torsdag 14. januar 2010

Barnevogn...lettere sagt enn gjort..

Dilemma! I dag har vi vært å sett etter vogn, siden det bare er 41 dager til termin. Men så mye å velge i mellom da! Mamma var med, siden vi er så heldige å få vogn av dem. Hun mener jo at Simo er the one and only da, og de er jo veldig vakre... men veldig tunge syns jeg...Jeg har aldri tenkt over hvilken vogn jeg kunne tenkt meg før, og det er jo så mange valg å ta.. Forskjellige dekk, håndbrems, understell, regntett, tung eller lett, tre eller fire hjul...osv osv....
Hverdagslykkemannen og jeg fant vel ut at denne Simo vogna blir litt tung å drasse inn og ut av bilen... og vi har hørt mye positivt om denne Easywalker vogna med tre hjul. Den var mye lettere å slå sammen også.Idag hadde mamma sett at de skulle selge ut mange 2009 mod. i Sverige til halv pris, så vi får ta oss en tur i morgen før vi bestemmer oss.
Kanskje knerten melder sin ankomst før tiden, og da må jo utstyret være i orden. Kommer hvertfall ikke til å fryse nedi skinnposen sin....uansett om han ruller i vei på tre eller fire hjul :)


post signature

1 kommentar:

Lilliannes verden sa...

Tusen takk for kjekk kommentar på bloggen min! Det gjer meg hoppande glad :)
Så søt blogg du har. Og så spennande at du er gravid!
Sjølv har eg Simo Duo og er kjempefornøgd med den.
Eg ønsker deg ei kjekk helg vidare!