekt å bli satt pris på, men sant at det tar mye tid og er vanskelig å velge ut hvem man vil gi de videre til.

Og etterhvert har man jo svart på mange av utfordringene opp til flere ganger før og da blir det litt sånn oppgulp.

Men hjelpe meg så stas det har vært hver gang jeg har fått award! Det er jo kjekt å bli husket på!

Klem-i-fleng!

Lidyll sa...

Herlige bilder!*smile*

hobbyvimsa sa...

Herlige bilder med god påskestemning du har tatt.Skjønner valget ditt med award fri blogg,vurderer det jeg også:)

Takk får gode ord fra deg:)

Ha en fin helg!!

Klem Linda:)

Anonym sa...

Awrdfrie blogger er ikke akkurat et nytt initiativ.

Har en drøm... sa...

Nydelige påskebilder snuppsi;))
Så søte saker ♥
Veldig enig i denne awardfrie-greia som går rundt! Veldig hyggelig med awarder, men som Monica sier, det er litt "vannet ut";))
Kjempefin knapp hun har øaget, den har jeg tatt og;))

Klem line

Torill sa...

Er heilt enig med deg ang. awarder... Utrulig kjekt med slike tilbakemeldinger, men ein kommentar er vell så varmene..

Mmm, ja lammelår er eit must for påsken her i huset og':9 Skal bli veldig godt med nokre fridager no for både store og små:)

Ønsker deg ei fin helg:)
Klem fra Torill

Hasigamas mamma sa...

Herlige påskebilder!
Litt artig med disse awardfrie innleggene og kommentarene, der vi har sendt rundt awarder i øst og vest, og så har vi egentlig ikke hatt lyst... ho ho ho... Nå som bladet definitivt er fløyet bort fra munnen, så kan det jo hende det ikke blir så mange awards??
Ønsker deg er herlig påske, Lisemor!
Klem
Lise

lenapenas-verden sa...

Helt enig i det med awarder. Veldig koselig å bli satt pris på, men ikke så lett når de skal sendes videre.

Ville bare ønske deg god påske før vi fyker på hytta : )

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei vennen min ! ♥

Jeg er også veldig enig med dere i dette. Jeg syntes det er superkos å få awarder, men syntes det er vanskelig å velge ut noen, og det tar litt tid å sette seg ned med det. Og jeg sliter veldig med dårlig samvittighet når jeg ikke får tatt utfordringen, takket ordentlig osv. Så det kan ofte bli litt stress, men jeg setter kjempestor pris på at jeg blir tenkt på. ♥

Vakkert pyntet hjemme hos deg vennen. ♥ Og nå sitter jeg og tenker på de supersøte spiselige kyllingene dine fra i fjor, hihi...

Thea ser på drømmehagen, og jeg tar en bitteliten bloggrunde. ;) Straks skal hun sove litt og jeg må få gjort litt husarbeid. Solen glimrer med sitt fravær, men skal man tro værmeldingen skal den titte frem etterhvert. ♥

Tusen takk for sååå fine ord om bilde på face. Du er jo bare nydelig da som sier sånt ! ♥ Og det er du som er smashing vakker, ikke jeg. ♥ Du vet jo at jeg ikke er så glad i bilder av meg selv, men dette bilde har Jeanette tatt og redigert, så da dristet jeg meg til å legge det ut der og profilen på bloggen. Hehe... ;)

Ha en kjempefin fredag snuppa ! ♥

Stor klem fra Anette ♥

Ida Susanne sa...

Hello frøken fryd!!
Jeg er veldig enig med deg ang. awardene, jeg pleier å si tusen takk for alle jeg får, men får sjeldent tid til å svare og lage innlegg om hver og enkelt. ..og ofte får man jo mange like priser også så blir litt reprise liksom. Men setter så utrolig pris på det også.. Har sett rundt om kring nå at det er de "nye" blogger'ne som får priser, og kriteriet for å gi den videre er å gi den til en blogger som har under 100 følgere. Det synes jeg er kjempe bra!!! De nye er KJEMPE viktige her i bloggland :)

ELSKER bildene og teksten din vennen.
Endelig fikk jeg tatt turen innom deg :)

Ha en FIN påske, og koooose deg masse med familien ;)

Klem Ida Susanne

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Enig med deg at en kommentar er bedre å få enn Award. Selv om det også er koselig da :)

Fine bilder Lise!

Ønsker deg og dine en deilig påske:)
Klem Anita

De små øyeblikk sa...

Tusen takk for kommentar hos meg OG takk for at du vil følge meg videre :) Det setter jeg stor pris på & det gjør meg så glad <3

Gleder meg til å følge den fine bloggen din videre.

klem Kjersti